Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Kata80

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
David Cameron sört iszikForrás: dailymail.co.ukSZEMLEVitát váltott ki nemrégiben a brit miniszterelnök azon ötlete, miszerint a szigetországban minimum árat kellene szabni az alkoholos italoknak. A terv szerint egységenként 40-50 penny alatt nem árusíthatnának szeszesitalt a boltok és…..
Depresszió, serotonin, SSRI készítmények - szerintem a laikusok körében is eléggé ismertek már ezek a kifejezések. Azert álljon itt egy kis összefoglaló: SSRI (selective serotonin reuptake inhibitor) az olyan gyógyszerek összefoglaló neve amelyek a serotonin nevű…..
Valószínűleg nem vagyok már elég rugalmas (netán öregszem), de ragaszkodom az otthoni fodrászomhoz. Az sem mellékes, hogy barátnők vagyunk immáron 15 éve. Minden alkalommal amikor hazamegyünk, az első utam hozzá vezet, a többi program csak az átváltozás (Beast of Szeged -…..
Ma először szerveztek "Psykosocialskydsrond"-t külön az orvosoknak, mármint az Örebro megyei pszichiátereknek.Az Arbetslagen (a Munka törvénykönyve) szerint a munkaadó köteles évente, szervezett lehetőséget adni a munkavállalóknak, hogy a testi és lelki egészségükkel…..
Kata80 2010.09.23 00:19:06
Ezt a kérdést szinte minden alkalommal felteszik nekünk a vendégeink. Kapisgáltam valamit a szóbanforgó festék konzerváló hatásáról, de megélegeltem tudatlanságomat és végre utánajártam a rejtélynek.A festék hivatalos neve Falu rödfärg. A benne található pigment Falun híres…..
Ez a címe, Jacek Kubitsky Stockholmban élő lengyel pszichológus, műfordító, író könyvének ami  csak magyarul (1989) és lengyelül jelent meg.Nem könnyű megszerezni, de itt  előjegyezhető.Nemrégen jutottam hozzá régebb óta itt élő kollégáktól.A könyv kőkemény…..