Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Christer Bowers

28 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Sok mindent akartam már írni,de mindig lusta voltam. Találtam EPIC FAIL-eket,meg történtek velem dolgok... Ez viszont... hát nem tudom...Régen sok Maoam-ot ettem,de soha nem tűnt fel,hogy mi van a papírján...viszont a talált képek alapján másnak már feltűnt! Én csak ma vettem…..
Quarta toga Valami... 2010.10.18 16:32:43
 Volt múlthéten egy 5 napos hosszú hétvégém,de persze volt jobb dolgom mint írni.Úgy terveztem,hogy megírom a funtásztikus művem második részét,de már nincs hozzá kedvem... talán hétvégén...Addig is itt egy másik funtásztikus művem(a kicsinyítés miatt pixeles...) amiben…..
 Két dologgal fogok foglalkozni most. Az egyik a média/divat hatása a szerencsétlen gyerekekre,a másik pedig ezeknek a gyerekeknek a nagypofájúsága. Elsőnek egy tipikus esetet szeretnék bemutatni. Mellesleg megjegyzem,hogy azért tudom így kiemelemezni és hitelesen leírni…..
 Funtásztikus dolog gólyának lenni,főleg egy olyan iskolában ahol ennek nagy hagyományai vannak. Ezt most nem irónikusan mondom,mert nálunk a hagyomány nem azt jelenti,hogy bizonyos időközönként megevernek minket vagy esetleg egyfolytában szivatnak. Nálunk ez vicces dolgokat…..
Csak,hogy legyen itt valami színes is....   ..
Nem akartam ilyet írni,de mégsem indíthatok rögtön egy regénnyel vagy valami mélyelemzéssel.Magamról nem nagyon írnék mert szeritnem felesleges... Hát akkor miről írjak?Nem tudom miért csináltam ezt a blogot,eddig egy konkrét ötletem van,hogy miről írjak. Majd meglássuk mi lesz…..
Hoze Mozgalom 2010.09.25 08:41:00
Felhívás!- A nagy fingspray akció! - Kísérleti jelleggel egy különös dolgot szeretne életre hívni a Hoze.blog.hu . A terv az, fújjuk tele fingspray-el a Westend City Center auláját! Nagyszabású akciót tervezek, rengeteg résztvevővel. Kellékek mindössze fejenként egy kb 200 ft-os…..
Christer Bowers 2010.09.26 11:37:56
@-Hoze-:
Király :D
Bár sajnos túl rövid a hajam a copfokhoz és 8 év felett vagyok már bőven...
Majd ha lesz időpont akkor esetleg jelentkezek,mert hihetetlenül elfoglalt(vagyis inkább lusta...) vagyok és csak csütörtökökön(milyen szó ez :D) meg hétvégéken érek rá.
És ha már ilyen akciókról van szó én is írok valamit(ami nem vicces,de tény,hogy jobban ideillik mint a feljebb írt mondataim) :
Régen amikor az iskolám mellett valami házat felújítottak mindig azzal szórakoztam,hogy "fingtasakot"(ilyen cucc amit meg kell nyomni és felfújódik és felrobban és büdös) dobáltam a munkásoknak. A másik büdös akcióm meg az volt amikor rendszeresen rohadó/büdös dolgokból összeállított keveréket öntöttem a tanári asztalon lévő vázába(aminek persze nagyon örültek a tanárok) :D
Sék it Pisti! Hányadék 2010.09.25 14:23:00
Sék it Pisti! Mi lesz itten? 2010.09.24 17:37:05
Nem tudom...Nekem nincs időm/kedvem írni(legalábbis nem unalmas "koczka blogra" való dolgokat)....Néhány képregényt behányok hétvégen és ennyi.Mondjuk nincs nézettségünk és ezt is csak azért írom,hogy ha valaki idetéved akkor értse mi a helyzet. ..
Megvan a BioShock platinum...Beszart a ps3tropycard.com úgyhogy nem tudom megmutatni...
Elsősorban szerettem volna egy új videót csinálni ugyebár Gabo dázsvírrel.Tök jó,neki csak 3 órája van én meg egésznap itthon vagyok. Egy nagyon fasza kis videót össze tudtunk volna dobni.... Köszönöm "drága" nagyanyámnak,hogy itt van és ezt meghiúsítja!Másodsorban…..
Már napok óta beteg vagyok ami már önmagában is büntetés,de amikor tegnap kijátszottam a "mostmár nagyon szarul vagyok,had ne menjek iskolába" sablont úgy gondoltam végre megkapom amit megérdemlek: 4 napos hosszúhétvége,amiből minimum az első 3 napot tök egyedül…..
 Az évnyitó funtásztikus volt. Beültünk az osztályba és az igazgató a sulirádión keresztül mondott egy 15 perces beszédet... Aztán tartottunk 3 ofő órát,megkaptuk a könyveinket és mindenki rohant haza kipihenni a napot(a legtöbben elég messziről járunk be...). Kivéve egy…..
Ma Tádé megint az állatorvosi rendelőben tett látogatást.Persze nem egyedül... Kiderült mi a baja, Microsporum canis, egy általában macskákat és kutyákat megtámadó gombafaj.Megint kapott egy "Gyógykezelés kisrágcsálóknak" injekciót(most nagyobb tűvel...az orvost nem…..
Sék it Pisti! Még élünk... 2010.09.01 18:55:00
...én legalábbis még élek. Lehet,hogy Gabo porolóvassal meg lett verve egy Isuzu kisbuszból előugró pancser pitbull által és szíverepedés miatt bedobták a csatornába... ennek nincs semmi értelme,de mindegy!Nincs kedvem beszámolót írni erről a napról..holnap lesz tanítás,majd…..
Sék it Pisti! Kommentár nélkül 2010.08.31 11:42:43
Sék it Pisti! Jó trükk... 2010.08.31 11:40:44
Sék it Pisti! Pedomaci 2010.08.31 11:39:22
Tádé már nagyon régóta beteg. Egyfolytában vakaródzik,de olyan őrülten,hogy néha a hátára fordul és segíteni kell neki felkelni. El akartam vinni állatorvoshoz,de a hatalmas szakértő szüleim azt mondták ne aggódjak,majd elmúlik. Hát nem múlt el... 9:45-kor(onnan tudom,hogy…..
Sék it Pisti! Nehéz feladatok... 2010.08.29 12:27:16
Csütörtök-péntek : festették a lakást...Minden szét volt hordva úgyhogy ennek örömére átrendeztük a szobámat. Jelenleg azon vagyok,hogy 3 csoportba(Kell,nem kell,kuka) válogatom az összes cucomat. Ebből hatalmas rendetlenség keletkezett már az elején,és még csak az asztalt…..