Regisztráció Blogot indítok
Adatok
bubócb125

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Manapság a hazai motorversenyekre kutya sem látogat, igaz, a neves nemzetközi viadalok elkerülnek minket. Az első, háború utáni grand prix közel százezer embert vonzott – a nézők ki voltak éhezve a viadalra. Ahogy a korabeli szpíker mondja: „A szólómotorok versenyében az…..
bubócb125 2011.06.02 23:36:10
@Csizirájder:
Igen ebben teljesen igazad van, már nem rajonganak az emberek az ilyesmi dolgokért gépész suliba járok és nagyon kevés osztálytársam van aki szerszámotfog és bemocskolja akezét, én 16 vagyok, de az édesapám már kiskoromban megfertözött olajjal és benzinnel és nem is bánom és viszem is ezt tovább. Most is épp a motoromat rakom össze.
Nincs olyan boltbamenés, hogy ne vennék a gyereknek valamilyen autót. Értik, a gyereknek. Persze, neki, aki ugyan két és fél éves, és betéve tudja az összes márkát és típust, de manuális képességeiben két és fél éves. Most épp a kresztáblákat tanuljuk a szőnyegen, már…..
Porlasztóbeállítás az Old Motors műhelyében. A Pannónia mögött egy felújításra váró Riga kukucskál ki "Piktorkám, azért azt tudnod kell, hogy a Pannónia egy szar motor." - Ez a vészt jósló, sötét, és nyers szókimondásával mellbe taszító mondat annak az…..