Regisztráció Blogot indítok
Adatok
seregely

6 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Olyan fojtogató érzés, biztos valami szado-mazo cucc, lehet talán, amit nem ismerek, se nem jó, se nem rossz, csak őrület és több más mély sóhajtás után sem jön a kielégülés.....
  Legyen a Városháza és a Károly körút közti placcon egy új tér, Budapest főtere.    Hogy milyen legyen, arról közösségi tervezéssel döntsön nép. Az ötletpályázatra különítsünk el húszmillió forintot. Nagyjából így lehet összefoglalni az LMP tegnap tartott…..
 Előttem áll, a színe fehér, Úgy értem belül, kívül üveg. Magamba döntöm, de csak virslihez, Meg ha lenne sonka itthon ahhoz.   Most nem bírok enni a feszültség miatt, Ami bennem motoszkál hangtalan, De ha tudnék, biztos ő lenne, Akihez először nyúlnék…..
Tizenkét másodperc Feliratok 2010.11.28 23:14:00
  A házfalakon, a kapun, a kapualjban, az utcán, az utcasarkon, keresztbe-kasul, a betonon, betétként, magában, a folyó mentén, a parton, egyedül, párban, folyó szövegként, a buszon, a buszban, a buszmegállóban, az aluljáróban, a felüljáróban, a járókelőknek, a…..
Tizenkét másodperc 12 másodperc 2010.11.10 07:20:00
 leheletnyi idő. pont amennyi lehet. éppen ameddig befűzi a rétegzett fonalakat, egyirányúvá préseli, és a végére műanyagot nyom egy megfelelő szerkezettel. két helyre: egyik vég és másik vég. ez a mozdulatsor beivódott a kezébe már pár hónap után, és ugyanennek a…..
"Néha egy rosszul ejtett hang óriási különbség lehet. Ha ma Magyarországról valaki az osztrák fővárosba akar utazni, Bécsbe kér jegyet.  Ha azonban az ember másképp ejt egy hangot, a világváros Bécs helyett akár a távol eső délmagyar vidéki nagyvárosban, Pécsen is…..
Tizenkét másodperc Üdvözlet 2010.10.02 10:44:00
Ezen a helyen hamarosan egy szubjektív, kreatív irodalmi és kulturális blog nyílik: fordítások, szépirodalom, naplók, kritikák írott és képes formában. Felvesszük a város - mind a kocsmák, kiállítótermek, kávézók; mind az üveg irodaházak - elszabadult lüktetését.…..