Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Brill.

0 bejegyzést írt és 16 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kivel kell itt orális szexuális kapcsolatot létesíteni ahhoz, hogy kapjak egy takarót? Kedves Praxis!   Előrebocsátom, hosszú lesz. Eddigi életem legborzasztóbb éjszakáját töltöttem a Jahn Ferenc Kórház frissen felújított sürgősségi osztályának betegszobájában. Ennyi embertelenséggel,…..
Brill. 2020.04.27 03:59:38
@Anita Hóbor: ne betegszobat irt, hanem a várót! Olvasd el mégyegyszer.
Ez a teszt közkívánatra készült. Nagyon sok olvasónk jelezte, hogy ideje lenne cukormentes termékeket is vaktesztelnünk. Tart a kánikula, valószínűleg egészen szeptember végéig, ezért egy aktuális cukormentes termékkört választottunk a cukormentes, szénsavas üdítőket. 16 országosan kapható light…..
Sír, mert rájött, hogy ennek vége, de a barátai tartjákNem Pesten történt, amit hallotok, ott ily regényes dolgok nem történnek. * (Szentendrén viszont igen.) A tavasz zsendülése eszembe juttatta azt az estét, mikor Galambék konyhájában zokogtam egy régi március 20-án. (Aznap van Galamb…..
Brill. 2017.03.27 01:52:52
Ma olyan világban élünk, ahol tizenevesek mar több kapcsolaton túl vannak, 12-14 evesen aktív szexuális életet élnek, ahogy itt is olvashattuk egy huszonévesre azt mondjak öreg a negyvenes meg mar vén. (gondolom az ötvenesek,hatvanasok kriptaszökevények, egy nyolcvanas korú meg mar túlvilági lény). A noket ezek a felfogásúak nagyjából 25-30 eves koruktól kezdve mar nem nézik nonek. Pont amiatt, mert tizenévesen mar egy több kapcsolaton túl levo, szexuálisan kiégett a húszas éveiben azon panikolo ember hogy meg nincs semmije. (en ezért gondolom azt, hogy nyugodtan lehet egy harmincas no szingli, vagy szulhet negyven felett, mert a "gyerek" nagyon koran felno (12-13 evesen mar szexuális kapcsolatban lévő) .
Szerintem par évtized múlva mar nem is igazan lesznek kapcsolatok. Mert senki nem meri vagy nem akarja elkotelezni magát. Esnaz hogy x évtizedig együtt vannak mar csak apaink, anyaink nagyapaink, nagyanyaink körében látható. Manapság nem. Ma már nem ertek a hazassag, nem számít a család sem. Siman lepnek le férfiak (ritkábban nok is) ha van gyerek ha nincs. Általában meg ilyenkor is a no jar rosszabbul, mert ra marad a gyerek(ek) nevelese (es mivel talan mar elmúlt 40 - vagy 25?!- ő mar "vénlánynak számít" aki "defektes"?) . Sok no ezért sem meri elkotelezni magát, ezert "valogat" mert sok a válás, a ferfi lelép mert elég volt, elni akarja az életét, (kapuzárási pánik) ezzel tönkre teszi a not es talan a gyereket is. A nok is túlságosan sokat válogatnak mostanában, mert igenis lehet találni olyan part aki csaladszereto, tudja kit es mit akar. Nem panikol.
Sajnos a nők sem igazan keresik mar egy 35 -40 feletti ferfi társaságát (hacsak nincs egzisztenciaja, es erre játszik), mert a mai nok (altalanositok, es ismeretségi körömben tapasztaltam) is kezdik átvenni a ferfi szokásokat, es fiatalabbakat keresnek. Pl huszonevest, vagy harmincast (ha negyven körüli a no). Es ha a ferfi sokkal idősebb (pl huszoneves no, harminc vege felé ferfi) a no is siman lelép egy fiatalabbal.
Nem akarom ragozni, erti mindenki. Az a lényeg, hogy a felfogás változott nagyot! Es nem előnyére! Szerintem hamarosan nem igazan lesznek igazi csaladok, ahol a család szent. Ezért nem tori agyon magát senki, hogy a külsőségeket, plusz igényeket felreteve igazi part tálaljon! Szerintem vannak meg nok es férfiak is akikbe meg benne van ez az ösztön, de mar nem sokáig. Kar, mert előbb vagy utóbb MINDENKI megöregszik! (igen, te is, aki most tizes-húszas éveidben lenezed a harminc-negyvenevest!) Kicsit változni kéne, mert sok lesz a számítógép előtt elo, nagy igenyu, magányos ember.
Brill. 2017.03.27 02:38:40
@Kurt úrfi teutonordikus vezértroll:
Hat igen, egy nonek nehezebb a dolga bizonyos kor fölött ha gyerekre vágyik. Egy férfi idősen is tud gyereket csinalni, ha egészséges es tud meg nemi életet élni (gondolom egy bizonyos kor fölött már nem megy annyira..) . Mert sajnos náluk is ugyan úgy pörög az a bizonyos óra es sokan mar csak vaktölténnyel lövöldöznek.
Brill. 2017.03.27 08:53:46
@sorbacsillag: Igen, az oskorban tényleg igy volt. Csak az atlageletkor is kb ennyi volt. Ma mar csak fejletlen országokban van ilyen felfogás, ahol a 12 eves gyereket adjak férjhez, aki 14 evesen mar szül. (talan meg videken van ilyen, hogy ha nem is ennyire korán, de lényegesen fiatalon szulnek a lányok (16-18), többet is. Kijarja az altalanost, es szüli egymás után a gyereket, (egy ismerősömnek aki annyi idős mint én, harminc eves korára 6 vagy 7 gyereke van es nem roma származású, csak vidéki, iskolázatlan, es a gyerekek utáni pénzből tengődnek a második vagy a harmadik férjével (a gyerekek apja reg lelépett). Hat, akit ez tesz boldoggá csinálja, lelke rajta. Kb ezért van az, hogy az ilyen nok negyven felett már nem is nonek néznek ki, cagy érzik magukat sem, inkább robotgep.
Szerintem ezért valogatnak annyit a nok, ezért szinglik negyven evesen. Mert oda adja a fiatalságát egynek, aki aztán lelép. Vagy csak valogat, mert úgy érzi neki több jar. Egyre több no veszi at ezt a férfi szokást. Ha van egzisztenciaja a harmincas pocakosnak, akkor ot választja, de manapság mar a nok is a fiatalabb férfiakat keresik inkább. Egy harminc eves férfi mar ven trottynak számít a szemükben. Kicsit kezdunk visszatérni az oskorba.
Az Izsákon agyonvert férfi ügye nagyon sok mindenre világít rá, amivel nem nagyon néztünk eddig szembe. A történet magában is brutális lenne - két rendőr agyonvert egy lopásért bevitt férfit - de az élettársának adott magyarázat, miszerint leesett a székről és meghalt;…..
Művészfilmek. Tipikusan az a műfaj, ami vagy megérinti a nézőt, és tényleg képes egy olyan mondanivalót tökéletesen átadni, amit a mai blockbuster filmekkel nem igazán lehet, vagy az adott rendező személyes gondolatait ismerhetjük meg, viszont ezek a gondolatok nem fognak megmaradni…..
Filmdroid Dredd (2012) 2012.10.07 14:54:05
1995-ben elkészült a Dredd bíró Sylvester Stallone-val a főszerepben, amelyben kevés pozitívumot találhattunk. Egy agyatlan akciófilm volt, buta sztorival, és a színészi játék is hagyott kívánni valót maga után, a képregény rajongói gyűlölve néztek a filmre, hiszen teljesen…..
Tisztelt Munkahelyi Terror blog!   Egy kérdéssel szeretnék önökhöz, illetve olvasóikhoz fordulni, megköszönném, ha válaszolnának. 8 esztendeje dolgozok a munkahelyemen,eddig minden rendben is volt, a fizetéseket időben kapjuk, a kollégák is rendesek.    A problémánk…..
Brill. 2012.02.05 21:51:09
@AczélGyuribácsi:
Minden munkahelyen mindenkinek van szünete. A nem dohányosnak ugyanannyi, mint a dohányosnak. Miről beszélünk? A szünetek hosszúsága/gyakorisága nem dohányzás, hanem munkakör, beosztás függő.

Tipikus magyar mentalitás: ha nem tudjuk meggyőzni, sértegessük. Egyszerűbb mint gondolkozni. Még nem láttam olyan blogot, fórumot, ahol ha vélemény különbség van, ne ezt hozná ki a magyar emberek többségéből. Méghozzá alpári módon. (16 éves kor alatt meg kapásból tiltanám az internetet.)
Ez tényleg nem a nyugat.
Jó éjt!
Brill. 2012.02.05 22:34:29
@AczélGyuribácsi: A munka törvénykönyve alapján a szünet jár minden munkavállalónak. Nincs olyan törvényes megoldás, ahol a dolgozó nem mehet szünetre.
A nemdohányzók is ki tudják tölteni a szünetidőt, hiszen abban az időperiódusban élve a törvényes jogukkal nem munkával foglalkoznak.
Nem tudom, Te hol dolgozol (dolgozol egyáltalán?), de én még nem láttam és nem dolgoztam olyan munkahelyen, ahol ne lett volna szünet (az MT szerinti) előírásnak megfelelően.
A legálisan működő cégeknél van szünet és vannak jogaid. A féllegális munkahelyen nem tudom. Ott elképzelhető, hogy nincs se szünet, se jogkövető magatartás.
Azt nem tekintem sértegetésnek, ha egy vitában bántó szándék nélkül leírom a véleményemet. Amennyiben ezt sértésnek éled meg, lehet nem itt a helyed. Viszont az általad használt kifejezések kimondottan sértőek (pl: "alja népség"), bár nem ismerem a szókincsed. És pont erről írtam az előző hozzászólásomban.
"Ideális életmód A-tól Z-ig" hirdeti a weboldal és rögtön olvashatunk is a csodaszerről, amely "napjainkban az antibiotikumok kudarca, hanyatlása miatt ismét előtérbe kerülhetett". Ez a szer nem más, mint az ezüst-kolloid. A cikk kitűnő tárháza azoknak a frázisoknak,…..
Üdvözletem! Tömören írom le ami velem megtörtént! Velem az történt meg,hogy a munkahelyemen eltűnt valakinek 100.000.- Ft-ja, amit mint később megtudtam egy mellékhelyiség szemetes vödrében találtak meg.Egy kolléganőm hatodik érzéke azt mondta,hogy csak én lehettem. Onnantól…..
Brill. 2010.12.28 16:20:07
Ma Magyarországon kevés ember van tisztában a jogaival, vagy ha mégis, nem meri, nem tudja használni ezt.
Borzasztó az is, hogy ha valaki nem kedvel, csak rád mutat (de lehet csak pletyka szinten is), és már visznek is. Sajnos ennyi erővel, bárki bármikor megrágalmazhat bárkit.
Persze, persze előbb vagy utóbb kiderül, hogy mégsem lehet bűnös, de azt már egyrészt teljesen levakarni nem tudja magáról, másrészt a lelki traumákért nem fizet neki senki.
A legtöbb embernek már attól beremeg a térde, ha keményebb (fenyegetőbb) felszólítást kap az elmaradt villanyszámla miatt. Gondoljatok bele, mit érezhet egy ilyen ember, amikor beültetik egy rendőrautóba. (És persze a rendőrség sem úgy viselkedik vele, hogy: "hátha mégsem bűnös, csak az egyik buta, szánalmas, esetleg irigy munkatársnő volt megsértődve").
Ezzel most nem védek, vagy vádolok senkit. Csak azt akarom mondani, az egész rendszer egy kalap sz...r! Már bocsánat!
Hiszen ha csak rámutatok valakire, hogy ő gyanús nekem és máris viszik, ennyi erővel az emberek 99%-a bűnös. Mindenkinek van haragosa, unszimpatikusa, utálója stb.
És nem hiszem, hogy alapos gyanú nélkül bárkit meg szabadna gyanúsítani. Ha csak utal rá, még nem fognak a vádlóval csinálni semmit, de a szerencsétlent, akire rámutatott már viszik is.
Aztán perelgethet, vagyis próbálhat polgári peres úton érvényt szerezni sérelmének, de persze azt, aki megvádolta, nem fogják bilincsben elvinni. És szerintem a legtöbb ilyen pernek, semmi - a sértett számára - megnyugtató lezárása nincs.
De egy biztos, én foggal-körömmel ragaszkodtam volna az igazamhoz, feljelentettem volna mindenkit, aki az erkölcsösségemet kétségbe vonta, és ha kell, a nyilvánossághoz is fordulok.
Egy átlagember sajnos csak ennyit tehet. Hiába vannak jogaid, ha nem tudod érvényesíteni, amikor szükséged van rá.
Vigaszdíj meg sehol.
Subba Ice is back.. 2010.10.25 12:45:00
A korábban pankrátorkodó Vanilla Ice visszatér a színre: egy házfelújító realityben fog domborítani.  ..