Regisztráció Blogot indítok
Adatok
home

0 bejegyzést írt és 52 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tanyavilág Jelenlegi hibák 2010.11.09 16:16:21
Nem tudok belépni!Ha 0%-on áll a betöltés és onnan nem mozdul el, akkor próbáld meg Google Chrome böngészővel. A flash 10.0XX verziója hibákat tartalmazott, ezért azzal nem fog működni a mutatvány. A Google frissíti neked a flash-t ezért sokkal megbízhatóbban indul el onnan a…..
Tádááám!Sorsoltunk egyet gyorsan, és gratulálunk a nyerteseknek!Úgy írjuk a neveket, ahogy a Facebook-on is szerepel. A következő játékosok 200 tallérral lettek gazdagabbak:1. Marika Kis Lászlóné2. Balogh Enikő3. Dávid, Zelei4. Foki Ildikó5. Györgyi Ködöböcz6. Karolina…..
A hét elég pörgősre sikerült. Ahogy észrevehettétek kicsit átszerveztük a játékot. Mostantól kezdve külön raktárba kerülnek a betakarított javak és ami további újdonság, hogy feldolgozhatók.Az újításokkal együtt sajnos néhány új hiba is megjelent, ami csak akkor…..
Tanyavilág Valami készül 2011.01.18 17:11:00
Az elmúlt hetekben eléggé eltűntünk. Nem volt nagyon mit kommunikálni, annyit láthattatok csak a TanyaVilág fejlesztéséből, hogy mindig egy kicsivel kevesebb hiba van. Új tárgyak is kerültek a játékba, de nem adtunk arról hírt, hogy min dolgozunk éppen.Eddig minden nagyobb…..
Tanyavilág Küldetések 2011.01.07 14:37:49
A jelenlegi küldetések közül Hamarosan új küldetésekkel bővül a Tanyavilág Játék és ahogy már korábban megszellőztettük új fukciók is belekerülnek a játékba.A küldetések kicsit összekavarodtak a nagy javítások alatt, ezért úgy döntöttünk, hogy teljesen új,…..
Reméljük mindenkinek jól telt a karácsony, sok-sok beigli és hal esett áldozatul az ünnepi asztalnál.Nálunk javítással teltek az ünnepek. Biztosan észrevettétek, hogy ismét költöztünk, ezért tegnap átmenetileg lezártuk a játékot. A kezdeti döcögés után aztán mostanra…..
Tanyavilág Vissza a múltba 2010.12.04 16:25:00
2010.12.04 17:23UPDATE:KARBANTARTÁS LEZÁRULT. TALLÉROKAT JÓVÁÍRTUK. TANYÁKAT VISSZAÁLLÍTOTTUK.2010.12.04 16:25Sziasztok:Mont észrevehettétek kb 30 perce elkezdtük karbantartani a játékot. A legutóbbi szerverbővítéskor olyan kihívással találkoztunk, amely…..
Tanyavilág UPDATE: SOS LEÁLLÁS! 2010.11.26 16:02:00
2010.11.27. 17:40 UPDATE:Sajnos nem sikerült még mindig kezelni a szerverhibát, csak hétfőn tud folytatódni a játék.Az idő megállt a játékban, senkit sem ér kár. Sőt, 10 aranytallért minden játékosnak jóváírunk az indulás pillanatában.Elnézést a…..
Figyelem!Ne feledjétek, hogy ma éjféltől holnap reggelig nem lesz elérhető az iwiw. Ennek megfelelően tessék ültetni.Legutóbbi fejlesztésekA múlt héten számos új tárgy kekerült a játékba. Van köztük olyan is, amivel elég szépen dagad majd a buksza, úgyhogy remélem azok is…..
Most örömöt okozunk azoknak, akinkek nem jelentek meg az új küldetések, azaz csak egy lakat, vagy sarló látszódott. Az új küldetések között az eddigikhez méltó módon aljas és kiborító feladatokat találhattok. Sokan jeleztétek, hogy a dézsmálós és a locsolós küldetések…..
Mostanában úgy tűnik, hogy csak gyorshírekre telik.Tegnap este két újdonság is bekerült a játékba: Bikát és gránátalmát is lehet vásárolni. A bolt újdonságait töltődés közben szoktuk reklámozni, de most ez elmaradt. Az ok nagyon prózai: az elkészült reklámgrafikában…..
Az idő főleg az új funkciók tesztelésével telt, de azért néhány újdonságot elkészítettünk, amik most ki is kerültek. Kakas, mangó fa és mexikói háttér közül választhattok, remélem tetszeni fognak az újdonságok. A hétre beígért új funciót nem merjük elindítani.…..
Valami szétcsúszott. De nagyon. Először: sebesség. A játék iszonyú lassúvá válik 19.00 és 22:00 között. Ezalatt a három óra alatt annyian lépnek be, mint előtte 19 óra alatt. Természetesen már megtettük a megfelelő lépéseket, hogy a játék gyorsabb legyen és kevesebbszer…..
Tanyavilág Javítás hegyek, GYIK 2010.09.24 17:38:00
Ezen a héten inkább a háttérben folyt a munka. Még blogot írni sem volt időnk. A hibajavítások mellett egy nagyobb fejlesztésbe is belefogott a csapat fele, amit a héten akartunk kitolni, de már csak jövő hét lesz belőle. Az elmúlt néhány napban naponta több, mint 250 levél és…..
A hétvégén kaptuk ezt a felháborodott megkeresést :) Kedves Tanyavilág menedzsment! Cégem 6 éve munkaerőkölcsönzéssel foglalkozik, 12 munkatárssal dolgozom. Egy kivétellel az alkalmazottaim mind nők, soha nem játszottak a számítógépen, az interneten. Az elmúlt 6 év alatt…..
Sziasztok!Ezt a posztot nem Afrikananács írja, mert tegnap kicsit besokallt amikor fél óra alatt több, mint 700-an jelezték neki, hogy már megy az iwiw, miért nem megy még az alkalmazás. :) Jobb híján beugrom helyette.TegnapAkadozott az iwiw és ez szemlátomást nem kicsit hergellte a…..
Tanyavilág Kiparcelláztunk! 2010.08.05 17:33:00
Kedves Tanyalakók!Kicsit fura a megszólítás, olyan, mint Villalakók, vagy Marslakók, de jobb nem jutott az eszünkbe...Ezt a blogot azért hoztuk létre, hogy értesíteni tudjunk benneteket a TanyaVilág játékkal kapcsolatos hírekkel, versenyekkel, újdonságokkal kapcsolatban.Már…..
Tegnap este egy új ikon, egy kanna jelent meg a tanyákon.A kannádat a barátaid tudják majd vízzel megtölteni. A vizet a növényeid felélesztésére és a terméshozam növelésére fogod tudni majd használni. Egyelőre teszteljük, hamarosan élesedik. Nyilván minél több barátod van,…..
Sokan jeleztétek, hogy milyen jó lenne, ha a locsolókanna a saját területen is működne.Tegnap elkészült lehetőséggel most 30 napig ajándékba küldhettek locsolókannába vizet és tápszert is egymásnak!Mire jó a locsolókanna?A kannát a barátaidnál és magadnál is használhatod.…..