Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Szlovenszki Gergő

1 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
immortalis A Gyilkos... 2010.11.01 10:48:00
...ismét ellátogatott kies kis hazánkba. Sokmindent nem tudok hozzáfűzni, amit tegnap éjjel láttam, az kőkemény rákenról történelem. A hajtás után egy rövidke koncertbeszámoló következik, Jerry 'the Killer' Lee Lewis budapesti koncertjéről. Az Aréna nézőtere pontban este…..
Szlovenszki Gergő 2010.11.14 15:45:10
Jerry Lee Lewist nyáron hiába vártuk Budapestre, akkor rosszulléte akadályozta meg abban, hogy találkozzon a magyar rajongókkal. A szervezők áldozatos munkájának köszönhetően azonban hamar sikerült pótolni az elmaradt fellépést, s október utolsó szombatján színpadra léphetett…..
Szívesen írnék elemzést Orbán Viktor mai beszédéről, de sajnos még nem láttam: a mi ünnepségünk is ugyanebben az időpontban kezdődött. Mint már jeleztem, engem ért a megtiszteltetés, hogy az ünnepi műsort követően és a koszorúzást megelőzően szólhattam pár szót.…..
Szlovenszki Gergő 2010.10.23 19:49:57
@OkoskaTo:rp: Szerintem részben igazad van, de nem is. Én úgy gondolom, hogy Török Gábor a legösszetettebben írta meg, és valószínűleg adta elő ezt a beszédet. Ad helyet a bemutatkozásnak, köszönötet mond a falu lakói számára, kitér az 56-os forradalmat alakitó tényezőkre, a hazaszeretetre,és a jelenkorra is. Felépitésében ötös.
És amiben talán hibát tudok találni, az amit te is elmondtál, hogy túl komoly.Viszont semmi képpen nem tudom azt mondani és elfogadni, hogy egy falubeli, csak is a lyukas zászlós pesti srácból és "szemét Gyurcsány börtönbe"-ből ért. Szerintem már aki egy ilyen rendezvényre, ünnepségre elmegy, azt érdekli a komolyabb gondolatok is.
Mindenttudó politika A kezdet 2010.08.28 02:24:00
  Kedves Olvasó! Terveim szerint ezen blogon a politikában megtörtént eseményeket kívánom publikálni, remélhetőleg kisebb-nagyobb sikerekkel, inkább utóbbival, mivelhogy kezdőként elég optimista lennék. Igaz még tanuló vagyok, de nekem is ugyanúgy vannak észrevételeim, és…..