Regisztráció Blogot indítok
Adatok
pesticsavo

9 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
asszociációs játék szabi + idő 2008.08.07 15:49:50
baromi nehéz visszatérni szabiról, képtelenség felpörögni, hiába tolom a kólát. Néha úgy érzem, kevés a napi 24 óra, annyi mindent lehetne tenni. Néha jó lenne megállítani az időt. Nemcsak persze amiatt, hogy sok mindent tegyél, hanem inkább sokáig, mint például a…..
Az egyik legellentmondásosabb szavunk. Sok minden jelent. Mindenkinek mást. . Megfogod, megszagolod, megméred. Gondolsz valamire. Érett? Finom? Alapeset ugye a hülye, idétlen, szórakozott. Amúgy illat, finom, főleg a sárgadinnye. Kinek a pálesz, kinek a egy jó koktél jut eszébe. Vagy…..
Reggel áttekertem rajta, most a relaxáció jut eszembe róla. Nagylány a közepe táján, ahol könnyű ugye felkapaszkodni. Ül a hídpilléren. Szemben a nappal. Szívja mágába a napsugarak erejét (meg az autók bűzét, de ez most mellékszál és illúziórombolás), igaza van. Néha jó…..
Annyira egyszerűek és kiszámíthatóak vagyunk, hogy néha kinyílik a bicska a zsebben. Igen szemléletes példával sikerült a sorsnak hátba suhantani, hogy nem lehet nem felismerni a mintát. Egyetlen lakótársam fél éve dolgozik, sokat tanult, jó állást kapott. Kezdetben örült az…..
asszociációs játék roma zene 2008.06.23 19:53:11
Nem tudom, ki hogy van vele, Nekem speciel bejön. Valamiért. Nem is értem, miért ilyen szélsőségesek a romák, nem vagyok az, nem hívhatom cigánynak, csak Ők egymást. Skizo egy állapot. Marha szélsőségesek, nincs is átlagos roma. Vagy rossz vagy jó. Jó, mert érzelemes a…..
Szerintem lusta vagyok önblogloni, így ide kerülnek majd a privát élmények is, ez van. Még csak egy óra - már sütik a pizzám - kétszeres hős vagyok. A munka hőse egyrészt. Készülök a kurva 30.-ai határidőre... Leültem a laptop mellé, déli 40 fokban, moondjuk, jobb, mint…..
asszociációs játék hullám 2008.06.21 14:50:30
Legsunyibb szavunk, főleg negatív dolgokat asszociáliok elsőre, pedig nem vagyok az a sanax függő. Mégis ma üldögélve a Duna parton csak ezek jöttek elő. Először amikor "elsuhant" egy szárnyas. Csak azt látod, hogy elmegy. Egy darabig azután semmi, csak vagy, nézed ahogy…..
autózz! Biztos, ami biztos 2008.06.18 13:02:00
Meggy küldte nekünk ezt a kissé ellentmondásos táblaösszeállítást. Két tippem van ezzel kapcsolatban: A esetben a munkásoknak fogalmuk nincs mit jelentenek, B esetben nagyon is ismerik a közlekedési morált és nem akartak lapátolás közben palancsintává válni. Mindenesetre…..
A most induló blognak, illetve leginkább a szerzőjének nincsenek határozott elképzelései, mi fog megszületni a hirtelen felindulásból elkövetett regisztrációnák. Miről szólhatna, ha hagynám:alapeset: -írd ide azt az egyetlen szót,ami az előtted beirt szóról eszedbe…..
csokiteszt Boci Csoki 2008.02.27 21:33:00
Boci Csoki a klasszikus.Persze ez ugye kinek ne jönne be. Ki emléxik még erre a cimkére? :-)..
Ma kaptam.   Esztelen ez a sztrájk, előzőleges bejelentés nélkül, csak úgy találomra! Decemberbe azon aggódott sok egyetemista, hogy haza tud-e menni az ünnepekre! Most, februárba egy vizsgámról maradtam le a sztrájk miatt. Egy országot vesznek semmibe, és egy országgal…..
magyar barna sör Legújabb leletét látva a KK elgondolkozott, nem marad-e ki túlzottan a mainstream média sodrából, elszalasztva például a marketing tájékoztató erejét, hogy mégcsak nem is reklámban, hanem egy boltban találkozik elsőként egy ronggyá píárolt márka…..
Ütemes menetrend meg miegymás. Igaz egy órával nőtt a menetidő, de az katonásan ütemes. Kedves Cím!   Most hétvégén (szombaton) utaztam Keszthelyre, és vissza. Elég kellemetlenre sikerült, gondoltam megírom.   Úgy kezdődött, hogy a Déliből 6.45-kor induló vonatra…..