Regisztráció Blogot indítok
Adatok
marvio

0 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mi megmondtuk előre. Sőt még egy pezsgőt is bekészítettünk a hűtőbe, hogy majd halk pukkanás, kristálypoharak csilingelése, meg gyöngyöző nedű. Kár hogy két hete, Havas Henrik kirúgásakor már koccintottunk vele. A Tv2 új tulajdonosai és a másfél hónapja kinevezett…..
marvio 2007.09.20 17:43:44
Jó felvetések, gregor gysi!
Sokféle fószer dolgozik ám a "médijába", a tévéknél is, ti. biztonsági őrtől kezdve a büfésnénin át a becsületes karbantartóig, no meg az irodákban felejtett mellőzött zseniket sem kell elfelejteni. Azonkívül egyre többen vannak divatos ilyen - olyan menedzseri funkciókban, akik kb. annyit tudnak a rádiózásról/ televíziózásról, hogy melyik gombot kell eltekerni /megnyomni a készülék működtetéséért.
Nos a fent említett , és leginkább az utóbbbi kategóriába tartozó "én a médijába dolgozok!" típusú fazonok ritkán kerülnek bizalmas viszonyba a magyar nyelvvel, ezért ne csodálkozz MediaMan szövegein.

Egyébiránt Sváby után szerintem sem marad kitölthetetlen űr. Ostoba, nagyképű, felületes( = felkészületlen, lásd. Orbán interjú), beszédhibás, és ahogyan Pötyi néni mondaná: "olyan rosszarcú, hogy még a ló sem venné el a kezéből a kockacukrot".

A baj inkább az, hogy efféle alakokkal van tele minden tévécsatorna, már az mtv is, hiszen ők alkotják azokat a baráti és üzleti köröket, amelyek uralják a piacot. Egymást nevezik ki mindenfélének, nem a szakmai érték és színvonal számít, hanem az, hogy kinek a haverjának/rokonának/ üzlettársának adjunk egy jó zsíros szerződést.Körbe- körbe járják a kis magyar tévépiacot, örök túlélőkként. Alapos a gyanú, hopgy magasról tesznek szakmaiságra, nézőkre, mindegy mi kerül műsorra, csak dőljön a lé a megfelelő zsebbe.
w Töcsök és bogár 2007.08.03 04:30:00
Végre szexbotrány! Nem csak amolyan szűkszavú hírecske, hogy az alelnök válik, de persze közös megegyezéssel barátok maradnak. Nem ám hogy a polgármesternek új csaja van. Bővérű, inflagrantis, csámcsogós Blikk-featúra. A legjobbkor egyébként; pont kerepelni kezdtek a gazdák,…..