Regisztráció Blogot indítok
Adatok
reparobi

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Köztársasági Mókamester avagy - ahogy egy fórumon nevezték (felhasználó: Cave) - a Köztársasági Töltőtoll nem pihen, így célom nem is lehet más, mint archíválni a legbájosabb húzásait: ezúttal kitüntetéseket alapított... Csinos darabok lesznek, az már…..
reparobi 2010.09.04 22:28:28
@1.szolo - 2014;): csakhogy az altalad citalt erdemerem a mindenkori kozt. elnok erme, nem pedig snittpali-e.
ezert nem felelt meg mindenkipalijanak es csinaltatott ujat, ami csak az ove. :D
comment:com Baszik az orosz! 2010.09.03 23:16:00
A mai nap már csak ilyen, vicces feliratokon röhögünk alvás helyett, a svédek nem tudják, ki Magyarország miniszterelnöke, az oroszok meg egy igen szerencsétlen nevű játékost neveztek a vízilabdacsapatba, egy bizonyos Baszik nevű csávót, akinek a neve cirill betűkkel leírva biztos…..
Az előző svéd-magyaron még csak gumicsizmás parasztok voltunk, legalábbis a meccset felvezető vicces kisfilmekben, ma este viszont a svéd tévések arról adtak tanúbizonyságot, hogy halvány segéd fogalmuk sincs arról, mi történik tőlük délre, vagy egyszerűen csak szarnak az ilyen…..
reparobi 2010.09.04 12:22:18
@halihalo: "Kérnék egy példát... esetleg kettőt, ha van... Köszi! "

szabad a palinkafozes!
sajnos most mas nem jut eszembe. :DDDDDDDDDDDDD
Michael Knight Vanitatum vanitas 2010.09.03 12:44:00
Olvasom, hogy díjat alapított - sőt: Díjat Alapított - Schmitt Pál. Sőt: DR. SCHMITT PÁL. Szerintem mindjárt magának adhatná az elsőt.Szép érdemérem lehet mindenesetre, jókora darab, az erről szóló köztársasági elnöki határozat szerint 60 mm átmérőjû, aranyozott ezüst…..
reparobi 2010.08.29 10:20:23
reparobi 2010.08.29 11:12:52
@Bogyó 2: "Egy nagyokos támogató se írta még le, hogyan is képzelné a következő 4 évet"

aza baj, hogy az un. komoly partok jeloltjei sem. ahogy az ogy valasztasoknal sem. az nem zavar? es mit tettel ellene?
  Balog Zoltán, a Közigazgatási és Igazságügyi Minisztérium társadalmi felzárkózásért felelős államtitkára szerdán egy bajnai konferencián arról beszélt: a roma integráció érdekében minél több olyan egyházi iskolára lenne szükség, ahol többségében roma diákok…..
Mivel magyar bemutatóról egyelőre semmi hír, lelkiismeret-furdalás nélkül "spoilerezzük" el a film egyik (számunkra különösen) vicces gegét. APDÉT! A Figyelőnek adott Sly-interjúból kiderül, hogy a poén természetesen nem a véletlen műve:A múlt hónapban volt 30…..