Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Tóth_Attila

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Több mint egy évvel az Ecopoly című vállalkozási valóságshow sugázása után sem kaptak még pénzt a játékban résztvevők, akik üzleti terveikkel keresték meg a zsűriben résztvevő nagyvállalkozókat. Elvileg a zsűri által alapított Ecopoly holdingnak kéne fizetnie, de a…..
Tóth_Attila 2007.08.03 13:28:23
START (2008 –a bevállalások kezdete)

Köszönöm az eddigi érdeklődést, de több levelet Nekem már ne küldjenek! (–Előreláthatólag úgy félmilliárd forintból, csupán egyetlen jó témát finanszírozok meg ezek közül jövőre. -Bízok benne, hogy ebből az egyből is lesz kb. 10 év alatt 10 milliárd USD, (magyarul: -kb. 2000km autópálya)).

Tóth Attila feltaláló, kockázati tőkebefektető, projektelbíráló PDV Inc.


Ui.: A félreértések elkerülése végett:

-Én továbbra is hiszek új korszakokban (-annak ellenére, hogy jómagam nem valósítom meg küldetésszerűen pl., a lendülethajtóművem prototípusát (-egy kerékpár árából el lehetett volna készíteni Magyarországon annak, aki felvállalta volna a háttérét, -a környezetvédelemért, hazáért stb.
www.trfuture.com)), -abban mindenképp, hogy sikerült legalább úgy harsognom, hogy felhívtam a figyelmet, -az így vagy úgy de építő pozitív kollektív tudat használatára (-örülök, hogy sokaknak már sikerül a kanálhajlítás (-gondolat: -Salamon bölcsessége)).
- Sajnálom, hogy a helyzetkép lefestésekor le kell írnom ezeket, de szükséges a könnyebb érthetőség kedvéért: -A szerepjátékom ellenére rendkívül nagy tisztelője vagyok a tudományosoknak és az istenkeresőknek egyaránt. (A lilaruhás Úrnak: -a Dallasban a Jockey Ewing-ot játszó színészt azért még szeretted, nem?)

-Ja! Nekem legjobban a teleszkópos szempillaspirál tetszett. –mert nagyon innovatív is! Továbbá, a bugyireklám! –Nálam, még csak a múltszázadi 30x-os optikai zoom-os teleszkóp-objektív-mikroszkóp kapható!