Regisztráció Blogot indítok
Adatok
tredi

0 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A két lábbal a földön állók aránya a vevők között ezrelékekben mérhető. Ezért, mint vásárlóerő, kalkulálni velük nem lehet. Mai cikkünk blogposztja...
Hitelkárosultak blogja Erste saga 2010.08.27 11:13:00
Olvasónk billentyűzetet nem kímélve panaszkodik a bankban uralkodó kaotikus állapotokra.Erste-ügyfélként én is Fundamentával kombinált, CHF alapú kölcsönt vettem fel, és a többiekhez hasonlóan bedőlés előtt áll a hitelem.Az Erste Bankkal kötött jelzáloghitelem törlesztő…..
tredi 2010.08.27 20:42:57
Sikerült végigolvasnom ezt a sok "értelmes" hozzászólást.
Szerintem különbséget kellene tenni, hogy valaki szabad felhasználású hitelt vett fel, vagy lakásvásárlási kölcsönt. Sajnos sokan összekeverik ezeket.
Imádom, hogy itt kurva sokan vannak akik szimplán spórolásból, vettek hitel nélkül lakást. Én is spóroltam, még se jött össze.
Rövidke történetem:
19 éves korom óta tűzoltó vagyok, páromat 11 éve ismerem mióta dolgozok mást nem csináltam párommal, mint spóroltunk, hogy lakást tudjunk venni. Addig párom szüleinél laktunk 8.emeleten. Mire összejött a pénzünk sajnos megszűnt a fidesz által létrehozott lakásvásárlási kölcsön, ezért tudtunk csak chf alapú LAKÁS kölcsönt felvenni.
Én is spóroltam eleget, 11 év alatt EGYSZER mentünk nyaralni Zalakarosra, 8 éve vettem első számítógépem Sulinetbe azóta is az van, nincs "lapos" tv, de van egy régi Suzukim ami tökéletesen megfelel nekem. Szóval nekem lehet magyarázni a spórolásról de ne mondja meg senki, h abból vesz lakást. Nekem, az önerőre és lakás berendezésére elfogyott a megtakarított pénzem.

Én se várom el, hogy más fizesse ki helyettem, mert én tudom fizetni amíg van két kezem, de ne ítéljétek el azokat akik elvesztették a munkájukat és nem tudnak kimászni a gödörből.
Szerintem az állam több pénzt kiad az adó visszatérítésekre amit az orbánék csináltak és egy család év elején 120 ezret visszaigényelhet. Sajnos nekünk ez nem adatott meg, és biztos vagyok benn, hogy a ti adótokból nem lesz kisegítve a sok hiteles