Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Tamfarkasthegreatelord

6 bejegyzést írt és 80 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Sziasztok!Előszőr is: Elnézést kérek hogy egy ilyen béka valaga alatti videóval kell beszennyeznem a blogot de annyira felment bennem pumpa ettől hogy azt el se tudom mondani!Miről is van szó? Természetesen medievilsux újjabb taknyáról amit egyik ismerősőm ajánlott hogy nézzem meg…..
Sziasztok! Ha shounen animékról  van szó akkor a legtöbb embernek vagy a Naruto vagy a Bleach ugrik be legelőször, holott a Kinnikuman-on kívül van még egy shounen anime amelyről érdemes beszélni ez pedig nem más mint a Yuu Yuu Hakusho!            …..
Tamfarkasthegreatelord 2011.02.17 14:10:53
A statisztikát böngészve a következőkre lettem figyelmes:  -az elmúlt 1 hónapban 1124 oldalletöltés és 617 látogató Ez igen! Nem hittem volna, hogy ennyien kattintanak ide. Ráadásul pár extra posttal is készülünk, szóval külön öröm számunkra, hogy lesz aki olvassa/nézze…..
Sziasztok! Ismételten jelentkezem, azt is mondhatnám hogy a világ talán legagyamentebb animéjét fogom nektek bemutatni amelyre egyszerűen nem tudok mást mondani minthogy BECSINÁLTOK A RÖHÖGÉSTŐL és már az első 5 perc után ráadásul egy olyan animétől amelynek igazából…..
Tamfarkasthegreatelord 2011.02.13 13:17:10
Sziasztok!Member mester egy ujabb örült és zseniális videót készitett a számunkra. Mester öné a szó........!Köszönjük!..
Gondolom észrevetéttek, hogy a Rosario To Vampire Capu2 videóm nincs fent, ez pedig a következő ok miatt: Igen, a feltöltés után kb 10 órával jutott eszébe youtube-nak letiltani a videómat, ezúttal egy MANGA kiadóra hagyatkozva.Tény, hogy a Rosario To Vampire animék is…..
Szegasztok! A mai nappal lezárult a jelentkezés az Anime Manga Palota Nyereményjátékára, de még ki kell sorsolnunk ugye a nyertest is (ami nem kicsit lesz nehéz). U.I.: Kátai Levente 22-kor írt, hogy szeretné küldeni a vidijét, és mivel jó érvekkel meggyőzött, hogy mivel még nincs…..
Sziasztok! Lassacskán kezdem megérteni hogy mikor is kezdődhetett nálam az Animék iránti szeretet! Hiszen mikor 9 éves voltam ezt is orrba szájba bámultam és azt hittem ez is sima rajzfilm pedig animét néztem! Mai alanyom a Jungle Taitei c.Anime!          …..
Az AnimeAddicts-on érdekes dolgokat találtam! Ez hihetetlen....Egy legenda körül forog a történet, ugyanis a hiedelem szerint aki a Platonic Heart (gyémántszív) darabjait összegyűjti, annak egy kívánsága teljesül, akármi is legyen. Persze nem ilyen egyszerű a dolog, ugyanis ez…..
Mint tudjátok, a Platonic Heart a világ legrosszabb animéje, mellyel egyedül csak talán a School Days tud rivalizálni a legrosszabb anime díjért. S a Platonic Heart animénél már csak egy valami lehet rosszabb... a Platonic Heart manga! Bizony, van manga adaptáció is, de talán jobb…..
Szegasztok! Rengeteg hírrel tudok szolgálni, s kezdjük egyből a jó hírrel. A jó hír, hogy a videóim javát letudtam menteni, így azok vissza fognak kerülni a youtube. A rossz hír, hogy nem találtam meg a Rosario To Vampire Anime Bemutató 1, Platonic Heart Anime Bemutató 1-2-3-4-5 és…..
Tamfarkasthegreatelord 2011.01.28 22:14:12
Az emészthetetlenül gány Platonic Heart 2. bemutatója. (És a bemutatóban szereplő rész a legjobb!=színvonal béka segge alatt) Azért én publikálom, mert Mangekyo gépe per pillanat rossz. Stílusosan: Szegasztok!   ..
Szegasztok! Gondolom nem kevesen szeretik a vámpírokat, hiszen amióta csak kitalálták ezt a vámpíros mókát, sok film, könyv és persze anime/manga (pl Hellsing) jelent meg. De vajon hány, a vámpírok életét kiparodizáló mű jelent meg - sikerrel? Ma egy olyan vámpíros mangát fogok bemutatni, mely…..
Szegasztok! Ezúttal ismét egy nagyon, nagyon régi manga kritikájával jelentkezem, melynek a híres Ghibli stúdió 1984-ben egy 2 órás anime film adaptációt adott annak ellenére, hogy a manga csak 1994-ben fejeződött be (hasonlóan az Akira-hoz, mely mangája még az után is futott,…..
Tamfarkasthegreatelord 2011.01.28 21:23:27
Ahogyan ígértem, MEMBER-nek csináltam egy kritikát egy Hentai mangáról, melynek szereplői a Naruto világból származnak, és egy, a Sakura és Hinata táborok által már fejbelövésig nyúzott témára akar választadni! FIGYELEM: EZ AZ UTOLSÓ HENTAI CUCC, AMIT BEFOGOK MUTATNI! FELŐLEM NYAVALYOGHATOK, DE…..
Szegasztok! Én itt és most bevallom...... UTÁLOM A HENTAI MŰFAJT! Nem tudom ki találta ki, vagy hogy miért olyan híres, de nem is érdekel! Egyszer láttam egy hentai animét (Discipline - majd írok erről a szörnyetegről), meg néztem MEMBER Virgin Touch és Shoyonoido Mako-chan…..
Sziasztok!Igen ma én is bemutatom a 10 általam legrosszabnak tartott animét!Előre bocsátom hogy a lista teljes egészében személyes igy ha valaki nem ért egyet vele azt elfogadom de semmi kedvem trágárságokat olvasni, úgyhogy kéretik azokat megtartani.10.Helyezett-Hyakka Rouran Samurai…..
Feketelista- A 10 legrosszabb anime by WanGood Itt vannak az én antifavoritjiam, amivel lehet, hogy nem mindenki ért majd egyet, de higgyétek el, aki a másikat meghallgatja, annak van igaza. Ergo semmiféle gyalázkodást nem akarok látni a kommentek között. Köszönöm.10. Hametsu no…..
Sziasztok!Hát igen ez is megtörtént,én is le lettem törölve a Fucktubról! Több mint 200 videóm csak ugy semmivé lett most kezdhetem előről!De eldöntöttem hogy mostantól csak magyar rajzfilmeket és Filmeket töltök fel mert mégegyszer nem fog kib@szni velem!Egyszó mint száz…..