Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Bíbor Nyúl

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Miklós története még a békés természetű Homárt is ollónyitogatásra ingerelte. A Bécsbe tartó naiv ügyfél az osztrák vasút szerelvényére szállt volna bicajával, amit a kaller érthetetlen okból megakadályozott, majd az időközben helyszínre érkező rendőr igazoltatása…..
Ugyan ki az elvetemült, aki a 2-3 napja szemerkélő esőben borfesztiválra látogat? Aladár igazi vérbeli mazochista, biztos úgy számolt, h így kevesebben lesznek. És tényleg. De az árusok is. Cserébe a 10 órája ázó biztonságiak pontban 11-kor kidobták, bár normál esetben…..
Ebben az országban mindenki csak panaszkodik, ahelyett, hogy a kis dolgoknak örülne. Zsolt például képes volt átemailezni ezeket a fotókat a Homárnak, csak mert 1 nap alatt megkapta édesanyja elsőbbségi levelét. Hát semmisejó? A napokban felhívott édesanyám, hogy küld nekem egy…..
Mi történik, ha a rendőrök a várakozni tilos tábla és a zebra közé parkolnak, amíg beugranak a Mekibe kajálni, a túlbuzgó polgár pedig rápörög és "intézkedni" próbál. MG sztorija: Alább látható a levél, amit a rendőrségnek küldtem egy tegnap éjszakai…..
Újonnan regisztrált tag vagyok, de máris egy számomra bosszantó problémát szeretnék megosztani veletek! Magyarország az alkalmatlan csomagolóanyagok mennyországa! Ha versenyt kellene hirdetni, biztos vagyok, hogy a gusztustalan zacskós tej vinné a pálmát, de számomra sokkal…..