Regisztráció Blogot indítok
Adatok
tuttuista

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Meghalt Nadrai Attila meteorológus. 1986-tól dolgozott az Országos Meteorológia Szolgálat Előrejelző Osztályán. A Magyar Rádióban 22 éven át tájékoztatta a hallgatókat. A Magyar Televízióban és a Duna Televízióban pedig 1989-től több mint egy évtizeden át volt az…..
tuttuista 2010.09.24 16:05:11
@ganxta77: OFF. ez szép magyar kifejezés ugye?
néha jobb lenne csak olvasni és nem írni, nem gondolod?
Így esetleg nem tennéd nevetségessé magad.
UFF
A napokban kiszivárgott egy 10%-os hangfelvétel. Most itt egy újabb 10%-os hangfelvétel, melynek tartalma: A szombathelyi fideszeseknél "lehetett" iskolafelújításra pályázni a tarifa olcsó volt, a már-már szokásos 10%-ot kellet Marton és Szakály "ne nevezzük meg…..
Különös javaslattal állt elő a napokban Szegedi Márton, a Jobbik miskolci polgármester-jelöltje: kitelepítené, táborba zárná, valamint megfosztaná állampolgárságuktól az általa "cigánybűnözőknek" nevezetteket. A tábori étkezésben köztudottan jártas Szegedi…..
Kabul felett az ég  Mit keres Magyarország Afganisztánban? Sőt tovább megyek, mit keres 47 ország, a világ nemzeteinek közel negyede ott? Ha megnézzük az afganisztáni művelet részvételi adatait (csak 100 fő feletti hozzájárulók, zárójelben a halottak számával), elég…..