Regisztráció Blogot indítok
Adatok
asztrid90

0 bejegyzést írt és 27 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Édesanyám szerdán meghalt. Idősek otthonába kellett vitetnem tavaly májusban, előtte négy hónap a zárt osztályon, aztán egy olyan kórház ágyán, ahol maximum három hónapig gondoskodnak egy magatehetetlen betegről, ez a mi "krónikánk" utolsó néhány lapja.Anyu…..
asztrid90 2011.03.20 21:17:21
Na, nekiindulok az évnek. Jókedvvel. Bőséggel még nem, de az is össze fog gyünni. Mert akarom. Ha ezen múlik, össze fog gyünni. A tisztes megélhetés meg nem is olyan rossz. Egyébként is, kinek mit jelent a bőség, hát nem?A bőséghez is köze van a mai gondolatsoromnak. Elton John…..
A mi családunkban a megszokottnál is zsúfoltabb a december. A karácsony és a szilveszter közé még beékelődik az én huszonkilencedikei szülinapom is. Itt ülök szilveszter délelőttjén, és azon gondolkodom, mikor lett ugyanolyan nap a születésnapomból is, és a szilveszterből is,…..
asztrid90 2011.01.01 16:27:30
Rövid leszek. Minek erről a hányásszagú borzalomról sokat szólni? Ma két információ is a szemembe bokszolt a bulvár semmik közül. Még csak szomorú se lettem, és ez szerintem a legrosszabb, ami csak történhet. Hogy már nem jelent semmit a hír. Hogy már elfásultam. Hogy már…..
Pár napra elutazom, Bécsben, a könyvvásáron próbálom a legújabb könyvemet eladni egy érdeklődő angol vagy amerikai kiadónak. Németül már megjelent, de a kiadóm nem viszi túlzásba az én karrierem szekerének előrefelé tologatását. Magyarán tojik rám. Magára nem tojik. Ki…..
Tudjátok, hogy regényeket is írok. Mostantól minden bejegyzés végére odavetem a honlapom címét, hogy átkattinthasson, aki szösszeneteknél többet is olvasna tőlem. Valamelyik új barátom a kommentjében felvetette, hogy szeretne többet tudni a hajlításról. Amikor olvastam a sorait,…..
asztrid90 2010.11.04 14:59:08
Tudjátok, ez azért érdekes. Mármint a Hajdú-Sarka páros nem, de a hír mögötti tartalom már igen. A hölgy kiment volna Spanyolhonba fotózkodni, lévén modell volt, mielőtt eltartott feleség lett volna. Mert most már ez a státusza: eltartott feleség. Eddig ündi-bündi volt minden,…..
Eltűntem egy hétre, bocsánatot kérek tőletek, feleim! A számítógépem úgy döntött, frissítésre szorul, én meg az alaplap telepítő lemezét elkevertem valahová... Ha nincs két csodálatos barát, Pami és Matyi, akkor még mindig a monitorom fekete felületét bámulhatnám.…..
Ami elindította a gyógyulóban lévő agyamat, az egy hírnek nem nevezhető akármi. Mert a cikk elnevezést nem érdemli. Hírtartalma sincs. Ahogy a bulvárban megjelenő szavak többségének sincs. Ez a szófosás arról NEM szól, hgy Angelina Jolie gyerekei MAJD HA megérkeznek,…..
Hír: Kozsót, a szegényt a kiválasztott leány dobta! Mert a művész úr csak telefonon élte a nem is létező párkapcsolatukat. Mennyi ideig élt ez a románc? Két hétig? Nem azt tartja a fáma, hogy a szerelem örök? Hm...A magyar cölöpök, a hímneműek igen kitesznek magukért! A…..
asztrid90 2010.09.26 17:58:42