Regisztráció Blogot indítok
Adatok
DATSUN

0 bejegyzést írt és 129 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
TComment Nem láttam, bocs 2014.02.12 06:15:00
Bocs, mondja nekem. Nem tőlem kell bocsánatot kérni. A gyalogostól, akit majdnem elütött. A zebra közepén. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja...
DATSUN 2014.02.12 21:55:22
Tudok mondani mást is,átérzem a nyomorult gyalogos helyzetét is,hiszen vannak meglepik a zebrán is.
Engem speciel nem szoktak elütni,mert figyelek.
-Másrészt zárojelben jegyzem meg,hogy csomagszállito futárként dolgozok,és naponta kelek át uton,ha csak a csomagjaim fele megy a tuloldalra akkor 100szor. Figyelek,és tudom azt hogy amit én látok,azt nem biztos,hogy más is látja.
Asszony vezet..kétütemü Wartburg 4en bent,ösz,esö,sok sok pára.
alig látok,elkökapom a rongyot,betörlök vele az asszony elé,nem neki,csak elé.
orditok fékezz.bumm...meg volt a gyalog
Jesszusom királynö (el)üti a gyalogot..kijelölt átkelön,balrol jön 3 sávot sikeresen abszolvált..majd jövünk mi...
Bumm
csak ugy csattan a Varnyu,kong a kasztni,repül a sráj placss-bele a legnagyobb tocsába.
Fekszik hanyadt,nem nagyon mozog
jesszus....
Én voltam aki látta szerinte megyedül.
A srác mifelénk esö oldalán sétált a barátnöje
és nem ö lett elütve
Neem a másik.
A barátnö észrevette,hogy az autos nem látja és elugrott.
a majom meg...
hát rohadt nagy mákja volt,mertsemmi baja az égedjadta világon nem lett.
Korházba akartuk vinni,telefonálni akartunk rndörnek de nem engedte,mondván csak koszos lett.
Gondoltam a stressz tesz,ezért beültettük a kocsiba,hazavittük,telefonszám csere stb.Ha valami van szoljanak.
Kedves gyalog! Azért mert zebra van felfestve,azért Te meghalhatsz ott.
Kevés vigasz lesz neked és a szeretteidnek,hogy ott neked elsöbbséged volt.
-Az volt nyilván
Körültekintöen mérted fel a forgalmat? Akkor kezdted meg az átkelést amikor az biztonságos volt?
Gyalognak is van kresz! Körülnéztél?
Ne feledd! Át engedlek,ha látlak!
De nem lehetsz bizos benne,hogy látlak
Nekünk párás lett az ablak,egy fél pillanat altt. Szerencséd volt,hogy töröltem egyet. Nekünk is,mert nem ül,a gyermekem anyja,de a Te szerencséd nagyobb! Még Élsz!
Sajnos a (zebra)nem véd meg.
És házifeladatnak meg gondolkodj el azon hogy miért nem a hozzánk közelebb esö barátnödet csaptuk el.
Segitek!
Hajtsd le a kapucnit,hogy láss!
Vedd ki a füledböl a kiba..ott zenét,hogy hallj!
A közlekedés teljes embert igényel! Érzékszervekkel. (kicsit olyan mint a vadászat...vérre megy!)
DATSUN 2014.02.12 22:51:58
@poiuz429: Miböl gondolod,hogy az lenne? Érdeklödve várom! Elnézést a hibás ékezetekért,de a nillentyüm német és néha belekavarodok. Hallgatlak!
DATSUN 2014.02.12 22:59:15
@poiuz429: A párás ablaak miatt persze lehet ,nyilván osztani,nem én vezettem nem én mentem,én töröltem,van akinek ez nem egyértelmü,de vannak olyan emberek akik igy vezetnek igy van jogositványuk.
A párom 5ször bukott meg.
PÁV ra kellett mennie.
de van neki.6.-ra sikerült
Van aki nem alkalmas rá
csak elméletben
hozzáteszem 10en valahány éve van neki,ez a baki az elsöben cssuszott be neki,napi szinten közlekedik Budapesten,és egy parkolási kocsioldalát meghuzta a póznán kivül nem nagyon volt neki eseménye.
Mondjuk a jobbos ddisztárcsák gyalázatosak már,de hát 14évesek.
Végigdörgök a tribün előtt, kicsit meglebbentem balra a jobbkanyar előtt, skandináv flikk, ugye, visszaszúrom másodikba, és mivel nem tudok gázfröccsöt adni az istenverte pedálgép miatt, már blokkolnak is a hátsó kerekek, mintha kéziféket rántottam volna. Szépen keresztbe…..
Jajj,de csúnya! Heti vegyesvágott 2013.02.06 11:32:00
Egy már megszokott összeállítás következik, a random bünti. 25 kép, köztük minden, mi szem-szájnak ingere. Szörnyülködésre fel! Kusztom TrailBlazer. Nagyon pokol angyalai. Ültetés level 99. Tényleg jó lehet, hogy a lámpa az üvegen belül található. Nem, nem…..
DATSUN 2013.02.11 11:36:59
Igen, mégsem vagyok teljesen hülye, nem képzelgek letűnt korok gépeiről. Pár hónapja a sörözőben szóba kerültek a szörnyűséges kétütemű versenymotorok, akkor próbáltam elmagyarázni a srácoknak, hogy olvastam valami régi angol dögről, amit a világverő német versenymotorok…..
DATSUN 2013.01.10 15:41:25
@Schütii: Ritka az a Barkas,ahol ment 3 henger! Lehet Barkasos...
Jajj,de csúnya! Skodáék kedvence 2011.10.19 11:00:00
Nem gondoltam volna, hogy a cseh remeket képes lesz valaki karácsonyfává alakítani. Jó, jó, az eddigiek alapján nem kellene ezen meglepődni, na de akkor is.. Az igényesen felapplikált tetőszellőző elé helyezett antenna minden bizonnyal az aerodinamikában játszik szerepet,…..
Venezuela érdekes egy ország. Egy a dél-amerikai országok közül, szomszédjában Kolumbia, a Karib-tenger, dimbek-dombok, és a szegénység jellemzi.A "csináld magad" tuning tipikus országa. Ahogy az alábbi Dacia 1310 Renault 12-es is mutatja:Már innen látszik, hogy baj van.A…..
Szerintem ehhez nem kell kommentár.Gubicsnak köszönet a képért!..
Jajj,de csúnya! Leepu volt tán? 2011.11.15 09:00:00
Incredible India - hangzik a reklám, ám lehet, hogy a készítők nem feltétlen a tuningautókra gondoltak, bár az is lehet néha incredible (=hihetetlen). Az alábbi Mitsubishi Lancer láttán semmiféleképpen nem a hihetetlen jut eszünkbe, inkább az, hogy…..
A szerencséjét külföldön próbáló magyar ember gondol egyet, és a kint levetett tyúninggépet hazahozza, hátha itthon vevő lesz rá valaki. Ez a sikersztori megtörtént eset, a főhős pedig ez a Civic:A hirdetés linkjét fészbukon kaptuk...
Jajj,de csúnya! Jó éjt Corri 2011.08.18 22:43:17
Kellett nekem felmenni hahura és belebújni a Corradokba. Most muszáj lesz felraknom, hogy lássátok, még mindig nem tért észhez a magyar ember. G60, okosítva, félmillióért.eladó corrado elöl hátul 9x16 elöl 215/40 hátul225/40 kenwood mp3 cd és egy rockford mély láda hozzá…..
László barátunk lepett meg pár fotóval a nemrégiben megrendezett üllői tuningtalálkozóról, erről közlünk pár fotót: Nyitásként egy Bravo. Folytatásban egy flipflop Astra. Egy német csodatuning, kívánságlistával.   Pózolnak a szana-széjjel erbrássolt masina előtt…..
De leginkább ez a mester, aki egy Smartot alakíttatott át kénye-kedvére, eléggé egyedivé. És persze JDCS-vá/vé. Dirtynek köszönet az íbéjes linkért.Ha azt mondom, eklektikus, talán még nem is hazudok.A hátulja és a bele gyári, az nem érdekes...
Jajj,de csúnya! Seriserilédi 2011.09.05 09:00:00
A brutális purhabszörnyek hazája köztudottan nem Magyarország. A listán valahol hátul kullogunk, viszont nem az utolsó helyen, mert láttunk már olyat kis hazánkból, amin bizony eléggé, de nagyon is elcsodálkoztunk. Pierre is egy ilyet küldött. Ugyan naezmieznek szánta, de a nagyobb…..
Érdekes házasság. Ez történik akkor, ha egy Aixamot és a bosozokut keverjük. Levágott seggű, összenyomott Datsun. Amilyen groteszk, annyira elfogadhatónak tűnik. Beteg, de nekem tetszik...
Jajj,de csúnya! Dögös RÖtös 2011.09.11 12:31:35
Nem Ton küldte ezt a szép gyártmányt, egyszerűen fantasztikusra sikeredett.Szuperhosszú popsi, szép kidolgozással.Kéne vagy sem?..
A Shelltől kaptuk az alábbi közleményt, amelyben arról értesítenek, hogy mostantól nincsen Euro 95-ös és Diesel üzemanyag a kútjaikon. Pontosabban van, de mindkettő neve elé oda kell mondani mostantól, hogy FuelSaver. Került bele valamiféle adalék, a SEI, amitől állítólag akár…..
DATSUN 2011.09.06 17:28:51
mi?
Mindig a legszörnyűbb rémálom válik valóra, főleg, ha öreg Mercit vesz vagy ad el az ember. Ott ült a sámliján a műhelyben, jó mélyre leszívta a cigit, mint mindig, amikor a gondolatot szó követi majd. Közben a lábával egy automataváltót billegtetett, a nyári vihar előtti…..
Az ügyfél fogalmatlan lúzer, tele van zsével, és még le is néz – miért ne venném le? Meg különben is: mindenki ezt csinálja. Mai cikkünk blogposztja...
DATSUN 2011.08.23 17:50:30
@higany1971: Nem egy napos meló két embernek---ez mit jelent Napokig cserélsz egy kuplungot? Én nem vagyok autószerelő csak simán hegesztő,de mivel érdekelnek az autók és szeretettel javítom őket, nem tudom mi tarthat kétnapig! Én a motort a disznóvágásos rénfával emelem ki, a váltót talán még egyszerűbb volnaleszedni...nemértelek ember! Monduk van pár autószerelő ismerősöm,nekik tényleg két nap lenne,mert balfácánok,de egyedül csinálnák! nekm se emelőm,se aknámmégis megoldom ha reggel kezdek aznap gurul....
A Saxo története ott kezdődött, amikor a motorozásé véget ért. Szinte napra pontosan egy éve történt a baleset, amikor a robogózás, mint a tömegközlekedés alternatívája kipattant a fejemből, és rá két hónapra le is zajlott a tényleges baleset, amikor a közben megvásárolt…..
A svájci francia nagyot esett. Az avatott szeműek előre látták, hogy ez a rally nem tarthat soká. Veszettül ment, de nem korrigált bele egyszer sem, pedig nagyon kellett volna. Többször csak a vakszerencse tartotta a pályán. Nézzük meg alaposan, hogy mi történt. Kívülről csak a…..
A fejlett Nyugaton tényleg nem sokat ér egy ilyen Mégane. Talán a benne lévő benzin a legnagyobb érték, ha el akarná adni az ember. Feltéve, hogy akad vevő. De nem akad. A fejlett világ ugyanis kitalálta, hogy a régebbi autók fenntartása aránytalanul drága legyen. Ezért aztán a…..