Regisztráció Blogot indítok
Adatok
the_wooden_horse

13 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Itt a tavasz, amolyan első fecskeként megérkezett a Tech Deck videófeltöltős versenye, fingerboard játékosoknak, rengeteg nyereménnyel.  Igazából nagyon jó, hogy egy olyan cég próbálkozik elsőként ezzen típusú hirdetéssel, akinek célcsoportja kimondottan kedveli ezt a…..
Reklámfaló Maradok.com 2010.11.24 17:07:00
A magánnyugdíjpénztárak sorsa eldőlni látszik, de úgy látszik, megpróbálnak egy kicsit elenszélben "vizelni". Az alábbi szpotot nagy valószínűséggel a Stailitás pénztárszövetség készíttette, legalábbis a maradok.com domaint az ő ügynökségük foglalta le.…..
Reklámfaló Örök téma, a sör 2010.11.04 16:36:00
Sört reklámozni egyszerű, mert a célcsoport konkrét: 18 év feletti férfiak. Mi érdekli őket? Szex, foci, humor. A Bud nem is nagyon próbálkozik mással. Persze lehet máshogy is, nálunk, Európában van még a "sikeres férfi - minőségi sör" verzió is, illetve lehet…..
 Sok mindent el lehet adni az embereknek, ha a nosztalgikus érzésekre építjük fel reklámfilmünket. Így tett az Intel is a lenti videóban. Vajon ki ne ismerne magára a mostani 30-40 éves korosztályból -akik együtt nőttek fel a számítógéppel- a szereplőkre a filmből? Az első…..
 Remélem, ti is találkoztatok a plakátokkal. És azt is tudjátok, mi volt rajta? Erre szerintem mindenki emlékezne:        ..
 Minden férfi álma, hogy szép szőkék mossák a golyóit. Az Axe vírusvideójában ez most valóra válik, a koszos, öreg golyók is hamar megtisztulnak, ha egy szakértő szépség veszi őket kezelésbe. A videó a jól ismert teleshopos klisék minden elemét felvonultatja. Azért…..
A magyar vásárlónak elég az "akció" felirat, ha meglátja, már boldog, hülye számokkal minek vacakolni az öröm pillanataiban. A 33 százalékos emeléssel járó kedvezményt I. fotózta egy Rossmannban...
A fenti című két napos konferencia második napján tartottam előadást, Tartalom-újraelosztás, avagy védjük a tartalmunkat, vagy engedjük szabadon terjeszteni? (Az internetes közösségek és a hagyományos média viszonya) címmel. Az előadást Prezi-ben csináltam, íme: …..
the_wooden_horse 2010.09.20 21:24:25
@Konrad: Nekem tetszett, pláne, hogy a szavakról nekem is beugrik pár mondat, és nem kell végigolvasnom.
Reklámfaló IKEA a nagyinál 2010.09.16 00:38:00
 Meg kell dicsérnem a Leo Burnett ügynökséget, régen láttunk már olyat, hogy egy nemzetközi cégnek ilyen stílusos, és ennyire magyar kampányt tudtak csinálni. Sajnos nem találkoztam élőben a kreatívokkal, de az IKEA tizenötödik magyarországi születésnapjára…..
Érdekes elképzelés a zene felhasználása egy brand népszerűsítésére. Láthattunk már többször ilyet, azonban ezt még megfejelték az alkotók némi poénnal.   Nem akarom lelőni a filmben rejlő vicces részeket, azonban az egy nap alatt közel százhatvanezer megtekintés…..
 Dúdold te is!    (Ha észreveszed, hogy milyen furcsaság van a filmben, ne habozz megírni kommentben!)..
 A Pepsinél anno nem nagyon foglalkoztak a "hagyományos kóla" felirattal, úgyis tudtuk volna, miről van szó... ..
E-könyv olvasók K, mint elsőség 2010.09.06 13:45:00
Nos, rendhagyó poszt lesz, mind stílusát, mind tartalmát tekintve. Már egyből a cím is magyarázatra szorul, merthogy a K hogyan is jöhet össze az elsőséggel. Nos, drága Olvasók, úgy, hogy a K itt a Kindle (3. generáció) rövidítése. Bizony. Fotó: amazon.com Egy rövid…..
the_wooden_horse 2010.09.06 20:38:39
@meoindil: A Psion 16 színű szürkeárnyalatos kijelzős, tehát ugyanúgy jobban olvasható napfényben mint az eink, egyáltalán nem olyan rajta olvasni mint egy PDA-n, ráadásul a kijelző is 640×240-es, nem 320×240-es. Az LCD itt annyiban különbözik az einktől, hogy itt kell energia ahhoz is, hogy fenntartsa a képet. De mivel egy hétig megy két ceruzaakksiról, ezért nem ruháznék be tízezreket egy ilyen cuccba.
A backdoor kommunikációs üzeneteket bemutató Homár-posztok általában a felhőtlen szórakozást célozzák, ez a bejegyzés azonban a górcső funkcióját is betölti. Toljuk csak a górcső alá az az adópénzből működő mamutszervezetet, ahol a munkavállalók olyan mentális…..
Szerkesztőségünk megdöbbenéssel értesült, hogy Horváth Ádám -a méltán népszerű Szomszédok egyik rendezője- újra forgatott. A mester elfogadta a Fidzsi-szigetek kormányának felkérését, és korrupcióellenes propagandafilmet forgatott nekik. Az alábbi videóban látható, hogy a…..
Reklámfaló Omlósz 2010.08.30 16:15:00
Ha azt mondom "omlósz", akkor mindenki tudja, hogy miről van szó. Az már más kérdés, hogy konkrétan márkához is tudjuk-e kötni az adott hirdetést, vagy csak "valamelyik zacskós leves" gyártója jut eszünkbe. Már ha eszünkbe jut, és nem rögtön arra gondolunk,…..
Reklámfaló Az elsők 2010.08.27 15:41:00
Kevesen tudják, hogy melyek voltak az első TV, illetve online hirdetések. Természetesen mindkettő az USA-hoz kapcsolódik. Az első TV hirdetés a Bulova nevéhez fűződik, ők 1941 júlis 1-én egy baseball meccs előtt hirdettek a WNBT adón, mondván: "Amerika a Bulova időzónát…..