Regisztráció Blogot indítok
Adatok
mosie

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
GazPömpöllér & co Kép 2010.09.13 12:54:18
ezt még az előző poszthoz szántam, a Lujzishoz, de csak mostanra sikerült megtalálnom a telefonkábelt, és átmásolni mind a 846 képet a számítógépre, úgyhogy gyorsan felrakom a művésznőt, most nem azért, mert az én lányom, de szerintem gyönyörű. :-) ..
  Babát szeretnénk, most azonnal! Megvárjuk tehát a következő ciklust, középidőben együtt vagyunk, és két héttel később már csak a biztonság kedvéért kell egy terhességi teszt, hiszen addigra az ember lánya már százféle egyéb jelből is érzi, hogy babát vár. Létezik egyáltalán ilyen? Igen,…..
mosie 2010.09.15 20:36:15
@Felicitasz: És az vajon mitől lehet ha ilyen történik? Előző ciklusomban volt, hogy az egész második felét végigpecsételtem, majd amikor ott volt az ideje hogy rendesen megjöjjön, hát meg is jött, és pár nappal hosszabb volt mint szokott és a mennyisége is több volt. Én még a pecsételéses időszakban elmentem nődokihoz, szedetett vetem 5 napon át vérzéscsillapítót, amit kb. akkor kezdtem el szedni amikor rendesen megjött, nem csillapodott tőle, de elmúlt a menzesz kb. 5-6 nap alatt (alapból csak 3-4 napos szokott lenni) és azóta remélem normalizálódtam. Meglátjuk. (most vagyok középidőben kb.)
mosie 2010.09.16 20:37:20
@Felicitasz: Igen, most először történt ilyen, remélem utoljára is.:-)