Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ikasobi

10 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mindennapjaim... 2010.10.13 16:57:24
A mai napom,nem volt valami jó...unalmas és fárasztó...utálom,nem szeretek idejárni.Tegnap már sírva hívtam fel anyut,hogy nem akarok menni...elegem van,csak kihasználnak és teli van oyan emberekkel,akik nem az én életstílusomat élik...pestiek...én meg nem vagyok pesti és nem is…..
Mindennapjaim... Bocsánat! 2010.10.11 19:25:23
Nagyon sajnálom,de annyira elfeledkeztem és annyi minden volt velem és annyira nem vagyok jól. Ahogy vissza olvastam,amiket írtam....hát...mint ha nem én lennék.NEm szoktam iylen nagy szájú lenni,mondom néha hangulat ember vagyok, sajnos.NEm én voltam,vagy csak nagyon...nem is…..
Mindennapjaim... Hu... 2010.09.12 18:52:55
Hu...hát a mai napom unalmas és fájdalmas,de tegnap egész jó volt haverokkal találkoztunk,meg "rokonok" stb stb...kezem úgy fáj majd be sz4rok írni alig bírok nem tudom,h holnap így hogy fogok tanulni,vagy is írni a füzetbe.Beteg is vagyok és nagyon rosszul vagyok…..
Bocsánat, egy ideje nem írtam,mert nem volt gépem:/És most anyámnál vagyok.Azóta sok dolog történt,tök jól össze barátkoztam a sulitársakkal,persze van egy két IQ light-os,de ettől föggetlenül jó...persze annyiból még zavar,h nem nagyon hallgatnak ezek komoly zenét:D:(Pedig én…..
Mindennapjaim... Suli 2010.09.02 17:10:31
Háát....tök jó volt,azt hittem rosszabb lesz:) Van már pár bném:D Főleg egy személlyel sokat lógok,aki a padtársam is:) Nem kellett volna ennyire félnem.De hát én már csak iylen kis beszari vagyok:D Az osztályban még rajtam kívül 2 csajszi van,akit úgy hívnak,ahogy engem…..
Mindennapjaim... Unalom... 2010.08.31 17:21:00
Annyira unatkozok gondoltam írok vmit ide... Pedig kéne készülődnöm holnapra,de nem akarok....Olvasnom is kénea kötelezőt,tanulnom is kéne,de nem akarok...nem akarok semmit. Félek a sulitól a tanároktól, főleg miután a TK osztásnál a nőci úgy leüvöltötte a fejemet,h nem…..
Mindennapjaim... Tegnap,Ma 2010.08.31 12:59:09
Tegnapi napom hosszú és fárasztó volt.Anyámat dokihoz vittük,mert meghúzta magát,amin nem is csodálkozok,hiszen, nap mint nap 400 kg raklapokat húzogat. Doki kiírta 2 hétre és ha nem javul be kell feküdnie.Egyszer már műtötték a gerincét és most lumbágója van.A…..
Mindennapjaim... Még valami... 2010.08.28 12:36:00
Nem hiába az lett a blog címe,h "Little Girl's Life"...Csak gondoltam leírom,h mért is...A szüleim nagyon burokban tartottak,szóval még a széltől is védtek és ha csúnyán akarom magam kifejezni "kinyalták a seggemet",csak szóltam egyet és ugrottak,ami mainapig így…..
Kicsiként emlékszek állatorvos akartam lenni...imádtam az állatokat.Ma is ugyan így érzek,csak a jegyeim nem felelnek meg ehez,no meg a gyomrom...Inkább más felé nézelődtem,szerettem volna bekerülnei a "kisképzőbe" Pesten egy művész suli,de nem vettek fel....esélyem se…..
Mindennapjaim... Kezdet 2010.08.27 10:37:59
Nem vagyok a szavak embere,sőt a fogalmazás néha időbe telik,vagy míg ki mondom,amit szeretnék. Ezzel majd valahogy megbirkózok. Hangulat ember vagyok,hol ilyen,hol olyan,majd úgyis észre veszitek idővel. Gondoltam létre hozok, egy saját blogot,csak azért,hogy kiírjam…..