Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Kovács László György

74 bejegyzést írt és 101 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Sopronban már ettem ugyan hamburgert, akkor arról azonban nem készült el az írás sajnos, most viszont nem követek el ilyen hibát. Szóval lássuk...
Véletlenül láttam meg, hogy a Burger King új promóciós duettet mutatott be The Kings név alatt. A két szendvics a következő: New York Deluxe csirkehússal és Chicago Supreme XT angus húspogácsával. Számomra az utóbbi volt a szimpatikusabb, erre mentem rá. ..
Már egy ideje ki akartam próbálni a Buddies burgerét, de a Kálvin térnél levő kisebb egységbe sosem sikerült eljutnom. Viszont nyílt nemrégiben egy jóval nagyobb helyük a Blaha Lujza tér, konkrétabban a Corvin áruház mellett/mögött. Így elhatároztam, hogy most már nem fogom tovább halogatni a…..
A múlt évben eléggé kevés beszámoló született sajnos. Remélhetőleg ez az év kicsit aktívabb lesz. Az évadot megkezdve, rögtön egy külföldi élménnyel indítanék. A helyszín Románia, Erdély, ezen belül is Marosvásárhely. Családi nyaralás színtere volt ez kellemes város, és természetesen ha már itt…..
Nyíregyházán járva, több órás állatkertben sétálás után nincs jobb, mint enni egy klassz burgert. A választás a Meating nevű helyre esett, a belvárosban, a Kossuth térnél. ..
Kirándulás alkalmával Gödöllőre keveredtem, és ha már ott voltam, miért ne kóstoltam volna egy burgert. A helyszín a Coral Cafe & Bistro, mely a Fő tértől pár méterre található, az Átrium üzletházban...
Sokadjára jártam a Finomító Kantinban, de most jutottam el oda, hogy véleményt is írjak róla. A hely a Széll Kálmán térhez közel található, igazi Office kajálda, délben mindig sok a vendég, van menü, leves és persze burger. ..
Szentendrei kirándulás alkalmával figyeltem fel erre az új burgerezőre. A sétálóutcán haladva a Fő tér fele feltűnt, hogy más étterem van a fura sziklás, sarki épületben. Gondoltam miért ne, tegyünk egy próbát. A hely 3 hónapja nyitott, szóval elég friss versenyzőről van szó...
Elérkeztünk az év első blog bejegyzéséhez! És mivel lehetne a legjobban megkezdeni az idényt, mint egy jó Bulgáriai élménnyel!..
Nem olyan rég, nagyjából másfél hónapja nyílt a Zing burger lánc legújabb étterme a Nádor utcában. Az eddig megszokottól eltérően ez kicsit más stílusú hely, mely a nevével is jelzi (Kitchen & Co), hogy ugyan burgerek is jelen vannak, de számíthatunk valami másra is (jelen esetben steak), amiről…..
Egy régi ismerőst, a Sophie & Ben bisztrót kóstoltuk meg, nem először. A hely a belvárosban, az Andrássy út környékén található, a Deák tértől nem messze. Belülről hangulatos félhomály fogad. A gyerekekre is gondoltak, hátul találunk nekik játszadozó helyet. Ha biztosra akarunk menni, érdemes…..
A közelmúltban nyílt meg az új Kandalló a Belvárosi (Hold utcai) Piacon. Kandalló Market néven kereshetjük a piac felső, éttermi részén. Én most jártam életemben először itt, szerintem nem utoljára...
A McDonald's pár hete újított a szezonális ajánlatán. Ezúttal Amerika ízét, a BBQ-t kóstolhatjuk meg két új marhahúsos burger keretein belül, melyek név szerint: Rock 'n' Bacon és Western BBQ. Mind a két változatról kaphattok beszámolót, melyben eldől melyiket érdemesebb kipróbálni. Nézzük:..
Egy ideje már el akartam menni a Tompa utcában található Pesti Burger és Bárba, most végre sikerült. Igaz, két éve már jártam náluk, és elképesztően finom burgert ettem. Akkor még gond volt, hogy nem tudtak köretet adni, mert a tulajdonos nem talált megfelelő minőségű burgonyát. Kíváncsi voltam mi…..
Egy haverom ajánlására került látószögembe a Frigo Burger, mely a Lehel tértől pár lépésre helyezkedik el. A közelben sok az irodaház (haver is így talált rá), sok tehát az éhes irodista a közelben, akik lecsaphatnak rá egy esetleges ebéd alkalmával. Ehhez az érzéshez a nyitvatartás is hozzájárul,…..
Megrendezésre került múlt hétvégén a 10. Street Food Show. A helyszín ezúttal is az Andrássy út volt. Vasárnap látogattam ki, szerencsére az időjárás kedvezett a rendezvénynek. ..
Megrendezésre került a 12. Főzdefeszt a hétvégén, számomra új környezetben, a Városligeti Napozóréten. Péntek este néztem ki a helyszínre, ami szerintem az eddigi legjobb hangulatot nyújtotta. Egy burgert kóstoltam most, lássuk, milyen volt!..
A nyár végén a street food rendezvények rendre megszaporodnak, ez most sincs másképp. Ezúttal a Food Truck Show került megrendezésre a múlt hétvégén, igaz, vele párhuzamosan a Beer Burger Barbecue fesztivál is lezajlott. Meglepő számomra, hogy két nagyon hasonló témával, és ezáltal hasonló…..
Egy napsütéses napon a Városligetet választottuk kis sétánk helyszínéül. És ha már itt voltunk, illett végre kipróbálni a Pántlikát, amiről már elég sok jót hallottam. A hely a Petőfi csarnok közelében helyezkedik el, könnyen megközelíthető akár az 1-es villamossal is...
Már több, mint két hete vége ugyan a foci EB-nek, mégis a következő írás hozzá fog kapcsolódni. Mindig nehéz választás volt nálunk, hogy hol kéne nézni a meccseket. Sok helyen rögtön minden asztal foglalt volt, vagy kemény foglalási díjat számoltak fel. És akkor véletlenül találtuk a Champs-et, a…..
Budapest mellett, szuper hangulatos óvárossal és klassz Duna parttal rendelkező Szentendre egyelőre még nem tolta túl a hamburger lázat. Szerencsére azért így is találunk kiemelkedő helyet a témában, és az Erms bisztro kicsit gyengébb teljesítése után végre egy igazán jó burgert is ehettem a…..
Folytatódik a pótolandó cikkek sora, ezúttal egy gyorséttermi ajánlattal, mely már sajnos nem aktuális, azonban szerintem mindenképp érdekes annyira, hogy szülessen róla még így is bemutató...
Eltelt 1 év, elérkezett az újabb Hamburger Days ideje, méghozzá a 4. alkalommal a Millenáris Parkban. Természetesen, mint minden évben, most is kilátogattam, és kóstoltam is egy jót!..
Sajnos el vagyok késve a cikkek publikálásával, ezért aztán nem túl friss témáról fog szólni a mai szösszenet. A III. Food Truck Show lassan két hónapja volt már, de még mindig jó szívvel gondolok vissza. Az előző kettőn is részt vettem (a másodikról cikk is készült), és mindegyik szervezése és…..
Előző hétvégén tartották az első Beer, Burger, Barbecue Fesztivált a Millenáris Parkban, ahova természetesen én is kilátogattam, már csak a hely közelsége miatt is. A cím mindent elmond, kézműves sörök, hamburgerek, és mindenféle egyéb finomságok. ..