Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Hanna4

0 bejegyzést írt és 23 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A tegnapi siralmas működés után ma reggel elkezdtük másolni a cuccokat az új szerverekre. (Nyilván nem a tegnapi nap volt az ok, csak most érett be a döntésünk.) A költözést elméletileg észre sem veszitek, a fontosabb dolgok már az új szerverekről mennek...
Hanna4 2010.10.30 19:59:22
Hanna4 2010.10.30 21:09:30
@tontica: Köszönjük! Én dézsmálnék de nálad sem tudok :(( Úgy látszik rajtam már nem tud segíteni senki :(
Hanna4 2010.10.30 21:14:01
@robi0116: Egyet értek én is unom már. Most már a saját termésemet sem tudom leszedni. :(
Mostanában úgy tűnik, hogy csak gyorshírekre telik.Tegnap este két újdonság is bekerült a játékba: Bikát és gránátalmát is lehet vásárolni. A bolt újdonságait töltődés közben szoktuk reklámozni, de most ez elmaradt. Az ok nagyon prózai: az elkészült reklámgrafikában…..
Most örömöt okozunk azoknak, akinkek nem jelentek meg az új küldetések, azaz csak egy lakat, vagy sarló látszódott. Az új küldetések között az eddigikhez méltó módon aljas és kiborító feladatokat találhattok. Sokan jeleztétek, hogy a dézsmálós és a locsolós küldetések…..
Mostanában nem kaptunk olyan levelet, hibajeletést, kommentet, facebook-os hozzászólást, amely elég hosszú lett volna és egymagában kitöltött volna egy poszt-ot, úgyhogy most 3 rövid levelet szeretnénk megosztani veletek: Sziasztok! A férjem állandóan lop tőlem a játékban és…..
Mostanában kevesebb új poszt született. Az ok egyszerű: a héten kétszer is megtréfált bennünket a szerver szolgáltatónk, így két este is csak folyamatos próbálkozással lehetett bejutni a játékba. Az ilyen problémákat a jövő héten orvosoljuk: szolgáltatót váltunk. Ez…..
Hanna4 2010.10.22 14:07:23
@helga-selyem: Ez az én bánatom is. Én is külföldről játszom. :(
Tanyavilág Heti újdonságok 2010.10.16 08:27:00
Az elmúlt két hétben olyan sok fejlesztést kellett visszatartani, hogy a héten igazi újdonságzápor volt. Nézzük sorban, hogy mi minden került a játékba. Gémeskút Erről már volt hír tegnap, de azért összefoglalnám. A gémeskútat 10 barátod segítségével (vagy tallérból)…..
Tanyavilág Kiparcelláztunk! 2010.08.05 17:33:00
Kedves Tanyalakók!Kicsit fura a megszólítás, olyan, mint Villalakók, vagy Marslakók, de jobb nem jutott az eszünkbe...Ezt a blogot azért hoztuk létre, hogy értesíteni tudjunk benneteket a TanyaVilág játékkal kapcsolatos hírekkel, versenyekkel, újdonságokkal kapcsolatban.Már…..