Regisztráció Blogot indítok
Adatok
schmate

4 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ahogy az élet más területein, úgy a politikában is ezerrel dolgozik a kognitív disszonancia redukciója. Ami nem illik a képbe, amit nehéz lenne bizonyos következmények levonása nélkül elfogadni, az inkább nincs, nem is létezik. Vegyünk csak egy egészen jó és közeli példát: a…..
A napokban híreket kaptunk olyan esetekről, amikor - a szabálysértési törvény augusztusban életbe lépett módosítása nyomán - fiatalkorúakat tartottak őrizetben illetve ítéltek elzárásra. Az Ellenőrző blogon egy olvasó határozott felháborodásának ad…..
A hírek szerint épp egy 14 esztendős gumicukortolvaj kezén kattant a bilincs. Újra fel kell tennem a kérdést: mit tanulnak a fiatalok az elzárásból? Biztos hogy ebből tanulnak? Közben ráadásul olyan is akadt, aki nem állítja, hogy olyan…..
A Pedagógusok Demokratikus Szakszervezete és a Pedagógusok Szakszervezete egymással ellentétesen reagált arra a közleményre, amit a Nemzeti Erőforrás Minisztériuma nemrég jelentetett meg a nulladik évfolyam lehetőségének megteremtésével kapcsolatban. Míg a PDSZ közleményében…..
Szeptember elseje van, ilyenkor már nincs értelme nyári tábort szervezni, a napközbeni spongyabob reklámideje olcsóbb lesz, és pedagógiai blogok indulnak (mint például ez). De miért ekkor? Ennek a kérdésnek járunk utána blog- és tanévnyitó cikkünkben.Koncz Sándor…..