Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Nikletty

0 bejegyzést írt és 18 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Történt egy-két bejegyzendő dolog az ügyben...Kitisztult a szervezetemből a manapság olyan nagyra tartott antioxidáns és azóta rendre megjön. Csak aloet iszok és méhpempőt szedek, így szinte egész normálisra rendeződött a mensi. Múlt héten voltam laborban (még terheléses…..
Találtam a neten egy olyan orvost, aki talán nem véletlenül kapta a diplomáját...Nem állt érthetetlenül a problémám előtt és egyből tudta, hogy milyen vizsgálatokra van szükség. Tegnap fel is kerestük és nagyon szimpatikus volt! Igazából érthetetlenül állok a kérdésem…..
Nikletty 2011.06.03 10:44:28
Bizony, már két hete nem jött meg...Már annyi mindenre gondoltam, hogy nocsak! Dec. 27-28-án lett volna esedékes, de folyamatosan mensi szerű fájdalmaim vannak azóta is. Egyéb más PMS-szerű tünetek is jelentkeznek, tehát nagyon-nagyon megvisel engem most ez a ciklus. Köszönhetően a…..
Volt már valakinek vérzés nélküli mensese?Nos, nekem ez a legutóbbi annak nevezhető. Minden ugyanúgy zajlott, mintha megjönne: előtte kicsit többet ettem, rendesen fájt az alhasam, szédülés, fáradtság. Ez ált. kezdődik 4-5 nappal mensi előtt és az 1.nap, ahogy megjön, el is…..
Bevallom, most eléggé aggódok... Ma járok a 30. napon és még nem jött meg. Félek, hogy valamit nagyon összezavart nekem ez a sok aloes termék! 26 napra mindig megjött, eddig ritkán 27, legutóbb 28. De 30 napja semmi? Viszont a hasam alja rendesen fáj, mint mensi előtt és minden PMS…..
Érdekes dolog történt velem a minap...Nagy nehezen rászántam magam, hogy elmegyek a fodrászhoz. Legalább négyet útba ejtettem, de mind be volt zárva. Aztán elmentem egy soron következőhöz, ahol a fodrász és a vendég között zajló beszélgetésnek akaratlanul is hallgatója…..
Most jöttem meg a szakrendelésről, megmutattam a két laboreredményemet az orvosnak. Mind a kettő jó lett, tehát nincs az immunrendszeremmel gond.Most már semmi elképzelésem sincs, hogy hova forduljak!..
Babavárás a XXI.században Aloe 2010.09.01 14:03:43
Megint történt valami érdekes...6 éve -  a fogigátló után - rendszeresen és pontosan megjön a mensim, de sehogy sem sikerül mennyiségileg megoldani a dolgot. Az orvosok nem foglalkoztak velem, én magam próbáltam valamit tenni az ügy érdekében. Hiszek a természet erejében (és…..
Nikletty 2010.09.01 17:24:53
Ez egészen hihetetlennek tűnik! Legalább 3-4 hónapja van ez a jobb oldali fájdalmam, ami miatt mostanában rohangáltam egyik szakorvostól a másikhoz. Elsődleges oka az volt, hogy megtudjam még lombik előtt, hogy mi lehet, nehogy valami komplikáció lépjen fel. A másik, hogy a Kaáliban…..
Nikletty 2010.08.26 18:33:21