Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Donnie23

0 bejegyzést írt és 101 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A legkisebb adó a legóvatosabb duhaj, hiszen a legkevesebb műsort sugározza (mindössze 10 órát, ebből is egy ismétlés), aminek java része kőbe van vésve, mert a nagy nehezen összegründolt Smallville és Supernatural rajongótábort majd hülyék lennének elveszíteni, ezek a nézők…..
Hiába csak jövő héten lesznek a bejelentések, máris annyi infó van a csatprnák terveiről, hogy alig győzzük kapkodni a fejünket. Mi várható a négy nagytól, és mit akar a CW most, hogy a Gossip Girl-spinoff terve csak nem tűnik annyira faszának? A híreket a Hollywood Reporter, a…..
comment:com Hírek kávé mellé 2009.05.04 09:31:00
Upfronts-pletykák: az NBC 18 részes Hősök-évadot tervez szeptember és a februárban jelentkező Téli Olimpia közé, amit a Day One című posztapokaliptikus sci-fi követne, de csak minisorozat formájában. A nap legvadabb híre: a CBS átadná a Szellemekkel suttogót az ABC-nek, ennek…..
comment:com Hírek kávé mellé 2009.04.03 10:09:00
Szereposztunk: Kathleen Turner és Diane Farr mellé Peter Gallagher (The OC) érkezik a Kaliforgia harmadik évadába, amit már csak miattuk is érdemes lesz nézni. Mekhi Phifer (Vészhelyzet) a Lie to Me-ban kapott többepizódos vendégszerepet.A 2010-es Golden Globe-gálát a díj…..
Bryan Fuller mindössze 39 éves, de máris a tévé világának egyik legkeresettebb írója. Az egyetemen ismerkedett meg a szakmával, majd a Star Trek-franchise Deep Space 9 és Voyager című sorozatainál lett belőle forgatókönyvíró. A Halottnak a csók című sorozatának második…..
Minka Kelly, a Friday Night Lights egyik főszereplője a CW Body Politic című drámájának lesz a főszereplője. Korábban már jeleztük hogy Tim Matheson és Jason Dohring is csatlakozott a sorozathoz, ami a washingtoni politikai elitet a gyakornokok és alacsonyabb beosztású irodisták…..
Nagyon félve, már-már remegő kézzel pötyögjük ezeket a sorokat: az iparági pletykák szerint nagyon közel van az NBC és a Direct TV ahhoz, hogy a jelenleg a tévében látható sorozatok egyik legjobbját, a kritikusok dédelgetett kedvencét két újabb évaddal megtoldják. A TV6…..
comment:com Hírek kávé mellé 2009.03.09 09:20:00
Az Amercican Idol első hetében a 13 döntős Michael Jackson-nótákat élnekel majd, a szokásokkal ellentétben nem a sztárelőadó mentorálásával. Az eheti kiszavazó-show-ban (szerda) Kanye West és Kelly Clarkson is fellép majd.Ma este derül csak ki, hogy ki lesz a Dancing with the…..
Donnie23 2009.03.09 21:40:11
@Bombadil Toma: itt megtalálod a V pilot script kritikáját.
www.thefutoncritic.com/rant.aspx?id=20090309_v
Van egy olyan sorozata az NBC-nek, ami már az első évadában sem teljesített túl jól, de ettől még nagyon szerették a kritikusok és a nézők is, mert egy alapvetően vidám hozzáállású akciósorozat, ami nagy ritkaság manapság. A Chuck egy percig sem veszi magát komolyan, mint a 24…..
Véget ért a Kés/alatt ötödik évada, aminek első felét - ha jól emlékszem - másfél évvel ezelőtt kezdte el vetíteni az F/X, aztán a sztrájk miatt faszán megszakította, és második felét áttolta 2009-re, hogy majd 2010-ben befejezhesse az egyre jobban kifulladó kalandot - már…..
Ennyi volt, kérem szépen, az ABC elkaszálta a Life on Mars című brit sorozat amerikai remake-jét, amin csak az csodálkozik, aki nem szokta olvasni a nézettséggel foglalkozó posztjainkat. A sorozat nem kezdett rosszul, de nem is volt egetrengetően jó a nézettsége, aztán szpen lassan…..
comment:com Hírek kávé mellé 2009.02.20 09:35:00
Baljós árnyak vannak a vasárnapi Oscar-gála körül: néhány celeb, akit felkértek díjátadásra, az utolsó pillanatban visszamondta a haknit, de mivel idén nem jelentették be, hogy kik adnak át díjakat, így nem lehet tdni, kik intettek be a szervezőknek.Tetszenek még emlékezni a…..
Donnie23 2009.02.20 11:53:09
@SzaboZsee: már az is csoda volt, hogy az ABC Family berendelte, enyhén szólva nem illik a csatorna profiljába. Azért azt a fránya utolsó részt még leforgathatták volna mondjuk...frak
A basic cable kifejezés magyarítására ezennel kiírok egy versenyt, mert most ezekről lesz szó, azaz az olyam csatornákról, melyek reklámokból tartják el magukat, de nem országos, szabadon fogható adók. Ezek közül is csak a legfontosabbakat emeljük ki, nincs arra se idő, se hely,…..
Van az úgy, hogy az embernek van egy lapátfülü, pattanásos arcú, de alapvetően jólelkű unkatestvére, András, és valahogy rá akarjuk beszélni a csajunk facér barátnőjét, a kikapós Esztert, hogy jöjjön már össze vele. Ilyen esetben az eufemizmus (érdekes arca van) bocsánatos…..
Donnie23 2009.02.11 11:13:06
@szabiaki: ahogy sixx is írta, az nem is baj, hogy jobb színben akarja feltüntetni a sorozatot, de az már gáz, hogy olyan alap dolgokkal sincs tisztában, hogy hányadik évadánál jár a sorozat, hány részes volt az első évad. És valóban, amit Friedman-ről állított, az nevetséges, ezt is lehetett volna úgy kozmetikázni, hogy az egyik legtehetségesebb, feltörekvő showrunner, stb. (ez sem lenne igaz, de azért mégis csak máshogy jött volna le).