Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Buday_d

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ha valakit esetleg valaha is érdekelt, mi áll e kakiság mögött...  ..
Buday_d 2010.08.27 11:06:39
koponyeg.hu/jatek/kd6ad553 katt minden nap az iphone 4-ért.
Olyan élvezetes, amilyennek kinéz. Szigorúan csak mazochistáknak..
Nincs félregépelés, kerek perec 10 (azaz tíz) forintért kapni a madaras teszkóban kiválasztott csúcsjátékokat, illetve oktatószoftvereket(?). Van ennél lejjebb? Dani levele: Az Auchanban találtam rá az EuroPrice játéksorozat néhány tagjára, amivel biztosan találkozhattál már,…..
Tamás levele: Szemet szúrt egy furcsaság, az általad bemutatott Marine Sharpshooter 3 folytatását a MS 4-et láttam a polcon 1000 forintért. Ebben még semmi paranormális nincs, csak a CD nem a játék dobozában volt, hanem a biztonsági dobozkában pihengetett. Kérdem én, hogy…..
Csak egy rövid emlékeztető, hogy a kukás pólós motívumból már csak holnapig adhattok fel rendelést. Utána nem lesz már több lehetőség. A jobboldali bannerre kattintva eljuthattok a webshopra. Nem teljesen ehhez kapcsolódik, de Martin is elkészített 2 relikviát önmagának. A…..
Rossz PC játékok sorozat Fanwork 2010.08.24 16:07:00
Lennox újra készített egy szinkronos fanworkot, ahol Jack "Nem vagyok méltó, hogy az ő hangja legyek!" Bauer beszél meglehetősen ismerős hanggal ;) "24" fanoknak üzenném, hogy tartalmaz pár spoilert a harmadik és ötödik évadból, úgyhogy ha még nem tartanátok…..
Buday_d 2010.08.26 15:54:43