Regisztráció Blogot indítok
Adatok
EUban 1gyilkosnak több joga van, mint 1ártatlannak

0 bejegyzést írt és 24 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A hóesés mindig felélénkíti a kertek élőlényeit. Aktívabbak a madárkák, lelkesebben keresgélnek a fák kérgén már ezerszer átvizsgált repedésekben, hátha ott maradt egy rovartojás vagy bábdarab. A hó rendkívül jó nedvességpótló, és a fagyvédelem szempontjából is igen…..
EUban 1gyilkosnak több joga van, mint 1ártatlannak 2013.01.10 21:42:36
Baloldalt Somogyi József Leányka csikóval című, 1965-ben felállított szobra látható Neszták Béla fotóján, melyet pár éve töltött föl a SzoborLapra. Jobbra és alant ugyanennek az alkotásnak jelenlegi állapota tekinthető meg az ittlakunk.hu, ma publikált képein. A szobor…..
  Kezdődik. Elfogták Bándy Kata (egyik?) gyilkosát, aki beismerte tettét. A különösen megrázó és nagy port kavaró bűncselekmények után szinte mindig akad valaki, aki előáll a Btk. szigorításával, vagy egyenesen az adu ásszal: a halálbüntetés visszaállításával. Nem…..
EUban 1gyilkosnak több joga van, mint 1ártatlannak 2012.07.17 11:14:32
@szobatars: Igen, abban az ügyben ártatlan volt. De nem véletlenül őt vádolták meg, hiszen volt előélete. Egy többszörös bankrabló, rendőrre tüzet nyitó (nem üdvözlésnek szánta, hanem gyilkolásnak) embernek sincs semmi keresnivalója az élők között. Ha ezt nem érted, akkor te mit keresel itt? Hogy intelligens kérdésedet idézzem... Ja, a válasz: nem téged...
EUban 1gyilkosnak több joga van, mint 1ártatlannak 2012.07.17 11:33:09
@neoteny: gyilkostámogató törvény: mert kisebb a büntetés, mint a bűn; mert luxuskörülmények között élnek a börtönben; mert a börtöni körülmények olyanok, hogy kiszabaduláskor mégveszélyesebbé váljanak. Ha ez nem támogatás, akkor micsoda?
Radikális lépésre szánta el magát Terry Goodkind amerikai fantasy-író, miután valaki illegálisan megosztotta frissiben megjelent könyvét az interneten. Terry Goodkind amerikai fantasy-szerző úgy döntött, hogy legújabb regényét (The First Confessor: The Legend of Magda Searus)…..
EUban 1gyilkosnak több joga van, mint 1ártatlannak 2012.07.12 19:54:48
@dr. Ez is csak egy nick:
Az ügyvédek pedig azért vannak, hogy megmondják a gyilkosoknak, hogy mit HAZUDJANAK, hogy minél olcsóbban megússzák a gyilkolászást és minél hamarabb szabadulva ismét ölhessenek. Ez pedig milyen kategória szerinted? Pl "Legális bűnpártolás/bűnsegédlet?"
Nem biztos, hogy mindig a törvényes dolgok a jó dolgok...
Navracsics úr bizonyára úgy gondolta, a társadalom, de főként a jobboldali szavazók nagyobb részében meglévő cigányellenességet jól meg lehet lovagolni azzal, ha a Cozma-ügyben hozott II. fokú ítéletet a Kúria elnökénél megreklamálja, valamiféle ködös társadalmi…..
A hatodik parancsolat Mint kedden beszámoltunk róla, aznap hajnali két óra körül a Dubrovnik melletti Banići falu plébánosa megölte a települési közgyűlés elnökét. Marko Kraljević (†49; az áldozat a képen baloldalt, a piros keretes részben látható) hétfőről…..
A brit rendőrség videofelvétellel keresi azt a nőt, aki megütött és megrúgott egy idősebb férfit, aki kerékpárján közlekdeve lassította az egyébként meglehetősen gyér forgalmat Gloucestershire egyik mellékútján. A helyi sajtóban azóta nindzsa nőként emlegetett támadó a…..
Előre borítékolható volt, hogy a felháborodni imádó amerikai közvélemény nem fogja pillanatok alatt elfelejteni M.I.A. vasárnap este bemutatott középső ujját, olyannyira nem, hogy másfél nap elteltével sem csitul, inkább fokozódik az ezt övező botrány. Most éppen ott tart az…..
EUban 1gyilkosnak több joga van, mint 1ártatlannak 2012.02.07 23:04:12
@zero: ez még mindig jobb, mint az EU-ban, ahol kinyalják a gyilkosok seggét merthogy szegénynek jogai vannak...
Immár több, mint egy esztendeje nem Verók Istvánnak hívják Terézváros polgármesterét. A mester igencsak öregbítette az MSZP hírnevét, szinte csoda, hogy szabadlábon védekezik az önkormányzat panamagyanús ügyletei miatt. Ezen üzletek egyik ékköve volt az UNESCO által a…..
EUban 1gyilkosnak több joga van, mint 1ártatlannak 2012.01.28 18:14:17
@SontPent: Minden hónapban ki kell róni 10milliós bírságot a csalókra az életveszélyes állapot meg nem szüntetése miatt / szerződésszegésért. Ha nem fizetik be, akkor jelzálog jogot bejegyezni az ingatlanra a bírság okán. Amikor elérik a bírságok az ingatlan piaci értékét, akkor elárverezni az ingatlant (elővásárlási jog alapján az önkormányzat megveszi a bírságokból). Ezután pedig lehet keresni új csalót, akivel elölről lehet kezdeni az egészet.
Emlékeztek az Andrássy Palace Gardensre? A Kodály köröndön álló ikerpalotákról van szó, amelyekben luxuslakásokat árultak nem is olyan rég. 2009-ben ebben voltak az ingatlan.com adatbázisában a legdrágább budapesti lakásai: 449 millióért kínálták a legmenőbbeket. A…..
A Cenzúra nélkül blokk részeként augusztus 18-án, csütörtökön 23:05-kor mutatja be az HBO A halál játéka című dokumentumfilmet, ami Stanley Milgram amerikai pszichológus hatvanas évekbeli kísérletét gondolja újra. A tavaly készült francia filmben az alkotók La Zone Xtrême…..