Regisztráció Blogot indítok
Adatok
iwangroznij (törölt)

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az egyik lelkes szcientológus kommentező gyakran belinkelgeti az egyház friss, még ropogós videóit, amelyben mindenféle tisztviselők nyilatkoznak elismerően a Szcientológia Egyház érdemeiről. Egy francia internetes lap a két nyilatkozó francia tisztviselőnek utánajárt. 1. Ő az…..
w Született december 25-én 2007.12.24 12:00:00
Idegölő, kimerítő munka az ajándékvadászat, a fenyőfa utáni kajtatás, a díszítés, a rokonlátogatások szervezése, a menü összeállítása. Alig marad egy-egy perc, hogy megálljunk, és gondoljunk Rá. Aki Istentől született, megváltott minket, és felméne a mennyekbe. Hány…..
iwangroznij (törölt) 2007.12.27 12:47:56
Ha már valaki valláskritikát ír, nem ártana, ha ismerné a modern teológiát. Tóta W-nek ajánlom a protestánsok közül Bultmannt, az Entmithologisierung elméletével sokmindent érthetővé tett, Rohrbachot, aki a természettudományok és a hit kapcsolatáról írt, Kavanaughot, a krisztushit és a fogyasztói társadalom kérdéséről,ha esetleg Árpád katolikus, akkor Küng Credoját, Karl Rahnert, de Ratzinger sok régebbi művét is olvasgassa, és ne csak tetszőlegesen kiragadott mondatokba kössön bele. A teológiai gondolkodás is fejlődik, és tisztességtelen a 21. sz. tudományos gondolkodásával a középkori teológiát versenyeztetni. Minimum csúsztatás. Persze, vakok között király a félszemű.
Mellesleg az evangéliumok hitelességéhez annyit, hogy a szerzők közül kettő (Máté és János) Jézus tanítványai között volt, tehát nem másodkézből származnak az információik. Lukács meg becsületes oknyomozó újságíróként felkereste a szemtanúkat, kikérdezgette őket és összeszerkesztette. Alapos munkát végzett.
Aki nem akar hinni, az ne higgyen, szíve joga. Aki meg hisz, az ne húzza be a farkát, neki is szíve joga és attól még nem hülyébb másoknál. Asszem ennyit megengedhetünk egymásnak. A baj ott kezdődik, ha valamelyik fél rá akarja kényszeríteni az álláspontját a másikra. Volt inkvizíció, boszorkányüldözés, és volt papok Szibériába meg Kistarcsára deportálása, meg hívők kirúgása munkhelyükről, diszkriminálása továbbtanuláskor, stb. Egyik félnek sincs mit a másik szemére vetni. Nem nőhetnénk már fel odáig, hogy békében meglennénk egymás mellett?
w Töcsök és bogár 2007.08.03 04:30:00
Végre szexbotrány! Nem csak amolyan szűkszavú hírecske, hogy az alelnök válik, de persze közös megegyezéssel barátok maradnak. Nem ám hogy a polgármesternek új csaja van. Bővérű, inflagrantis, csámcsogós Blikk-featúra. A legjobbkor egyébként; pont kerepelni kezdtek a gazdák,…..