Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Regeneráció

25 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
KATT a facebook.com/regeneracio oldalra!    ..
A Regeneráció annyit tesz: a kormány megújítja a közigazgatást. Tavaly ősszel közel 8000 fiatal látogatott ki az első Regeneráció – Kormányzati Karrier Expóra, idén márciusban 600-nál is többen jöttek el az első Regeneráció – Közigazgatási Nyílt Nap…..
Érdekel a politika, a közélet és a közszolgálati pálya? Szeretnéd kipihenni a vizsgaidőszakot, és a nyaralás mellett hasznosan eltölteni az időd? Akkor köztünk a helyed! Kezdd a nyarat Siófokon, tudj meg mindent a közszolgálatról, és közben érezd jól magad! Készüljetek!…..
A fiatalok számára a lehetőségeket nemcsak a közigazgatásban, hanem a gazdaság területén is biztosítania kell az államnak.Erről beszélgetett Dr. Cséfalvay Zoltán a Nemzetgazdasági Minisztérium stratégiai államtitkára, Dr. Nyitrai Zsolt infokommunikációs államtitkár, Oláh…..
A konferencia harmadik szekciójában a közigazgatási életpálya modellről volt szó. Képviseltette magát a Belügyminisztérium, a Honvédelmi Minisztérium és a KSZK is.Ha érdekel, hogy hogyan lehet civilként egy olyan minisztériumban dolgozni, ahol katonák, vagy rendőrtisztek…..
A második kerekasztalbeszélgetésen az állam és a kultúra viszonyáról, valamint a rendszerváltás utáni fiatalságról volt szó.A szekcióról bővebben itt olvashattok. ..
Szeptember elején elindult a kormány közszolgálati és vezetői utánpótlásprogramja, a Magyar Közigazgatási Ösztöndíj (MKÖ) Program. Ezzel a közigazgatási karrier megkezdésére szeretnénk lehetőséget biztosítani a diplomás és idegen nyelveket jól beszélő fiatalok…..
Regeneráció 2010.10.14 08:20:17
@sorika:

A kezdeményezés nemcsak pályakezdőknek van kitalálva!
Ha megfelelsz az ösztöndíjprogram feltételeinek, és érdekel is a lehetőség, akkor jelentkezz nyugodtan, a felső korhatár 35 év.

kozigosztondij.gov.hu
Dr. Navracsics Tibor miniszterelnök-helyettes és Dr. Gál András Levente a KIM közigazgatási államtitkár a megújuló állam- és közigazgatásról beszélgetett.Az első szekcióról bövebben itt olvashattok. ..
A ReGeneráció Facebook oldalán indítottunk egy játékot, amelynek a nyertese egy egész napot tölthetett el Nagy Anna kormányszóvivővel.A tegnapi nap nagyon eseménydús volt, s mindezt a TV2 stábja meg is örökítette. Az erről készült riportot az Aktívban…..
Már 166 fiatal jelentkezett a Magyar Közigazgatási Ösztöndíj Programra, amit a múlt hétvégén tartott Kormányzati Karrierexpón hirdetett meg a kormány. A programban 300 fiatal, a közigazgatásban dolgozó, vagy ott karriert építeni készülő diplomás kap lehetőséget arra, hogy…..
Sokan érdeklődtek a ReGeneráción Magyary Zoltán 1941-es közigazgatási ágrajzáról, és a mostani, 2010-es ágrajzról egyaránt. A rendezvényen megígértük, hogy nagy felbontásban is feltöltjük a két képet. A képek kattintásra nagyíthatóak! ..
Több mint nyolcezren látogattak el a Magyarországon először megrendezett Kormányzati Karrier Expora; a ReGeneráció névre keresztelt rendezvényen bemutatott Magyar Közigazgatási Ösztöndíjra a helyszínen csaknem 3 ezren jelezték jelentkezési…..
Regeneráció 2010.09.20 15:12:09
@sorika: Szia,

Abszolút érdemes jelentkezned, hiszen a program olyanoknak is szól, akik már most köztisztviselők.
Ha megfelelsz minden feltételnek, és tetszik az ötlet, ne habozz, add be a jelentkezésed!;)
Közel 8000 (nyolcezer!) látogató. Közel 3000 (háromezer!) érdeklődő a Magyar Közigazgatási Ösztöndíjra. Az első magyarországi Kormányzati Karrier Expo. Átütő siker. KÖSZÖNJÜK, HOGY VELÜNK VOLTATOK!:)Most kicsit pihenünk.....
Kihasználva a konferecia szünetét, röviden összefoglaljuk, hogy mi történt ma délelőtt a Millenárison, az első Kormányzati Karrier Expo-n.          Már Nagy Anna kormányszóvivő megnyitó beszéde előtt telt ház volt a Fogadóban,…..
Habár a közigazgatás kétségkívül Budapesten összpontosul, nem szabad figyelmen kívül hagyni a területi szintű közigazgatási szervezeteket sem. A Regeneráció utolsó szekciójában az önkormányzati és megyei közszolgálati pályaképeket mutatja be Dr. Szabó Erika,…..
 Most igazán megéri csatlakozni a Regeneráció - Kormányzati Karrier Expo közösségéhez. Ha az első 2000 között leszel, automatikusan részt veszel sorsolásunkon, melyen a fődíj: egy teljes nap Nagy Anna kormányszóvivővel!Ez a Te játékod, ha érdekel a politika, a média, a…..
Tudtátok, hogy a Közigazgatási és Igazságügyi Minisztériumban (KIM) dolgoznak a legtöbben? Pontosan 1086-an.           A legfiatalabb munkatárs alig 22 éves, míg a legidősebb 68. Van olyan, aki 1971 óta azaz 39 éve…..
Milyen gazdaságfejlesztési koncepciókkal rendelkezik a kormány? Milyen új, eddig ki nem használt lehetőségei vannak a gazdaságfejlesztésnek? Milyen gyakorlati gazdaságfejlesztési lehetőségekkel és tapasztalatokkal rendelkezik a fiatal vállalkozó nemzedék?  Nem csak a…..
Biztosan sokan emlékeznek arra az amerikai katonai prezentációra, ami azt mutatja be, hogy milyen stratégia szerint lehetne stabilitást teremteni Afganisztánban.                   Ilyen hatalmas méretű szervezeteket átláthatóan és…..
Petőfi Sándor 1847-ben "A magyar politikusokhoz" című versében elég kritikusan írt a politikusok és a művészek közötti kapcsolatról. De milyen a kultúra és a kormányzat viszonya napjainkban?  A Regeneráció konferenciabeszélgetéseinek…..
Regeneráció 2010.09.09 18:02:47
www.youtube.com/watch?v=3WlLGW2WTsY Muzikális olvasóinknak!:)
Azt mondják, hogy Japánban a fiatalok 20 évesen elkezdenek dolgozni egy munkahelyen, és 80 éves korukig ott dolgoznak, majd aztán onnan mennek nyugdíjba. Persze, sarkos a példa, de többek között ez a lelkület (is) tette az országot a világ egyik legnagyobb…..
 Az első Regeneráció Kormányzati Karrier Expo részeként egész nap változatos témákban beszélgetnek majd meghívott előadók. Ezeket folyamatosan mutatjuk be itt a blogon, és Facebook oldalunkon is. Az első szekcióban, 10:30-tól, Dr. Navracsics Tibor…..
Ma délután kettő órakor Dr. Navracsics Tibor miniszterelnök-helyettes és Nagy Anna kormányszóvivő hivatalosan is bejelentette a Regeneráció Kormányzati Karrier Expo-t. Ezt megnézhetitek videón, a Facebook oldalunkon, az alábbi linken.  A rendezvénynek nincs saját…..
2010. szeptember 18-án Magyarország történetében először lesz Kormányzati Karrier Expo.A rendezvényen bemutatjuk a Magyar Közigazgatási Ösztöndíjat, mellyel 2010-2011-ben 300 diplomás fiatal szerezhet tapasztalatokat az EU országaiban, a szakterületüknek megfelelő…..