Regisztráció Blogot indítok
Adatok
xXInverXx

0 bejegyzést írt és 30 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
November 25. -én érkezik a 3.4-es patch. A várható újítások: forrás: http://board.gatesofandaron.hu/index.php?page=Thread&threadID=1560Két új múltas küldetés nyílik meg a HegyvidékenEgy új tánctípust használhatsz a karaktereddelA maximálisan elérhető játékosi szint…..
xXInverXx 2010.12.15 03:42:53
@Symbolin: Hát látszik, hogy hulla vagyok. Rossz nevemmel jelentkeztem be. Egy pár hibára hívták fel a figyelmemet a videóban, melyeket javítottam, éppen töltöm fel, majd linkelem azt ide. :)
xXInverXx 2011.01.10 01:15:21
www.youtube.com/watch?v=XsItO2aRbsM

ez pedig a klónok támadása. :)
 Meglehetősen sokszor hallottuk már mindannyian ezt a mondatot mindenféle helyzetben, és szövegkörnyezetben. Nyilvánvaló tény: Ez egy játék. Viszont az is tény, hogy minden játék értelmetlenné válik abban a pillanatban, amikor nem tulajdonítanak a résztvevők…..
Üdv! Valorian, Derion itt vitassuk meg azokat a dolgokat mit a hivatalos fórumon nem tudunk mert egyből zárják. jöhetnek ide furcsa képek, videók. Beszéljünk a legutolsó csatáról kastélyról.Beszéljünk a furcsa bugokról, beszéljünk azokról akik nem tudnak tisztességesen…..
xXInverXx 2010.10.18 16:53:41
@SteveDelgado: Az, hogy én vagy bárki mit mondunk, az magánvélemény, azonban a tettek többet mondanak minden szónál. Ilyenn anno sokaknál bemutatkozott. Én hajlandó vagyok elásni a csatabárdot és megadni a tiszteletet, ha ez kölcsönös (bármily hihetetlen, akkor is, ha nem a miénk lenne a kastély, és "miénk" alatt nem csupán a Hardcore céhet értem, hiszen az egész szövetség igen keményen és áldozatkészen harcoltak, igazán kitéve magunkért). Ezt a gesztusomat Ilyennincs törte meg azzal a próbálkozásával, hogy alázzon. De a szándékom még mindig megvan. ;) Én már régen nem ostromlom őt. Halkan megjegyezném, hogy korábban sem én kerestem vele a konfliktust.
xXInverXx 2010.10.18 20:43:06
@SteveDelgado: Ok Steve! Te nem értesz meg engem. :) De ez érthető, mert általában nem voltál fent. Nekem nem a céhes ügyekben volt bajom Ilyennel. Hanem személyes ellenérzéseit rám zúdította, de nem tudom, hogy miért. Egyszer csak meggyűlölt engem ő is és pl xkrisztax is. Azzal, hogy hogyan vezette a céhet nincs és nem is volt bajom (mármint alvezérként). Azonban ő már hagyta el a céhet, meg megcsinálta a balhékat, de gondolom, azokat is csak hallottad. Na azok is váratlanul a semmiből jöttek. Nekem csupán ezzel volt bajom. De mint mondtam, mindent elég olykor egyik oldal véleményét ismerni a témában. ;) Téma lezárva, mert nem ide tartozik és mert elbeszélünk egymás mellett. Talán nem is kell közös nevezőre jutni ebben. Én aztán nem fogom erőltetni. :)

@LordJoey: Igen, nagy a lagg mindkét oldalon. Én is nagyon laggolok, biztosan rohantam is újra és újra én is mindenhova. XD Ez már sajnos ilyen. Meg kell szokni. ;)
 Bár a Magyar játékban kicsit módosítottak a helység, és map neveken, de aki játszott az amcsi szerón annak különösen érdekes lesz.A Teremtés"Kezdetben teremté Isten az eget és a földet. A föld pedig kietlen és puszta vala, és setétség vala a mélység színén, és…..
  Remélem annyi örömöt szerez majd nektek, mint amennyit nekem, amíg írtam! :) -SeniorHamlet-                   Nemes lelkű ifjak, ti itt mind a tűz körül! Mesém Nektek szól és…..