Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Zelá

6 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Elmentünk biliárdozni sokan de nem elegen (na jó elegen mert már egy Jenci is bőven sok volt:) nem hogy egy Kis/nagyjenci + Laki + Meli+B.Andi+Zsótti+Nóra :D ) aztán mielőtt indultunk volt egy gyors tűzvédelmi oktatás a koleszban.  Mielőtt indultunk Doki még kért aranyér…..
2010.09.08.Mai nap raj volt :D Megint :D Hatos "Tamás idén dolgozol is?"--> a DOKI NEM JÁRT BE FÉL ÉVIG ,NEM ÉN!! aztán Póda...nocomment... aztán számbádi majdnem haza ment ,aztán kávéztunk, "cukor kéne bele", aztán furmányos módon szereztem bele nekijje :D…..
Hát vége volt az első "hétnek" a suliban. elég érdekes volt :D Kezdtük ott hogy annyira szuper szobatársakat kaptam hogy jobbat álmaimban se reméltem volna ( enyhe irónia). Aztán órarend : kedd csütörtök halál péntek raj hétfő még inkább. Koleszban idén száműzöm a…..
 Hát a GT jól indult nem tudtam aludni hajnali 3ig mert hát miért is kellene kipihennem magam. aztán fel a buszra nem hallom a telefont azt mikor meghallom akkor megtudom hogy Nóri lehet nem jön. A zütő megállt bennem ,de aztán mégis jött és hozott nekem ajándékot :) Aztán…..
Zelá 2010.08.30 22:57:24
@weinie4: miért nem jössz szervezőnek egyszer
Hát az volt hogy Fannit cseszegettem hogy "mondjál 4 betűs szót aminek MUSE a vége" azt erre elkezdtem hallgatni és fél óra múlva arra lettem figyelmes hogy már a discography-t szedem és megy rögtön DJ Winamp Randomszólójába. Elég jó zenekar van egypár jó száma és és…..
Közeleg a Harry Potter és a Halál Ereklyéi novemberi bemutatója, így a Warner kiadta az Entertainment Weeklyben pár nappal ezelőtt megjelent képek nagyfelbontású változatait, és még néhány extrát.Hermione mintha éppen feláldozott volna egy unikornist az erdő isteneinek, Ron…..
Próbáltam fészbúkra írni a 2010es GT-ről egy kis egypercest de hát egy ilyen nagy eseményt nem lehet összeírni 420 karakterben szóval itt van ez a blog mostantól asszem ideírom ki mi hogy van azt lehet nevetni sírni szidni stb.stb...