Regisztráció Blogot indítok
Adatok
hmmmmmmmm

0 bejegyzést írt és 33 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Sziget Fesztiválon és a 14. Európai Szkeptikus Kongresszuson is bemutattuk alábbi plakátunkat. A megtekintéshez ajánlott a Fullscreen nézet és a nagyítás/kicsinyítés gombok használata. Svindli termékek és szolgáltatások  ..
hmmmmmmmm 2010.10.09 16:15:12
@zeneszpeter: Igen sokszor kiöntjük azokat a gyerekeket.Én tudom,h. egy módszer,de nem az egyedüli és nem értek vele egyet,h.a legjobb lenne.Viszont intézményként viselkedik,mint sok egyház-bár már terjed a belátás ott is-amelyik azt állítja,h.az ő Istene az egyedüli és a legnagyobb.A többi mind hamis Isten,hívei legjobb esetben is tévúton járnak,rosszabb esetben tüzelőnek vagy petárdának használják fel őket.A tudomány és a hit mártírjai tudnának erről mesélni.Ismeretei,eszközei behatároltak,a mai tudomány 90%-a 150 éve nem létezett és 100 év múlva nem lesz érvényes.Bizonyítékai ezért viszonylagosak.Tegyük fel azt állítom és igazolni tudom,h. beteg voltam és csak homeopátiás szert szedtem,meggyógyultam.Megvizsgálsz és tényleg.Jelen ismereteid szerint mondod, nem a szertől,de hogy mitől,azt nem fogod tudni megmondani,csak talán vagy lehet.Két állítás áll szemben egymással és egyik sem bizonyítható.Miről beszélünk?Egy komoly tudós azt mondta,ha megkérdezünk egy idős tapasztalt tudóst arról,valami lehetséges-e és azt mondja,igen,elhihetjük,de ha nemet mond,ne vegyük készpénznek.Én semmi mást nem kárhoztatok itt,mint a megfellebbezhetetlen, végleges ítéleteket.Ez a világ olyan bonyolult és sokrétű,ráadásul folyamatosan változik,h. semmi konkrét kijelentést tenni róla hitelesen nem lehet.Még az sem bizonyítható,h. létezik.
hmmmmmmmm 2010.10.09 17:32:11
@Joco74: Tényleg nem.A címet kérésre kerestem és találtam.Nem fogom elolvasni,mert nem érted,h. akinek rossz tapasztalatai vannak a mai statisztikai orvostudománnyal-ami manapság nem nehéz-és szerinte cukorbogyótól gyógyult,azt nem érdekli semmilyen teszt.Számára az a valóság.Az ő valósága és nem azonos a tiéddel.A mai nagyüzemi,futószalagos,agyonkemizált orvoslás rengeteg embert öl,mérgez és csonkít meg statisztikákra alapozva,miközben a betegek száma nem hogy csökkent volna,hanem nőtt,beleszuggerálva az emberekbe,h. egyedüli letéteményese az igazságnak.Az ember pedig nem kartotékadat.Nem átlagpolgár,átlagbeteg,hanem xy,aki sokban különbözik mindenki mástól és ha elpatkol a 1000 teszten átment gyógyszertől,sem őt,sem a hozzátartozóit nem fogja érdekelni,hánynak nem ártott.Mindenkinek joga van eldönteni,miben hisz,milyen kezelést választ.És senki nem szólhat bele,se te,se én,se más,csak ha megkérdez,de a döntés szíve joga és tiszteletben kell tartani,mert a tévedéshez is joga van.
hmmmmmmmm 2010.10.09 17:55:05
@Zsolesz14: Minden bizonyíték relatív és esetleges.Csak egy példa:nem tudod nekem bebizonyítani,hogy létezel,ha én úgy gondolom,csak képzellek.Vegyszerekkel,elektrosokkal,stb.kiirthatod belőlem ezt a gondolatot,de nem bizonyítottál,csak kizártál a szabad véleményalkotás jogából.
3.A kulcsszó az amennyiben lehetséges.Csak az ismertek száma is óriási,a nem ismertekről-még a számuk sem ismerhető-nem beszélve.
4-5-6.Egy részt mondtam,az nem általánosítás,a többit itt olvastam.