Regisztráció Blogot indítok
Adatok
csian

0 bejegyzést írt és 45 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tanyavilág Hamarosan frissítés 2010.12.01 11:03:13
Hiba, hiba, hiba...Percenként 100+ hibajelentést kapunk, képtelenek vagyunk megválaszolni mindet, inkább a javításra fókuszálunk.Ismerjük is a hiba okát, és 14.00 körülre leszünk készen a javítással, amit azonnal feltöltünk.Köszönjük a türelmet.UI: Nagyon sok komment érkezik…..
Azzal kezdeném, hogy köszönjük szépen a türelmet és a kitartást. Mi magunk sem gondoltuk, hogy a technikai hibákat ilyen sokáig tart és nehéz lesz megoldani. A játékban több funkcionalitást teljesen újraírtunk és ennek eredményeképpen sokkal megbízhatóbban működik minden…..
Tanyavilág Jelenlegi hibák 2010.11.09 16:16:21
Nem tudok belépni!Ha 0%-on áll a betöltés és onnan nem mozdul el, akkor próbáld meg Google Chrome böngészővel. A flash 10.0XX verziója hibákat tartalmazott, ezért azzal nem fog működni a mutatvány. A Google frissíti neked a flash-t ezért sokkal megbízhatóbban indul el onnan a…..
A tegnapi siralmas működés után ma reggel elkezdtük másolni a cuccokat az új szerverekre. (Nyilván nem a tegnapi nap volt az ok, csak most érett be a döntésünk.) A költözést elméletileg észre sem veszitek, a fontosabb dolgok már az új szerverekről mennek...
Tanyavilág Heti újdonságok 2010.10.16 08:27:00
Az elmúlt két hétben olyan sok fejlesztést kellett visszatartani, hogy a héten igazi újdonságzápor volt. Nézzük sorban, hogy mi minden került a játékba. Gémeskút Erről már volt hír tegnap, de azért összefoglalnám. A gémeskútat 10 barátod segítségével (vagy tallérból)…..
Az idő főleg az új funkciók tesztelésével telt, de azért néhány újdonságot elkészítettünk, amik most ki is kerültek. Kakas, mangó fa és mexikói háttér közül választhattok, remélem tetszeni fognak az újdonságok. A hétre beígért új funciót nem merjük elindítani.…..
Tanyavilág Kiparcelláztunk! 2010.08.05 17:33:00
Kedves Tanyalakók!Kicsit fura a megszólítás, olyan, mint Villalakók, vagy Marslakók, de jobb nem jutott az eszünkbe...Ezt a blogot azért hoztuk létre, hogy értesíteni tudjunk benneteket a TanyaVilág játékkal kapcsolatos hírekkel, versenyekkel, újdonságokkal kapcsolatban.Már…..
Tegnap este egy új ikon, egy kanna jelent meg a tanyákon.A kannádat a barátaid tudják majd vízzel megtölteni. A vizet a növényeid felélesztésére és a terméshozam növelésére fogod tudni majd használni. Egyelőre teszteljük, hamarosan élesedik. Nyilván minél több barátod van,…..
Tanyavilág Új események ikon 2010.08.25 17:23:00
A Tanyán a legeslegfontosabb, hogy mindig képben legyéll, hogy ki mikor látogatott meg. A látogatáshoz általában dézsmálás vagy locsolás is párosul, ami fontos infó: szeretnéd tudni, hogy kihez szeretnél visszamenni lopni Te magad is és ki az akit mindenképpen illik meglocsolni.Az…..