Regisztráció Blogot indítok
Adatok
irrelevant

2 bejegyzést írt és 3072 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ez csak megtévesztés: a Kulti graffitijei valójában Badiny-Jós kódolt üzeneteit hordozzák   Az egykori Kultiplex nevű, a Tilos rádió stúdiójának is otthont adó szórakozóhely volt vezetője a Jobbik színeiben indul az őszi önkormányzati választáson. Bodor András a XII.…..
  A tavaszi választási eredmények alapján még úgy tűnt, a Jobbik őszre akár a vezető ellenzéki erő szerepét is átveheti a drámai vereséget szenvedő MSZP-től. Sokan azonban azt mondták, hogy a párt nehezen fog megbirkózni azzal, hogy már nem a parlamenten kívüli szereplő…..
  Eddig Biszku diktált. Ő döntötte el, hogy szóba áll-e velünk, ő döntötte el, hogy elhiszi-e a mesénket, ő döntötte el, hogy letiltja a filmet. Szabad akaratából sétált be a Duna tévébe, mert azt hitte, hogy ő az okosabb, és ha szépen, artikuláltan beszél és olyanokat…..
irrelevant 2010.08.15 09:08:57
@zachar: "Véded te erőssen, csak gyáva vagy direktben védeni."

Védi a frász.
Leírtam, hogy nem bánnám, ha felelősségre vonnák azért, amit _tett_
irrelevant 2010.08.15 10:05:10
@zachar: Nem látok rá esélyt sajnos.

1. Ezzel egyáltalán nem értek egyet, ahogy fentebb is írtam sokszor.
2-3. Fentebb valaki idézte a törvény szövegét. Szerintem egyértelmű, hogy nem bűnös, hiszen nem tagadta a megtorlás megtörténtét, amit népirtásnak igencsak túlzás nevezni. Márpedig a törvény szövege erről szól. Persze nem vagyok jogász, de kizártnak tartom, hogy egy ellenforradalmazásért elítéljék.

Fantáziálhatsz az öreg lecsukásáról, de csalódni fogsz, vigyázz.
irrelevant 2010.08.15 10:43:47
@zachar: Nem teljesen értem, hogy ezzel mit akarsz mondani.
  A héten Szilágyi György jobbikos képviselő feljelentése alapján nyomozás indult Biszku Béla ellen a Duna TV-nek tett nyilatkozata miatt.   Biszku az interjúban továbbra is ellenforradalomnak nevezte az 56-os forradalmat és jogszerűnek tartja az azt követő…..
irrelevant 2010.08.15 09:14:05
A Földnek azon a részein, ahol hisznek az ilyesmiben és nem bolondultak bele a vásárlásba, Karácsonykor megünneplik, hogy a Seregek Ura a Béke Hercegét küldte el teremtményeinek, hogy… de ez nem szentbeszéd, hanem egy hadászati-rendvédelmi blog karácsonyi bejegyzése. Sajnos…..
irrelevant 2010.08.14 11:49:06
@Titus Pullo Urbino: Így van, Molnár Ferenc is írja a haditudósítói visszaemlékezéseiben, hogy 1914 szentestéjén az oroszok a korábbinál hevesebb tűzzel lőtték az osztrák-magyar árkokat, hogy elrontsák az ünnepet.
Dan Brown „Angyalok és démonok” című bestsellerének egyik pozitív hozadéka (a szerző bankszámlájának gyarapodása mellett) az, hogy tíz- (ha nem száz-) milliók kapják fel a fejüket, ha az Illuminátusokról hallanak. Mivel mégiscsak egy thrillerről (és nem…..
  Elképzelhető, hogy Botka László, az MSZP Csongrád megyei elnöke nem a párt színeiben, hanem a nem rég alakult, Összefogás Szegedért nevű civil szerveződés jelöltjeként méreti meg magát ősszel, az önkormányzati választásokon – írja a Szeged Ma.…..
  „Zagyva György Gyula nem a Jobbik tagja”. Hát igen. Ez már egy, a politikai pubertáson is túljutott párt visszakézből adott reakciója, nem egy ifjúsági mozgalomé. Klasszikus hárítás-technika, ami nem a klubszerűen működő, a közösség minden, formális és…..
irrelevant 2010.08.10 14:42:51
@zero: Zero, tényleg nem támadó szándékkal kérdezem, hanem őszintén kíváncsi vagyok, hogy miért írsz ilyen kommenteket, hogy "Szarból nem lehet várat építeni", ha te vagy a fő szerzője az egyik legdurvább jobbikos trolltanyának?
irrelevant 2010.08.10 21:27:02
@mefisto: Hát, nemtom, de nekem eléggé szembeötlő, hogy milyen egyöntetű és nyílt Jobbik-szimpátia tapasztalható a kommentelők közt. A hangnem meg szimplán ocsmány a maschinegewehrrel, az lmpvs-sel, a permanens cigányozással meg hasonlókkal együtt. Ezért neveztem így.

Szerinted nem így van?
irrelevant 2010.08.10 21:41:54
@mefisto: "A Jobbik nagyjából egyenlő arányban vegyíti a normális nemzeti radikális erőket és a nettó hungarista seggfejeket."

Kik a normális nemzeti radikális erők? Pörzse, Morvai, Balczó, Gaudi? OK. De hová sorolod pl. Novákot?

Szerintem ezek a "normálisak" csak egy nagyon szűk kirakat, amelyik a frakció felét sem tudja létszámban kitölteni. Ráadásul ezek nagyon jó haverságban vannak a nettó hungarisákkal, tehát szerintem ilyen éles határ és ellentét nincs.

A frakció alatti szervezeti szinteken meg nem látok normális nemzeti radikálisokat, vannak a hungarista seggfejek, meg a korábban más pártoknál kapirgáló, esetleg apolitikus, gyakran pitiáner bűnözői hajlamokkal megáldott szerencselovagok, akik meglátták a lehetőséget a feltörő Jobbikban.

A szavazótábor persze már kérdés.
  Nem vagyok Kispál-rajongó. Soha nem is voltam az. Elvileg pont abba a kispálos nemzedékbe tartozok, akiknek gyerekkorától a felnőttségig végigkísérhette életét a zenekar. Nálam mégis kimaradt a meg-nem-értett-tarisznyás-gimis/bölcsész-vagyok időszak, amihez az elmúlt…..
irrelevant 2010.08.09 16:34:53
@Alfőmérnök: No, utánaolvastam. A szólólemezein a szövegekt jóval több mint a felét Dusán írta. De írt Presser önállóan is dalszövegeket, úgyhogy mea culpa.
irrelevant 2010.08.09 17:00:09
@nénike: Megnéztem. Ezen túl jobban meggondolom, mit írok! :(
irrelevant 2010.08.09 21:07:30
@tesz-vesz: Nem köll, én tévedtem.
  Azzal, hogy Kispálék épp lehúzni készülnek a rolót, tovább kornyadozik az amúgy is meglehetősen szikes honi rockandroll ágazat. Mondom ezt annak ellenére, hogy soha nem látott mennyiségű fesztivál kerekedett határainkon belül. A baj az, hogy az a fránya mennyiség csak nem…..
irrelevant 2010.08.07 14:39:40
@tevevanegypupu: Nekem Paul McCartney az egyik kedvenc előadóm, két év múlva 70 lesz.

15 évesen viszont úgy gondoltam, hogy ne énekeljen nekem egy Lovasi, aki a nagybátyám lehetne, mert az nem az én zeném. Ezt akartam kifejezni a "vén szarral".
irrelevant 2010.08.07 14:43:42
@tesz-vesz: Ja, a Csík zenekar is gyönyörűen meglátta a lóvét az alterral vegyített népies giccsben. A nép meg zabálja. A ballerek egzotikus kuriózumként, a jobberek meg azért, mert végre valami szittyulás. Üzleti fogásnak zseniális volt, csak zenének szar sajnos.
irrelevant 2010.08.07 14:46:02
@funkenstein: Hallgattam elég Kaukázust és Hiperkarmát. Koncerten is voltam. Szarnak tartom, ez nem utánanézés kérdése.
A magyar abszurd csúcspontja lesz, ha a kommunista belügyminisztert csak elítélik végre, de nem ám azért, amit 1956. október 23. után művelt, hanem mert - megtörve hallgatását - nyilatkozott a Duna TV-nek és ellenforradalomnak minősítette az 1956-os forradalmat, valamint…..
irrelevant 2010.08.07 10:22:04
@f.m.j.: "a törvény szar, és botrány, értelme se sok, de ha már van (mert megszavazták, sok ember véleménye ellenére is) akkor ki lehet használni..."

Én ezt következetlenségnek tartom. Aki ellenzi a törvényt, az ne használja ki, ha mégis átviszik akarta ellenére. Persze a Jobbik sportot űz ebből, tudjuk, hogy ők a feljelentés és pereskedés bajnokai, miközben pult alatt meg nem ismerik el a jelenlegi alkotmányos berendezkedést. Takonygerinc.

Következetlenségnek tartom azt is, hogy ha egy vén nácit húznak a deresre 50 évvel a bűnei után, akkor itt hörgés van a blogon, de Biszku persze más, mert ő komcsi.

Én úgy gondolom, hogy ezek a bűnök nem évülnek el soha, amíg életben van és bizonyíthatóak a bűnei, el kell ítélni. De akkor ítéljük el a tetteiért. Ha pedig nem lehet, akkor hagyjuk békén.

A Jobbiknak sem jutott volna soha eszébe Biszku, ha a Mandiner nem szedi elő a szennyes legaljáról. Persze rögtön hadováltak egy sort 600.000-es nyugdíjról, aztán beégtek vele. Biztos Pörzse kisujjából szopta Novák az összeget, vagy valami hasonló forrása lehetett az adatnak. Most pedig feljelentik, hogy ők legyenek a parlament Biszku-ellenes ökle. Valahogy meg kell állítani az országgyűlésben kényelmesen pöffeszkedő egykori forradalmárok láttán gyengülő szavazótábort.
Künjelentése: nagyobb testű állatok gondozását nem vállalónévnap: jún. 20...
irrelevant 2010.08.06 21:07:21
  MarkoFerko bloggernek igaza van: csapjanak le a kommunista belügyérre a holokauszttagadást büntető törvénnyel.   Azt írja: „úristen mennyire röhögnék, ha a nyomi holokauszt-tagadást tiltó törvény első elítéltje biszku béla lenne. ugye a fidesz módosította…..
irrelevant 2010.08.06 18:21:10
@Gaabor: Ez csodaszépen hangzik, csakhogy a történelemtudomány nem objektív, így ez a kívánságod lehetetlen. TUDÓSOK... Hahaha. Tudósok állapították meg azt is, hogy 56 ellenforradalom volt.
  „Off ist in” – ez most a nyár egyik slágertémája Németországban: két újságíró egymástól függetlenül öt héten, illetve fél éven keresztül vállalta, hogy sem internetközelbe, sem a mobiltelefon közelébe nem mennek. Az elején kicsit szenvedtek, aztán…..
irrelevant 2010.07.28 09:00:41
@rajcsányi.gellért (ergé): Én épp ellenkezőleg, papíron sokkal jobban tudok és szeretek fogalmazni. Egyrészt egy jó tollal írni élmény. Másrészt szeretem látni az áthúzott mondatokat, bekezdéseket, hogy mit vetettem el, mit kell átfogalmazni.

Ami pedig a legfontosabb, ha papírra írok, nem kattintgatok mindig át az fb-re, a winampra, a thunderbirdre, a mandinerre, az utorrentre és egyebekre, így rövidebb idő alatt kész vagyok, nem csak a rezet baszom.
Az elmúlt közel ötven évben a Beatles minden felsőfokú jelzőt megkapott, amit rockzenekar csak megkaphat. Ízléstől függetlenül jóformán mindenki kénytelen elismerni, hogy a négy liverpooli srác ott van azok között, akik egy intergalaktikus panoptikumban a huszadik század földi…..
  „A nyugati filmek firmák/cégek, az amerikai befolyás és a zsidó pénz ellen” lép fel a kétharmados Fidesz, mert új ellenség kell neki a baloldal legyőzése után - nyilatkozta a Süddeutsche Zeitungnak adott nagyinterjúban Kovalik Balázs, a budapesti Operaház…..
igen, ez az a Klaxons videó amit most forgattak Egyiptombanamikor is (vagy utána) az énekes megbetegedett és ez a Balaton Sound-os koncert bántaa klippet ismét Saam rendezte..
Maci közel fél éve várja, hogy sikeres középfokú angol nyelvvizsgájáról bizonyítványt kapjon, de ez egy olyannyira bonyolult feladat, hogy a Rigó utcának a vizsgázó segítségét kellett kérnie, hogy lefordítsa feladatsora egyik oldalát: Szeretném megosztani a történetemet,…..
irrelevant 2010.07.16 18:36:28
@tasavallan presidentti: "Hát ez sajnos nem igaz."

Hátttööö...

Pedig a Bevezetés a russzisztikába c. egyetemi tankönyvben elég hosszan sorolják az orosz nyelvre gyakorolt délszláv (főleg bolgár) hatásokat a Rusztól kezdve az újkorig.

Meg az új Lihacsov-könyvben is ezt írja a szerző.

Na, szal hogy is van ez valójában?
irrelevant 2010.07.16 18:43:16
@tasavallan presidentti: Hát, ez igaz, de a Balkánon, a mai Bulgáriától délre akkor már szlávul beszéltek. Ezt foglalta írásba Konstantin, ezt hívják óbolgárnak tudtommal. Ebből a balkáni szláv dialektusból lett az egyházi szláv nyelv, amit exportáltak a Ruszba. Szóval a bolgár-töröknek semmi köze a sztorihoz.

Az ősi román nyelvről tudunk valamit? :D
irrelevant 2010.07.16 19:16:23
@marcelllus: Ugyan már, ez egy baromság, VonBraunnak igaza van.

A nyelvtan feleslegességét is azok szokták hangoztatni, akik nem tudják. No offense!

Ilyen a latin is. A latin feleslegességét is azok hangoztatják, akik soha nem tanultak, így nem tudják, hogy milyen fontos nyelvtani alapot ad minden más nyelvhez néhány év latin.
  ...hívták azt a szart, amiben gyermekkatonák és drogos szellemi vetélkedők egyaránt beletartoztak, bár a gyermekkatonák inkább nem, ha a definíciót komolyan vesszük, azaz elsősorban önpusztítás, és aztán minden más... Akkor jöttem rá, hogy saját magam veteránja vagyok,…..
irrelevant 2010.07.15 17:12:22
    A magyarországi kommunizmus minősíthetetlenül rossz helyzetben van.   Márpedig szívügyem a kommunisták helyzete. Persze nem ám küldetésből: hobbiból. És most, amikor súlyos napokat élünk, amikor ember embernek farkasa, amikor a választások következtében…..
A koncert után éjjel 2 körül sétáltam haza és járt az agyam, még futott a koncert filmje. Tudtam, hogy akarok róla írni és azt is, hogy fogok, de akkor még nem ilyen jellegű cikkre gondoltam. A koncert utáni nap számos kritikát és fórum hozzászólást elolvastam és eléggé…..