Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Ooodri

3 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mazsola Világa Ciki?!? 2012.04.08 20:22:31
Úgy tűnik, mostanság trendi lett a medvehagymát "cikissé" titulálni.... Nem egészen értem, de megmondom őszintén: pont magasról, nagy ívben letojom... :D Most próbáltam ki: körözöttbe is kiváló!..
Már 2-3 hete fenem a fogam a medvehagymára. A hosszú hétvégén a Bakonyban kirándultunk, és akkor már jónéhány helyen lehetett látni, ahogy kibújtak a földből a haragoszöld levelek, de még nagyon picikék voltak. Először tavaly sikerült megkóstolnom. Az összes gasztroblog…..
Mazsola Világa Ki is az a Mazsola? 2012.03.29 18:46:00
Hát gyerekkorom kedvenc mesehőse, a kotnyeles kismalac... Egyszer a "fészen" volt valami olyasmi megmozdulás, hogy "állítsd be profilképnek a kedvenc mesefigurádat". Egy percet sem kellett gondolkodnom, hogy a kis konnektor orrú röffencs legyen az.:) Onnantól kezdve ez…..
hogyvolt VV4 - 4X135 2011.05.01 15:40:00
Vannak kemény napok, vannak kemény esték. Tegnap nekem kijutott. Tökéletesen értem a mondatot, „a pillanatok öregítenek, nem az évek”. Mikor megláttam Lacibetyárt a Villa kertjében, úgy éreztem, végem van és akkor még nem sejtettem, hogy körülbelül egy óra múlva…..
Subba Jeeee-eeeh!? 2011.04.12 17:17:00
Borzasztó kellemetlen hallgatni ezt a fogyatékos pornószinkronhangon előadott számot, és most nem SP-ről van szó! Kínzóeszköz, kegyelmezz! EPIC:  ..
A hétvégén Győrben voltunk és ebéd után sétáltunk egyet a belvárosban. Több mint tíz éve elköltöztem Budapestre, azóta inkább turistaként, és nem helyi lakosként vagyok jelen: rácsodálkozom olyan épületekre, cégérekre, díszburkolatokra, amik a győrieknek fel sem tűnnek,…..
Annak ellenére szeretem a pizzájukat, hogy igazán nem lehet a gasztronómia Fekete Pákójának nevezni. Számtalan jó étteremben ettem, tudom értékelni a minőségi alapanyagokat, az ízvilág finom kialakítását, ettől függetlenül a kanapén fekve valami amerikai akciófilmet nézve…..
Szerda este hat óra, elindultunk a túrára, amit a Borszerda alkalmából szerveztünk. Ma ötven százalékos kedvezménnyel kapjuk a jó magyar borokat, mi meg kíváncsiak vagyunk a kínálatra, a minőségre, meg arra, hogy bejutunk-e egyáltalán az akciós helyekre. Az útvonal a következő…..