Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kőmagyar

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
kőmagyar 2010.09.02 18:37:01
@Sanyix: Teljesen igazad van! Azonnal adják vissza azokat az ősi földjeinket, melyeket fáradságos öldöklés, gyújtogatás és szüzek megbecstelenítése árán sikerült megszereznünk, az amúgy teljesen jogtalanul akkor ott élő köcsög szlávoktól. Takarodjanak az urálba!

Amúgy nem tudsz vizahólyag enyv beszerzési forrást? Kéne az íjjak készítéséhez!
kőmagyar 2010.09.02 13:02:11
@wmiki: Attól, hogy manipulált, még valódi a felvétel, hiszen nem csak álmodtuk, hanem többen is a saját fülünkkel hallottuk!
Örök élet. Ingyen sör. Adócsökkentés! Több évnyi társadalmi vita és nyílt egyeztetés után, a civil szervezetek, az államapparátus magas rangú tisztviselői, nemzetközi hírű professzorok, és 6700 szakértő bevonásával elkészült a Kétfarkú Kutya Párt Legyen minden…..
kőmagyar 2010.08.28 17:09:11
@Moczart: Az örök élet, szerintem nem jelenti a boncmesterség végét, ugyanis alapvető szabadságjogaink sérülnének, ha közben nem halhatnánk meg, amikor azt szükségesnek érezzük. Erre ékes példával szolgált a PÁRT kiemelkedő személyisége, Mogács Dániel, aki halála után részt vett a saját temetésén, majd feltámadt. Szerintem egy laza boncolás is belefért az idejébe.