Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Alasseo

0 bejegyzést írt és 17 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Most túl a szokásos moralizáláson, hogy hány % fizeti be a személyijövedelemadó-bevételek hány %-át, mi hasznos a gazdaságnak és mi a szolidáris - magamból fogok kiindulni, és azt fogom nézni, hogy nekem mi a jó. Ne legyünk álszentek: minden választó ezt fogja elsősorban szem…..
Köszönjük Feri, megint megcsináltad, ez nehéz, sőt lehetetlen lesz túlteljesíteni! Gyurcsány Ferenc, Vadai Ágnes, Varjú László és Molnár Csaba beköltözött egy-egy avasi családhoz 3 napra, mivel egyik család levélben azzal fordult hozzájuk, hogy a politikusoknak fogalmuk sincs…..
Alasseo 2012.01.25 07:28:08
@dr.dr. Secnir doktor: Hát erről van szó! Mindig eszembe jutnak a telepofával röhögő fütyisz-zombik a baloldal megosztottságáról. (Mondjuk akinek 20 éve csak Vitya-szinvonal jut, azt mindig is elriasztja a választék, ami a demokráciában elvileg megszokott) Csak aztán túl sok a konkurencia fijjúg, nehogy pofira esés legyen a vége. Márpedig nagyon úgy tűnik, hogy Orbit sorra győzik le a saját fegyvereivel. Gyurcsány amúgy is mossa folyton vele a padlót, lehet utálni, de Vitya mellette szerencsétlen ebihal a cápaöbölben, aki saját terepen epilepsziásként pörög és pattog, a csatatéren meg tövig nyel... :D
Vastagbőr Olvasd el és értsd meg 2012.01.24 09:31:00
"Ez a megbízatás számomra a közösség szolgálatát jelenti. Hiszem és vallom azt az üzenetet, amit Dsida Jenő fogalmazott meg az Amundsen kortársa című versében: egyszerű hivatalnokként is lehetünk hősök, ha becsülettel elvégezzük azt a feladatot, amelyet ránk bíztak. Az…..
Alasseo 2012.01.25 06:46:31
@OranzsDzsúz: "Ennek a seggnyalónak kóser a doktorija?"

Természetesen nem biztos, mivel az ügyvédek a diplomával együtt megkapják a dr. előtagot, amit egyébként kis betűvel kell írni, ha nem tudományos fokozat (vagyis mezei orvosok és ügyvédek esetében), de mivel ilyen ismereteket ebből nem nézek ki, így simán lehet csak sima diplomás, doktori nélkül.
A kis háromsoros életrajzában sincs említés doktoriról de gondolom a barom azzal is dicsekedne, mint majom a farkával (vagy még csak most készül a Plagi bácsi Doktori Gyárban). Megjegyzem a legnagyobb barom pojácák hajtogatják folyton a nevük előtt az előtagot, hatalmas hasad d betűt kerekítve még a bevásárlólista végére is. :D
Az idő és az események rövidtávon nem Orbán Viktornak dolgoznak - írja aktuális számában az Economist. Akár a kormányfői poszton is lehet változás – vetettem fel egy hete az IMF-politika megváltoztatásának bejelentésekor. Áh, dehogy – mondta a minap egy kollégám,…..
HeStyle Calvin Klein fehérneműk 2010.09.20 13:10:00
A föld, a levegő, a víz és a tűz "szerepében" sorban: Kellan Lutz, Hidetosi Nakata, Fernando Verdasco és Mehcad Brooks. Ezek a képek a Calvin Klein őszi reklámfotói. Ha az alsónadrágoknak egyébként nincs is külön szezonja, azért valamit próbálnak frissíteni rajtuk és…..
Nick Rae szerepel a Gucci nemrég megjelent 2010-2011-es őszi/téli kollekcióját bemutató lookbook fotókon. Nekem leginkább a kabátok és táskák tetszenek legjobban, főleg az első képen látható kabát és a harmadik szetten szereplő szürke táska. A fehér nadrág szárával…..
Egy korábbi posztra -A buktatáson áll vagy bukik a jövő oktatása?- érkezett posztméretű hozzászólást teszünk ma közzé.Kedves Ellenőrző blog! Eredetileg a "A buktatáson áll vagy bukik a jövő oktatása?" című íráshoz kívántam hozzászólni, de mire leírtam, a…..
HeStyle Streetstyle egyveleg 2010.08.28 09:00:00
Egy kis utcai divat-egyveleg, a világ minden tájáról. Gyűjtemény a streetstyle blogok javából. Chicago, Austin, Stockholm, Koppenhága és Tel Aviv utcáin készítették ezeket a képeket. Nekünk a szemüveges úriember szerelése (6.) tetszik a legjobban. Egy-két hölgy is helyet…..
Filmdroid Elhunyt Satoshi Kon 2010.08.25 11:03:09
47 éves korában elhunyt Satoshi Kon, a japán rendezőt a rák gyűrte le. Kon a diploma után a World Apartment Horror mangán ügyködhetett, majd a Roujin Z animében is dolgozott. 1998-ban tette le az asztalra a Perfect Blue anime-pszichológiai thrillert, amely eredetileg egy élőszereplős,…..
Mi (és szerintem a Ti nevetekben is írhatom) szeretünk ruhákat vásárolni. Jó bemenni egy boltba, jó érezni az új ruhák illatát, jó megfogdosni, próbálgatni őket. De a shopping túrák nem mindenkit hoznak lázba. Sokan vannak úgy vele, hogy ha ruhát kell vásárolni, akkor nem…..
Nagyon szerettük Andreas Sjödin eddigi munkáit. Ez most sincs másképp. Ő fotózta a J.Lindeberg őszi kampányát is, amely ismételten remek lett. A szabadban készített képek és a szakállas modell, RJ Rogenski azt tükrözik, hogy napjaink "modern" férfija vadabb,…..