Regisztráció Blogot indítok
Adatok
babafoto

3 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hogy mit utálok legjobban a konferenciákban? Várakozni. A csúszásokat szeretem a legkevésbé. Mint konferenciaszervezésbe is belekóstoló valaki, tudom, hogy a legnagyobb jóindulattal sem lehet úgy megszervezni valamit, hogy a csúszások kizárhatóak legyenek. Ez persze főleg olyan…..
A 13 hónapos Anna baba igazi kis hölgy! Ezekben a napokban kezdett éppen járni, amikor ezek a képek készültek. Mennyi szeretet és féltő gondoskodás árad felé! Kedvencem, amikor a ping-pong asztalon tipeg két biztos pont, a Mama és Papa között és sugárzik a sikeröröm az…..
Végy egy kis kertet, négy fiúcskát, adj nekik egy-egy mókás vizipisztolyt és ha az időjárás is melléd szegődik kész is van a vidámsággal és gyermekkacajjal teli szórakozás.Így tettünk mi is, amikor ezek a képek készültek. Nagyfiúnk, Ábel és ovis barátja, Marci nagyon egy…..
A fotózás kezdetén még kíváncsian fürkészett a kis Dani-manó és ha lehet még jobban fel is élénkült a gép kattogó hangjára. Ekkor készültek a papás képek, ami elég jól tükrözi mekkora már most az összhang apja és fia között.Mit tesz egy kis szopizás és összebújás a…..