Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Kultúrnövény

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kedves olvasóink, vége a szájkaraténak, ha eddig úgy tetszettek érezni, hogy a címadás egy könnyű szakma, akkor itt a soha vissza nem térő alkalom, hogy végleg bevonuljanak a magyar tévétörténelembe. Az RTL Klub nyáron mutatja be a Grace klinika spinoffját (testvérsorozatát), az…..
Subba Még egy kép a múltból 2007.08.30 19:29:15
Még egy több mint húszéves képpel szeretnénk a drága Subba-olvasók idejét rabolni, a feladvány: kicsoda a balra látható úr? Mivel az enyhén eszelős tekintet segíthet a megfejtésben, ezért külön segítséget nem is adunk, illetve annyit, hogy a poszt folytatásában a kép teljes…..
Mégpedig a FOX adónál, ahol ugye ezen a héten döbbentek rá, hogy van ilyen izé, jelenség, hogy globális felmelegedés, és ez veszélyes, valamit tenni kell ellene. Első körben rászabadították Jack Bauert és a 24 stábját, környezetbarát forgatás lesz belőle, itt bővebben is…..
Kultúrnövény 2007.08.09 08:29:35
A Cartoon Network megkeresi a bennünk lakozó gyermeket, feltehetőleg azt, aki még nem találkozott pattanással. Tessék, lehet kis kozmetikust játszani!            (forrás: Cartoon Network) ..
A végtelen szibériai hómezőkön, a kies kamcsatkai vulkánok közt, az Urál kietlen, ember sosem járta barlangjaiban wifiző orosz barátainktól loptuk el ezt a képet. ..