Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Zack Change

15 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Zack Change 2011.05.09 20:19:55
SziasztokNemrég egyfajta pletykák kezdtek el terjedni, hogy a GMST felbomlott, meg összeomlott. Ez abszurdum a GMST soha nem omlott össze, csak szünetelt egy ideig (suli, magánélet stb.). Természetesen készítettünk videókat, mert ezt nem lehet mondani, hogy nem, és még Live adásokat…..
Magyar Minecraft Közösség Blog 2011.04.10 13:02:49
A blog folyamatos fejlődik, majd minden lesz rajta...
Üdvözlök mindenkit!Azért indítottam ezt a blogot, mivel nem találtam Magyar Minecraft oldalakat. Ide rengeteg skin, textúra pack, mod, és egyéb dolgok fognak kerülni, amiket majd le is lehet lesz tölteni. ..
Team Fortress Hungary Jó hír :D 2011.02.09 12:17:07
Hello mindenki!Remek hírrel jöttem, rájöttem hogy hogyan lehet non-steames Team Fortress 2-őt neten játszani :DLehet hogy ma kifogok tenni egy videót hogy hogyan tudtok neten játszani vele.Nah ennyit akartam, majd később jelentkezem. ..
 Nem nagyon nézitek FB-n a TFH-t, ezért még1szer kirakom.http://www.facebook.com/pages/Team-Fortress-Hungary/176679839020393..
Lejött a TF2, és működik, de egyenlőre csak 1 orosz szerverre tudtam fel csatlakozni. A játék jelenlegi verzió száma: 1.0.5.2 és ha valaki tudna egy patch-et ami fel frissíti a játékot a legújabb verzióra megköszönném! :D..
Most töltöm le a Team Fortress 2 non-steam-es verzióját, ha pedig működne akkor nem kell bezárnom a blogot. Kb ma este 11-re lejön, és ha működik vagy nem írok a blogra. Ha pedig nem működik, keresek egy olyan embert akinek megvan a TF2 eredetiben...
Team Fortress Hungary Steam 2011.01.01 22:12:57
Nos, ma reggel azthittem hogy agyvérzést kapok... MERT LETILTOTTÁK A STEAM ACCOUNT-OMAT!!!! Nem tudom hogy miért, de amikor bejelentkezek azt írja hogy "This account has been disabled", írtam a Steam-nek, de remélem leveszik róla a tiltást. Nem tudom hogy…..
Megdöntöttem a saját rekordomat, az régi rekordom: 30 perc alatt 70 pont. az új rekordom: 30 perc alatt 102 :DScreenshot:        Teljes méretű kép..
Nos, mivel már kb 5 ezren megnézték a blogot, ezért gondoltam hogy csinálok egy Facebook oldalt. Erre a linkre kattintva megtekinthető!..
!!! Boldog karácsonyt kíván a Team Fortress Hungary !!! Nos, ugye ígértem valamit karácsonyra, de a TF2-es szeró nem jött össze, Karácsony TFH-s blog dizájnon dolgozok... De csináltam egy kis karácsony TF2-es háttérképet.TFH szöveg nélküli kép Teljes méretű kép..
Nos, mivel pénteken karácsony, megszeretnélek lepni titeket valamivel, pl: egy Team Fortress 2 szeró, vagy valami cucc a blogra vagy valami ilyesmi...      Előre is Boldog Karácsonyt Kíván…..
A blogot ahogy tudom csak fejlesztem, ígérem lesz craft lista és karakter lista meg fegyver lista is, csak legyetek türelmesek és minden meg lesz!Amúgy ha valaki akar blog szerkesztő lenni (csak bejegyzéseket írni) az nálam jelentkezhet ezen a e-mail címen: zackchange@citromail.hu..
Úgy döntöttem hogy letöltöm a legújabb TF2 BETA-t mert aztmondják hogy van benne pár új pálya és Heavy Natascha-jának is van 3 fajtája, és minden benne van amit írtak.Most még nem nagyon tudok sok dolgot mondani róla mivel csak ma töltöttem le de első látásra jónak tűnik.…..
Ez egy eszméletlen jó munka a WETA Workshop-tól. Egy élet nagyságú 1 szintű Sentry mozgás érzékelővel, igaz lőni nem tud de azért érzékel téged :)..
Nos, mivel nem nagyon van Team Fortress-el foglalkozó blog, eért gondoltam hogy csinálok egyet. Ez a blog foglalkozik a TF2-vel és a TFC-vel is. Később a blogon található lesz minden féle extra, PL: háttérképek, screenshot-ok, Craft listák, Szerverek stb... ..