Regisztráció Blogot indítok
Adatok
emberallat

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
    Csaknem minden vallás azt hirdeti, hogy ismeri és felkínálja az egyetlen lehetséges ösvényt Istenhez. Kevés dolog létezik, mely annyira gyanús, mint ez a fajta kizárólagosság. Persze, nincsenek könnyű helyzetben. A Colgate-nek elég, ha csak annyit mond: jobban védi és hatékonyabban fehéríti a…..
Miranda Kerr a Vogue Australia januári számában. Egyszerűen meseszép! Carlotta Moye fotózta. Kérdem én: ki ne szeretne ilyen kismama lenni? :)..
A köztársasági elnök szerint az alkotmányos hatalom Istentől ered, és az országot a Sátántól kell megvédeni. Schmitt Pál igen komoly keresztény elhivatottságról tesz tanúbizonyságot az új alkotmány tervezetéhez fűzött gondolataiban. A kereszténység pedig valóban az európai…..
Sajnos még mindig távol vagyunk attól, hogy a gazdagok önként szétosszák javaikat, a szegények pedig ne akarjanak gazdagok lenni, hogy rögtön utána egy karibi villába költözve kirekesszék látómezejükből egykori sorstársaikat. Ugyanakkor jó hír a társadalmi egyenlőtlenségek…..
A fogyókúra legeslegfontosabb általános tudnivalóiról futtattam már eszmét emitt, azonban van még egy tévhit, ami eloszlatásra vár: a kilók mindenhatósága. Sokan (és szerencsére egyre többen) vannak, akik egészséges módszerekkel szeretnének lefogyni: megkonzultálják…..
emberallat 2010.08.31 18:04:12
@Gery.Greyhound: Tiz kilo tobblet sokat art.

Az hogy van ronda sovany es helyes kover no nem erv, mert a hleyes kover no meg helyesebb lenne sovanyan, a ronda sovany meg meg rondabb lenne koveren.

Azt kell nezni hogy ugyan azon no eseten melyik suly a jobb. A valasz: a kevesebb suly.
emberallat 2010.08.31 18:08:04
@Gery.Greyhound: Rossz logika. Igaz hogy van helyes kover es ronda sovany no de a helyes kover no meg helyesebb lenne sovanyan, a ronda sovany pedig meg rondabb lenne koveren.