Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Bogos Klára

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Szikora GyörgyiTanítónő, az alsó tagozatos munkaközösség vezetője Wekerlén négy, nagyjából egyforma iskolaépület áll. A negyediket, a négyest, legtöbben alig ismerik, hiszen nem csak a lakótelep gyermekeit szolgálja. Ebben az épületben a főváros nehézsorsú gyermekeinek…..
Bogos Klára 2012.07.02 14:40:35
@szocmunkas: Remélem, hogy nem! Az országot járva találkoztam olyan gyermekvédő szakemberekkel, akik nem csak a gyermek jogait hanem az érdekeit is és még magát a gyermeket is védték! Az nagy gond, hogy ahány szakember annyiféle az értelmezése a jogszabályoknak. E mellé már csak a kusza érdekviszonyok, a túlterhelés és az alacsony bérezés szükséges. A gyermekvédelmi törvény változása megint felzavarja az értelmezés állóvizét. Sokan még egy ilyen blogban sem merik kiadni a véleményüket és vállalni a nevükkel.
Üdv. a lelkeseknek, akik még bírják és csinálják!!
Kedves Olvasó! A blog célja, hogy szakmabeliekkel és a társintézmények munkatársaival tudjunk beszélni olyan gyermekvédelmi kérdésekről, melyeknek ma nincs fóruma, de mi úgy érezzük, szükséges lenne beszélni róluk. Nap mint nap találkozunk olyan eseményekkel, melyeket nem…..
Bogos Klára 2010.08.25 15:29:55