Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Dusabajev

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 Származás: Afrika, Szaharától délre.Leírás: Ez a varánusz fajta kb. 80-100 cm hosszúságúra nő meg. Zömök teste széles feje és elvékonyodó farka van. A hirtelen mozdulatokra aggresszíven reagál. Ilyenkor akár haraphat vagy a farkával odacsaphat. Ám ezenkívül az egyik…..
 Rövid körkép Csütörtökről. Szóval ilyen és ehhez hasonló, na és persze sokkal jobb képeket várunk az oldalra, legyetk résen és kattintgassatok, sohasem lehet tudni melyik árokban alukál egy, vagy merre kószál munkaidőben.2010 06.03 Csütörtök 12 óra előtt pár perccel…..
Dusabajev 2010.08.25 14:30:16
@figyelöö: az utolsó 3 és 1/4 sorból itélve ön sem különb mint egy "szokásos szarkeverők közzé tartozik,bizti egész nap a napiszaron,vagy a puruttyán lóg.Azok meg mind faszverő kisköcsögök.ergo ön is.Kapja össze magát,és agyaljon ki egy normális posztot,vagy maradjon csendbe".
Dusabajev 2010.08.25 14:33:22
@stem cell: önt felháborítja ez a blog, talán? engem meg ez a videó...www.youtube.com/watch?v=N_TLXU06Sqk
Dusabajev 2010.08.29 22:36:10
@migli: áldottak a magyarok. meg vagyunk áldva a cigányokkal. azt mondod próbáljunk békét egyetértést létrehozni. hmm ez szép és jó, csak hát nincs kivel. Ha áldott a cigány nép akkor hétvégente költözz már a cigány város szélére, s megtudhatod mennyire áldott...Kiabálnák, garázdálkodnak, alkoholt fogyasztanak ami közterületen tilos, tudtommal. Ha meg szólsz nekik, hogy 6-kor mész munkába, s 23-kor már szeretnél aludni, kiröhögnek, le geciznek, s le kurva anyáznak, s tetejébe még azt is merik mondani, hogy a cigányoknak mindent lehet, s nem lehet őket megállítani. Hmm tényleg áldott a cigány nép. Nem tudom ismered-e azt az északi egységet ami földrajzilag Magyarország északi szomszédja. Sokan szlovákiának hívják, s írják így csupa kis betűvel. Ott az egyik cigány telepet, kétszer vérbe folytotta a rohamrendőrség. Másnap szólt az unió hogy ejnye-bejnye, ezt még se kéne...szlovák válasz, hát jó akkor küldjük kifele őket...az unió válasza erre, jaj nem nem akkor semmi gond...(kicsit átírva de a lényeg ugyan az, hogy Brüsszelben sem tudnak mit kezdeni ezzel az áldott néppel). Amúgy egyébként Franciaországban, Kanadában és Malmöben sem...mert hát dolgozni kell...