Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Váci Révész

35 bejegyzést írt és 31 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A hírlapíró és a halál blog erősen rendpárti, így azt sem vette volna zokon, ha a Terrorelhárítási Központ markos legényei az elfogást követően mondjuk százszor leíratják a fürdőköpenyes hallgatóval, hogy „Nem rakunk fegyvert, az egyetemi előadó asztalára, akkor sem, ha az játékpisztoly.” Végre egy…..
Magyarországon extrém szárazság van, ettől a problémától napokon belül hangos lesz a sajtó. Elnézve a három legnagyobb természetes vizünk állapotát, az adatok lehangolóak. Balaton: Májusban a Vízgazdálkodási Kutató Intézet tudományos főmunkatársa azt nyilatkozta, hogy az…..
A Demokratikus Koalíció honlapja interjút közölt Gyurcsány Ferenccel, az emberrel. A beszélgetést Kerecsényi Zoltán, az MSZP Pápa és környéke Szervezete elnökségi tagja jegyezte (Valószínű, hogy jelenleg a DK helyi szervezete hasonló titulusának tulajdonosa). Ezúton szeretnénk…..
  A Kiskirálylány Budapest talán legnépszerűbb szobra. S bár felállítása (leültetése) óta ellepték a fővárost a zsáneralkotások, melyekkel remekül lehet fotózkodni a turistáknak, mégis csak ez marad az egyik első és az egyik legklasszabb. Marton László saját kislányát…..
frissítve - 2011.07.04.A kérdésemre gyorsan tudok válaszolni, egyelőre nem lehet tudni, pedig elég sok vonalon érdeklődtem. A korábbi kocsmát vivő csapat vitte volna tovább a helyet, de most egyelőre úgy áll a helyzet, hogy mégsem kapják meg a bérleti jogot. Megboldogult…..
Kezdem a szomorú hírrel, sajnos néhány napra jutott tudomásomra, hogy a Mosolytár július elején bezárja kapuit :( Vácon a maga nemében egyedülálló volt a hely, rengeteg családos, gyermekes szülő kereste fel, télen-ősszel a belső helységeket, nyáron pedig főleg a kinti…..
Azért az elképesztő, hogy miközben ennyi marxizmuson nevelkedett ex-káder - és egyszerű elszenvedő alany - üldögél remegve a plazmatévé és a monitor előtt, alig van valaki, akinek eszébe jutna, hogy amit ma Orbán-féle politizálás címszó alatt látunk-hallunk-érzékelünk, az a…..
December 13-án jelent meg egy rövid kis hír a vac.hu-n, amit a  Magyar Nemzet összefoglalójából írt a ESTV.Közélet [2010. december 13., hétfő]Listavezető a Boronkay Az adott intézmény diákjainak eredményei alapján rangsorolta a hazánkban működő középfokú iskolákat…..
Aki a Szent István téren jár, hamar észreveszi, hogy felépült a Karácsonyi Vásárnak nevezett valami a Kultúra Magyar Városában. Erről olvashat: itt, itt és itt.A frissen megválasztott testület az árajánlatok alapján meghozta a döntését, hogy márpedig karácsonyi vásár…..
Itt a harmadik és egyben utolsó videó, most Budapesttel mint turisztikai céllal a középpontban. Nekem személyesen a 0:21-nél bólogató A38as fickó a kedvencem, és nagy kacsarajongóként a ráckevei példány 1:23-nál. Jó lenne, ha mindkettőből több lenne Budapesten, bár azt hiszem,…..
Ma villámlátogatásra beugrottam az étterembe, elkészült a külső és a belső. Sőt ma este beizzítják a kemencét is és kisül az első pizza az étteremben! (a kóstolásra meghívást is kaptam, amit utólag is köszönök, de nem fért bele a logisztikába :) A belső tér szolid,…..
Örömmel olvastam a hírt:Tisztelt Lakosság!A jövőben a Zöld Híd Kft. végzi a szelektív hulladék gyűjtését, amely tevékenységi körbe nem tartozik bele a szelektív szigetre és mellé elhelyezett bármi nemű hulladékok elszállítása. Ezért kérjük a köztisztaság érdekében,…..
Az Eszterházy a dunapart egyik csodája, egy olyan apró olvasztótégely, amiben a város minden korosztálya és kasztja megtalálható.. nyitástól - zárásig! Minden napszaknak megvannak a meghatározó arcai, a reggeli kutyasétáltatós banda.. a délelőtt/délutáni kompos szakasz.. az…..
Váci Révész 2010.11.23 13:48:34
Régen írtam a blogba, most végre van miről írni. Az elmúlt hónap igen lagymatagon telt el, Vácon minden kezd visszazökkeni a régi kerékvágásba.Fördős Attila polgármester elkezdett dolgozni. A képviselők is frakcióznak. Jobbikosok visszalépnek és nem halmozzák az…..
Csak négyszer lehet ezentúl vizsgázni? A professzorok "élet-halál urai" lesznek? A hallgatói képviseletek tiltakoznak, pedig a magyar felsőoktatás problémáinak megoldásához a KISZ-utód HÖK-öt kell először felszámolni. Felzúdulást váltott ki a hallgatói…..
Még egy utolsó táblázat, és ígérem vége a kiértékelésnek :-). Egy ilyen "sok szereplős" versenyben érthető, hogy a a választók el kezdenek keresztbe szavazni. Értékelik helyi szinten az eltelt éveket, és minősítik a képviselőiket.Mivel a Fidesz, Csereklyén kívül,…..
Ámbár a választási eredmények oly tekintetben nem véglegesek, hogy Bóth János újraszámlálást kért, azért az gyanítható/remélhető, hogy nem tud 127 szavazatot "megbuherálni". Főleg, hogy el is utasították fellebbezését! Azért is mondom, hogy megbuherálni, mert…..
Újraszámoljuk!Pető gondolkozott, Bóth cselekedett. A szavazatok újraszámolását kérte a választási bizottságtól, mert az érvénytelen szavazatok száma nagyobb, mint a közte és Fördős közötti különbség. Lépése logikus és nem vitatható. BRÉKING: MÉGSEM!!!!…..
BRÉKING Újraszámolják a váci polgármesteri szavazatokatMire az ember megír egy cikket :-(:Kampánycsend című cikkemben egy tippet adtam, hogy hogyan fog alakulni a választás 2010-ben. 14 képviselőből 11-et eltaláltam, plusz a polgármester is Fördős Attila lett. Meg vagyok elégedve…..
2006-os visszatekintésemben Bóth  és Fördős úrakróll korábban már megemlékeztem, sajna most jutottam oda, hogy végig böngésszem a Hírarchívumot a vaconline.hu-n hogy Pető Tiborról is írjak valamit. Pető akkor még a sport rovatban volt, íme egy-két eredménye: Luzern;…..
Segítséget kérek minden, a férfivonzerőre fogékony olvasótól. Cikket rakok össze ugyanis a választásokon induló legdögösebb pasikról, és ugyanaz a problémám, mint korunk Fenyő Miklósának, Inkei Bencének és korunk Beach Boysának, a Népi papa és a haveroknak: Szóval…..
Váci Révész 2010.09.27 10:37:28
www.petotibor.hu/
üdvözlettel VR