Regisztráció Blogot indítok
Adatok
gida_lány

0 bejegyzést írt és 33 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
"Sziasztok!Gyakran nézegetem a Cukiságot, és  felfigyeltem a Szofi nevű tüneményről készített fotókra, hiszen az én Nyafi cicámra megszólalásig hasonlít, és minő véletlen, az én kincsem is a HEROSZ-ból került hozzánk. Egyből eszembe jutott, hátha testvérek lehetnek…..
"Szofi cicám fotóiból küldök nektek, válogassatok, (nekem nem sikerült..) :-) Szofi egy 3 hónapos tündérdrága kiscica, akit bő egy hete fogadtam örökbe a Herosz menhelyről. Igazi cukiság, főleg amikor alszik :-), mert ha ébren van, meg nem állna egy pillanatra sem,…..
Zsom, barátaim kisfia, az öt és fél évesek eltéveszthetetlen éleslátásával rendelkezik. Egy képet rajzolt nekem karácsonyra, melyet az alábbiakban szülői engedéllyel közzéteszek.(Megj.: A gyereknek adott anyai iránymutatás annyi volt, hogy rajzoljon nekem valamit ajándékba.…..
gida_lány 2010.12.30 09:34:31
Mire hazaértem a HúzósHétfő másfél órás menetéről, rájöttem, hogy elfáradtam azért. A csoportomnak riszpekt! :) Innen is üzenem, hogy csudajók voltatok.Közben még szerettem volna megosztani kettőt, az egyik, hogy Kameo a múlt heti első Pilates óráról emlékezett meg…..
gida_lány 2010.11.30 10:30:00
@lilakávé: áá, azt azért nem hinném, ismerve a pilatest! :-)
gida_lány 2010.11.30 10:31:32
Tegnap véletlenül a kezembe került egy úgynevezett magazin, ami gyakorlatilag táplálékkiegészítős reklámújság volt. Megint rádöbbentem, hogy van ez a bodybuilder szegmense a világnak, ami - dacára a személyi edzőségnek - kábé a figyelmem horizontján lóg, többszáz méteres…..
gida_lány 2010.11.23 09:23:12
Na jó, majdnem. Zumbaórán voltam, és nem a Jamben. De a jó hír, hogy a Jamben nincs belépő (csajoknak legalábbis). A rossz hír, hogy ott hülyébben nézel ki az agyonizzadt menő cuccban. Az alapvető különbség viszont kábé ennyi. A zumba abból áll, hogy vérforraló latin zenére…..
gida_lány 2010.11.16 11:30:07
@Szöszkeboszi: Kiábrándítóan gagyi ez a videó! Kezd elmenni a kedvem a kipróbálásától is.. :-(
A női mozgásblogok kapcsán egy ideje érlelődött bennünk, bloggerinákban, hogy beszéljünk arról, milyen kihatással lehet egymásra a párkapcsolat és a sport. Vajon párunk, mint (szabad)időnk letéteményese, véleményvezér és igényformáló, ezen minőségeiben a sporthoz való…..
gida_lány 2010.10.29 12:02:40
@source: nehéz ügy, az biztos.. Valami olyan dologgal kéne kezdeni, ahol észre se veszi, és mégis mozog, mondjuk menjetek el együtt korcsolyázni, kirándulni, biciklizni (tudom az most épp nem túl ideális ötlet..), vagy akár táncolni! Egy társastánc / salsa / zumba tanfolyam remekül átmozgatja az embert, és még szórakoztató is, ráadásul párkapcsolat építő is! Hm? Vagy tudom mondtad hogy a pilatest már hárította egyszer, de szerintem a pilates abszolút ideális mozgás "lustáknak", mert nem izzadod szét magad (én speciel rühellem a kardió edzések utáni dzsuvás feelinget, hogy szétizzadom magam, hajat kell mosni, stb..), nem lesz másnap izomlázad tőle, és remekül átalakítja a testet, különösebb küzdelem nélkül. (ez volt itt a reklám.. :DD )De tényleg, szerintem a pilatest a magamfajta kényelmes egyedeknek találták ki! :-) (én már 2 éve csinálom, és ez igazán nagy szó, mert nem vagyok egy sportember, a versenytáncon kívül mást soha nem csináltam ilyen rendszerességgel és kitartással..)
Forrás: petloungestudios.comKorábban is voltak kutyák a függőágyban :)..
A kardio, teljes születési nevén kardiovaszkuláris edzés a kocafitnesz üzletág egyik leggyakrabban használt kifejezése, mégis kevesen tudják, mit is takar igazán, és mire jó. Általában a kardioedzést keverik a zsírégetéssel, ami mondjuk féligazság, vagy talán még egy kicsit…..
gida_lány 2010.10.04 09:36:45
@Zed is dead: röviden: like :-)
Szülinapom volt nemrég, és a barátaim felmérték a kedvenc színem és a kedvenc időtöltésem halmazok metszetét. Íme. ..
gida_lány 2010.09.14 08:42:50
... gloria mundi. Az elmúlt évszázad (mit évszázad, évezred) legnépszerűbb fitness irányzata volt kerek e világon az aerobik. De ha létezik párhuzamos univerzum, talán még ott is minden ugrabugrák királynője lenne ez a sportág - aminek gyökereit egyébként hol másutt, mint az…..
gida_lány 2010.09.13 13:33:07
Hivatalos felmérések szerint is többségünk imádja a vaníliás tejben kifőzött tojásfehérje-pamacsokat, alácsurgatva a tojássárgájával felfőzött sűrű tejöntetet. Íme, kedvenc desszertünk, a madártej: (kedvencetel.hu) A Mizo termékének így hát bizonyítottan nagy keletje…..
gida_lány 2010.09.13 10:03:32
A centik, kilók és tricepsz-kerületek után most essék szó egy jóval megfoghatatlanabb kategóriáról. Arról, amelyben a Pilates igazán csodákra képes: a balansz. Bár van sok-sok klassz mozgásforma, amik átmozgatnak, meg fogyasztanak, meg izmosítanak, meg keringetik a csít, de a…..
gida_lány 2010.09.09 08:52:55
@kismajom2: ez egy tipikusan buta és ártalmas "divathóbort", ami egyszerűen nem akar eltűnni már vagy 20 éve.. Miért nem lehet a hátizsákot két vállon hordani?! Ciki?
gida_lány 2010.09.09 09:05:56
@kismajom2: izzadni nem izzad, csak deformálódik - az egész test ezáltal.. de hát mindenki azt tesz a testével, amit akar.. :-)
Az edzőtermek általános megítélése a kívülállók szemében eléggé egyoldalú: ott gyúrják ki magukat a kétajtós szekrények, akik isszák a fehérjeturmixokat, rosszabb esetben nyomják a kokszot, a hely több tonnányi súlyzótól hemzseg, meg gyanús kinézetű…..
gida_lány 2010.09.06 16:44:57
@Bilux67: ja, köszi, kár hogy nem vagyunk Lara Croftok!! pfff :DD
gida_lány 2010.09.08 11:29:44
@kismajom2: otthon? :-) Amúgy mit értesz ez alatt? Engem senki nem szokott ad edzőteremben "zavarni".. :-)
gida_lány 2010.09.08 14:35:07
@Berix: Fú de utálom az ilyet! :-((
Kicsit megint előveszem a gerinctémát. Pontosabban az ortopéd- és reumatológiai kérdéskört. Nem fogok dobálózni csúnya szakszavakkal, de a lényeg az, hogy Ebben A Fura Modern Világban már kábé huszonöt év fölött feltűnnek a populációban azok az egyedek, akiknek ittfáj…..