Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ágnesálmok

116 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 a végzősöknek próbaérettségizniük kellett és az oszim minket, tizenegyedikeseket vezetett hátra a suli udvarára, ami egy totál jeges pusztaság volt.. mi is mentünk velük vagy helyettük, nem tudom, de mentünk..és egyszer csak két faparkettes kosárpálya jelent meg egymáshoz…..
 a Kauflanban voltam, ami igazából egy nagy gazdag család lakása volt, egy óriási nappali térrel meg fénylő szalagparkettel és fémkorlátokkal, bőrfotel és ilyen extrák.. nos, bementem egyik szobába és lefeküdtem az ágyra.. aztán egyszercsak bejött Vita Andris is lefeküdt…..
 egy bácsinak volt egy traktora és a traktor két oldalán volt két nagy zsákszerű hártya, amilyen az állatoknak is van mittom a gyomruk körül vagy ilyesmi :P s mondta ez a bácsi, hogy ne, meglőtte a kacsákat.. s kivágta ezt a burkot s egy csomó kacsa volt bennük.. s utána egy…..
Álmos napló utazás a tengerre 2012.01.06 12:43:56
 Rajmi bátyjáékkal mentünk a tengerre.. a gyöngyökkel díszített barna topánkámat ott felejtettem náluk (mármint itt Gyergyóban, Rajmiéknál) és felmentem érte, mielőtt indultunk volna.. ott volt egy csomó vendég.. aztán siettemben ismét ott felejtettem a topánkát, de már…..
 M állt mamámék fürdőajtajában és nagyon finoman csókolt.. beleremegtem, álmomban is.. éééés aztán jött Anya és megkérte szépen, hogy ne nyomlujon már rám, mert nekem barátom van. .)))))  egy udvarház felépítésű wellnes központban voltam, asszem Adél is ott…..
 utaztunk Budapestre.. Adél, Bagossy Lacika, Huni, Panty, Anya, Kató, Rózsi mama.. nagyon közel voltak egymáshoz a szembe levő székek a vonaton és az egész nyitott, egybe fülke volt.. mint a repülőn.. ééés nem volt folyosó, semmi, csak nagy üvegablakok mind a két felől.. a…..
 Pantybarátomat leigazolta a Manchester United focicsapat :D ráadásul a hetes számot is kapta, mint anno Cristiano Ronaldo :D kint voltunk a reptéren, ő már egy piros manchesteres hetes számú mezben, mentünk Spanyolországba.. (a csapathoz mentünk, csak nemtoom miért Szpánnyába)..…..
 Budapesten egy tó mellett voltam Medve Gáborral.. ami igazából a Duna volt.. aztán bent voltam a vízben és láttam, hogy egy ember jár a vizen.. majd pár perccel később mindenki aki ott volt tudott sétálni a vizen, vagyis kb két centivel a vízfelszíne fölött.. mindennap volt…..
Álmos napló szép táska 2011.09.20 10:24:52
vettem Ricsivel egy  gyönyörűszép rózsás táskát, ami olyan nagy kemény táska volt.. válltáska..szééépvolt :))..
vártam Lokit hozzánk s Apáékkal beszélgettem fent a szobámban, mikor kopogtattak.. lementem ajtót nyitni, de nem kérdeztem meg ki az.. s kinyitottam az ajtót s egy nagy szakállas bácsika állt ott, fején volt vmi román kucsma.. nem akart semmi rosszat, de én éreztem, hogy életemben…..
Ricsivel és Katóval ott voltunk egy pesti kollégiumban, vhol a budai vár közelében.. éjjel kimentünk egyet vmerre, de én  a várba akartam menni, mert ott sörfesztivál volt.. de Kató s Ricsi beültek egy kocsmába s ott már rendeltek egy sört.. s én bementem s mondtam menjünk a…..
 a Virág negyed egyik tömbházának aljában volt egy turkáló, ahova bementem és az oszim volt az eladó.. láttam, hogy egy csomó ruhás polc le van nájlonnal takarva és ebből biztosan következtettem rá, hogy lassacskán bezár ez a turi is.. és kaptam egy bokán felül érő…..
Álmos napló egy amerikai csaj 2011.08.09 10:42:29
 Amerikában voltam megint.. s tök vagány volt meg minden, de már csak annyira emlékszem, hogy egy barna hajú  csajnak a házába mentünk, aki a mostoha apjával élt együtt.. s az apja egy nővel vacsorázott.. s volt az asztalon Fornetti meg mittomén.. s elég távolságtartóan…..
Álmos napló Debora anyja 2011.08.09 10:40:40
 Debora anyukája, Blanka néni :)) ment ki a kapunkon s mondta, hogy Ági tesz fel rendelést az avonból? akkkor kérd meg, hogy adja majd ide nekem is a katalógust, nézzem meg .. xD ennyi.. amúgy az anyja nem hiszem, hogy tudja, hogy én ilyesmivel is foglalkozom :P..
Álmos napló tengerbe zuhanós 2011.08.09 10:39:23
 Bándi Zsoltival = egy Borzontról ismert vhelyi sráccal ott voltam a tengeren.. s ott volt mellettünk a tenger s amellett meg egy nagy magas szikla emelkedett s a szikla oldalán kb ötven méternyi út le volt szakadva.. de úgy, hogy az autók ettől még a főútról kanyarodtak oda s…..
 egy erdőben voltunk..desok emberke, főként fiatalok.. nyár volt és vmi rendezvény volt, de ilyen totál sűrűn benőtt fás, meredek erdő.. s egyszer csak jöttek fegyveresek és aki nem állt meg, amikor mondták azt lelőtték.. s az emberek menekültek előlük.. kommunizmus volt…..
Álmos napló Venezuelaaaaaaaaa :D 2011.07.30 16:23:13
 Bea és én a borzonti vezetős házba kentük a lábunkat naptejjel.. s jött Eszter, aki Venezuelába indult szépségversenyre .. jíííííííííííííííííííííííííí =))  tündérhártya ..
Álmos napló pisztolyos 2011.07.17 20:41:59
 csak részleteire emlékszem az álomnak, amiben is.. ilyen nagy buggyos selyem ruhában mentem le s fel a városban vmi barátnőimmel, akiknek az arcára nem emlékszem/ nem is láttam őket rendesen.. és folyton egy nagy revolver volt a kezemben.. s mentem át fényes nappal a város…..
 kint voltunk vhol az erdőn.. mindössze egy kis vityiló volt mellettünk és én odahivogattam egy kis barázdabillegetőt és megengedtem, hogy felszálljon az ujjamra.. és beszélgettem vele( én, aki fél a madaraktól !!!!- ezt tessék értékelni..) és ő meg válaszolt nekem..…..
 vmi menekülésben voltam vagy inkább siettségben egy filmforgatás miatt.. Rózsi mamám ott lakott, ahol a régi Virág negyedi lakásunk alatt Jánosbácsiék, akinek a felesége szegény olyan lököttke volt s házsártosak mindketten.. lényeg annyi, hogy Rózsi mamám ott lakott és…..
 Öcsémnek kicsivel nagyobb volt a haja, mint most .. s Magdimamámék lakásában voltunk ketten, őneki egy nagy túratáska a hátán, akasztotta le a fogasról az egyik sötétkét füsskabátját s mondta, hogy megismerkedett neten egy török pasival s annak az anyjával s megy oda…..
 Icikének megszületett a gyereke, aki kislány lett és Zsuzsikának hívták (ezt ugyan nem mondta senki, de én tudtam :P ).. Anya és Apa jöttek haza Pestről s hozták magukkal.. s ideadták a kezembe.. egy sárga plédbe volt, aminek olyan anyagja volt, mint Anya kedvenc…..
 Szlovákiában voltam (Rákóczi találkozón), de a várost nem ismertem, csak tudtam, hogy ott vagyok.. két csajjal ültem egy árnyékos épület előtt, amikor az átjárón átjött egy csapat kb 18 éves, kék melegitős, izmos, jóképű srác.. az élükön Szabó Ádám állt (a…..
Álmos napló Wolf Kati + sítábor 2011.05.06 16:31:38
 Wolf Katinak ( az az x faktoros nő) le volt vállig vágatva a haja és ott énekelte azt az idétlen szerelmes számát.. de ez csak egy kis kép, semmi háttérrel.. vagyis fekete ruhában volt és drapp háttér volt :)) s hogy Anyáék kényszerítettek, hogy menjek Ausztriába…..
Álmos napló szép Nike 2011.05.04 15:34:58
 Hugommal voltunk egy olyan turiban, ahol nagy szekrényekben voltak, kartondobozokban a ruhák s ott babakocsik s minden... s kaptam egy dobozt, amibe Nike cipők voltak.. s tök újszerüek, :D s kaptam egy szépet, aminek lekerekített orra volt, kb a közepéig lila (és fordított bőr)…..