Regisztráció Blogot indítok
Adatok
rat12

0 bejegyzést írt és 15 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Szalai Vivien kinevezésével új éra kezdődött a TV2 háza táján: jelentős elbocsátások és személycserék után a csatorna készen áll arra, hogy a bármifajta szakmai kritika nélkül sugározza a fideszes pártpropagandát. Az új igazgató áldásos tevékenységét már most, rövid…..
rat12 2016.04.05 20:06:10
@blablabla123: Mély ostoba vagy az tisztán látszik!
VVÉNBFarm Anikó és CelebvagyokKonyhafőnökFarm Zé azt ígérte, vidéki életet kapunk és melós hétköznapokat, ganajjal és izgalommal. Ezek közül A Farm, az RTL Nagy Tavaszi Reality műsora, amit úgy harangoztak be, hogy nem is olyan, mint a Való Világ, félórányi unalommal és egy asztalon táncolós,…..
rat12 2016.03.23 02:55:21
@megadeth1: Teljesen igazad van, ennyi nulla gyulát és nulla juliskát összeszedni...a palik közül van két, relativ értelmes, a többit felrúgnám úgy le se esnének. Amúgy meg a fasz kivan az ilyen jellegű műsorokkal.
A közszolgálati televízió már egy ideje 1984-ből sugároz: életlenül ácsorognak a háttérben a nemzeti együttműködést eláruló köztisztviselők, a nép ujjongva fogadja az autópályadíjat, a norvég gyíkemberekre lecsap a TEK, Angela Merkel pedig a kamerák előtt vall szerelmet…..
rat12 2015.02.05 06:21:46
@xunilo: Nem lett népszerübb mi? Statisztikát mikor néztél utoljára ez ügyben? próbáld meg szerintem, meg fogsz lepödni!
Édesapám a „szakszerű” ellátást a baleset bekövetkezése után több mint két hónappal, de még a combnyaktörés igen késői diagnosztizálása után is több mint két hét elteltével kaphatta csak meg. Véletlen folytán olvastam a  A SZENT MARGIT KÓRHÁZ VÁLASZA  címú…..
rat12 2014.10.07 15:50:49
@futobolond a kozeleti paranoiás: Na én ezért oldom meg másképp ha eü-s gondom támad. Nem fogok én várni biróságra meg összekacsintó szakértökre, vannak nekem is szakértőim akik a maguk területén nagyon jók és hamar meg tudnak győzni mindenkit arról, hogy változtatniuk kellene a hozzá álláson. Tudom, ez nem törvényes, de igazából ezt a részét leszarom, főleg ha hozzámtartozóról van szó!
A baloldalnak a félrevezetések leleplezésével, azaz mit jelent a hagyomány, mit jelent a nemzeti (jelenleg egy szűk csoportot: fideszes), és a saját hagyományos szimbólumaihoz való visszatérésével, valamint hagyományok teremtésével esélye lehet. A hagyomány szót pedig vissza kell…..
avagy a DK-s bőrbe bújt unatkozó volt SZDSZ-es legendája Az összeesküvés elméleteknek igen komoly irodalma van, rengeteg film és könyv szórakoztatja a nagyérdeműt. Szabó Gábor akár a műfaj királya is lehetne tehát, ha az amit ír nem ponyva, amit mond pedig nem…..
Tegnap este eleget tettem Papcsák Ferenc polgármester úr Facebookos szíves invitálásának és elmentem a zuglói rezsifórumra, ahol Németh Szilárd rezsibiztossal együtt léptek fel. A helyszín a Szent István Király Zeneiskola volt, a "ne vigyük be az iskolákba a politikát "…..
Miközben tegnap a magyar sajtó és a blogoló társadalom a villamosvezető által megvert terhes nővel volt elfoglalva, egy másik sajnálatos eset is történt Budapesten. Kora este a Ferenciek terén a megállóból az Erzsébet híd felé elinduló 107E busz satufékezett. A Mercedes Citaron…..
rat12 2013.06.20 05:44:00
@Pepibubó: Mit hordasz már össze te szerencsétlen? Milyen ittragadtakról beszélsz? Szedd már össze a gondolataidat ember. Kevés tömegközlekedési járművezető van akinek az utas a kedvence, de ez kölcsönös, az utas meg egészen addig aranyos a pilótával, amig az megvárja mikor szalad a busz után, amúgy meg egy rakás szarnak nézi, tisztelet a kivételnek.
Két tévés műsorvezetőt is megszállottan kukkol egy (feltehetően) férfi rajongó, írja a mai Bors. Az interweben fellelhető valahol egy oldal, ahová a beteges lelkületű rajongó nem átall olyan felvételeket feltölteni, amiken főleg Demcsák Zsuzsa lába és Ördög Nóra szoknyás…..
Bőven megérne egy dolgozatot az, hogy a gazdaságpolitikai intézkedései miatt hitelét vesztett Orbán-kormánynak egyáltalán nem érdeke most, hogy a szócsövén politizáljanak, ezért inkább politikamentesít, és pénzt pumpál a rendszerbe talkshow-kra, vetélkedőkre, meg olyan menő…..
rat12 2011.10.09 08:30:33
@kamarti: Szerintem add el a tévédet, vagy dobd ki. Ajánlanám az olvasást, természetjárást, stb. Tipikus örök elégedetlenkedő, akinek bármilyen műsor van, az mind szar. NatGeo-s műsorba mibe kötnél bele? Hihetetlen pff.
Az időjárás-jelentés nálunk már régóta az erotikáról szól, már rég nem a csapadék meg a celsius a fontos, hanem, hogy legalább egy dekoltázsnyi öröm jusson nekünk két hidegfront között. A Tv2 pár éve ide-oda ültette a bemondónőket derékig sliccelt szoknyában, persze…..
rat12 2011.05.27 12:30:04
@Robis: Kár, hogy egyébként nem ismered, mindazonáltal, szeretnél annak a helyében lenni akinek soha nem lehetsz
rat12 2011.05.27 16:23:19
@Pataki Zita: Valamiért nem hiszem, hogy te az igazi vagy "Zitumitu" Azt hiszem nem kell magyaráznom miért nem.