Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Sebzett

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Filmélmények Ollókezű Edward 2009.09.27 19:19:00
Ennek az írásnak a szerző által feljavított, kiegészített változatát megtalálhatjátok a FILMBOOK.blog.hu-n!Tim Burton az 1989-es hatalmas sikereket elért Batman után, de még a jóval vitatottabb (ám szerintem szintén zseniális) Batman visszatér előtt forgatott egy filmet, amelyben…..
Filmélmények Beetlejuice 2009.09.26 00:13:00
Ez a film eddig valami különös oknál fogva kimaradt az életemből. Most bepótoltam a lemaradást, az érzéseim azonban eléggé felemásak. Lehet, hogy csak túl nagy elvárásokkal vágtam neki a filmnek, hisz a rendező legjobb filmjeit már egytől egyig láttam. A Beetlejuice ugyan…..
Angelina Jolie mintha nyilatkozta volna, hogy nem fog többet szerepelni akció filmben, és most lás csodát, mégis elvállalta a Salt ügynököt. (Habár, lehet, hogy ez után mondta, nem emlékszem.) Sajnos meg kell állapítani, hogy inkább maradjon a dráma vonalon, mert a kemény csajból…..
Filmélmények The Dark Knight 2009.09.29 23:49:00
A Batman Beginsről írtam, hogy inkább a folytatásokban bízom. Szerencsére nem hiába. Mert az első film azért nem tökéletes… Néhol picit lassabb volt a kelleténél, máshol túl sablonos, nem volt se emlékezetes gonosztevő, se valamirevaló főhősnő, és az akciókból se…..