Regisztráció Blogot indítok
Adatok
keletimi

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hajrá!Az én kiscsi életem!!! (és a komment!)A Legcukibb NyuxikaEz már ciciHeti MILFFasztorta extra: Pinatorta!Amikre büszke vagyokHeti MILF2 ..
keletimi 2010.08.27 18:23:47
Kedves hozzászólók!
Nagyon irigylem azokat, akiknek nincs más dolguk a nap folyamán, mint mások képei közt kutakodni és azokat Így vagy úgy fikázni (mert ugye dÍcséret nem sok található közte).
Jelzem, mint a dilis bagázs egyik szereplője, meghökkenve láttam, hogy létezik ez a "szuper" oldal. Nem is tudom, mihez lennétek nélküle.
Gondolom egyébként a hozzászólók között csak tisztes családapák/anyák, tökéletes külsejű, tiszta lelkű emberek vannak, tökéletes helyesÍrással, és agyban sok-sok ésszel, ezért mindenképpen jogot formálhattok mások elemzésére ill. Ítélkezésre...
A kommentekből mindenesetre nem ez derül ki!
De ettől magyar a magyar ugye, hogy "dögöljön meg a szomszéd tehene is", és kacagjunk már a másik nyomorán...gratulálok!!!
Jelzem, ha valakit egyáltalán érdekel az igazság és már Így ki lett ragadva a dilis bagázs fotója a sok közül, sőt valakinek még volt humora/ideje azt módosÍtani is (milyen vicces!)- a dilis bagázs egy óvónőkből és dadusokból álló csoport, akik hónapokat készülnek arra, hogy egy egész napos gyermeknapon szórakoztassák a gyerekeket és a szülőket. És éppen makiknak öltözve táncoltunk a "Riszálom Így is úgy is"-ra. (lehet fokozni a fikázódást, de aki nem tudná, az óvodás korosztálynak ez jön be.)
Bocs, de én ezt nem szégyenletes dolognak, vagy "szánalmasnak" tartom, hanem büszke vagyok rá.
Urambocsá' az meg végképp télleg tök ciki, ha valaki megpróbál helytállni anyaként, ugye? Kedves perzsamacska! KÍvánom, egyszer te is próbálj helytállni anyaként, vagy apaként, a nemednek megfelelően.
Már érzem, hiábavaló időpocsékolás volt ezt a kis szösszenetet ide beÍrni, mert a hozzászólók nagyrészének a IQ szintje (a hozzászólások alapján - idézhetnék, de nem teszem) nem üti meg azt a mércét, hogy megértsétek, mennyire GÁZ ez az oldal, és hogy ilyesmivel foglalkoztok...
Na EZ tényleg szánalmas.
Akinek még további fikáznivalója van, akár ezzel a hozzászólással kapcsolatban is, vegye a bátorságot nyugodtan, és Írjon!
Kösz a figyelmet...
Keletimi
keletimi 2010.09.02 14:31:08
@Celtic:
Kedves Celtic!
Ne haragudj, de nem értek Veled egyet.
Azt gondolom, ha az iwiw-re felteszek egy képet, vagy bmennyit, akkor azt nem a nagyvilágnak tettem fel, hanem az ismerőseimnek. Persze igazad van, ettől még bárki láthatja.
Vajon, akik itt jóizűen rágódnak mások fotóin, mit szólnának hozzá, ha a személyes képeik közt turkálnának mások? ( Számomra ez egy kicsit olyan, mintha betörnének a lakásomba - amin van zár, de ez ugye egy betörőnek nem jelent semmit - vagyis tulképpen a nagyvilágelőtt zajlik az életem...- és a ruháim vagy egyéb személyes holmijaim közt turkálnának, elég rossz érzés)
Sőt, ismeretlenül birálnák azokat?
Vagyis...nekem nincs jogom IQ szintre gyanakodni egy-két beszólás után, de egyébként az itt jelenlévőknek minden további nélkül van joguk turkálni és birálni? Most hogy is van ez?
Ja, egyébként, aki egy ilyen blogba azt irja be hússzor egy nap, hogy "sunáznám", arról azért hadd vonjak már le némi következtetést!

Egyébként pedig nem a saját fotóm volt, csak én is szerepeltem rajta.
No, erről ennyit.
keletimi 2010.09.05 17:26:48
@Celtic:
Szia,
remélem ebbe már nem kötsz bele :) Vagy inkább irjam, hogy Jó napot? :)
a tisztelt azért ezen a fórumon némi túlzás lenne, amúgy pedig mivel irástudó vagy, millió %, h. nem vagy az ügyfelem :)
Kár, hogy ilyen a világ, hogy már a kedves megszólitás is baj. :(
Nos, utolsó válaszom, aztán eltűnök erről a "szuper" helyről.
Újfent nem értünk egyet, de ez nem baj, a változatosság ugyanis egyesek szerint gyönyörködtet!
Milyen vacak lenne, ha mindenki csak bólogatna egyformán...

De igen, régi felhasználója és használója vagyok az internetnek. Csak nem olvasgatok ilyen szenny oldalakat, mint ahogyan női magazinokat sem, mert a valóságtartalmuk egyenlő a nullával. (mielőtt ferdén néznének, hogy akkor meg mit irogatok itt: egy ismerősöm vette észre a fotónkat, s ő szólt, emiatt kerültem ide - bárcsak kitörölhetném azt a napot!!!)
Itt pedig a hangzatos nicknevek mögött az bújkál, aki csak akar.

Részemről a naivság és a túlfejlett igazságérzet, de nem tudok szó nélkül elmenni az ilyenek mellett. Igen, mint ahogy az első hozzászólásom végén irtam, tisztában vagyok vele, hogy széllel szemben pislantás volt a hozzászólásom, és marad is. Egyszerűen vegyük úgy, hogy nyilvánosan kidühöngtem magam. Külön köszönet, h. intelligens módon válaszoltál, és megosztottad a véleményed. Jogod van...ahogy nekem is.

Rengeteg fura ember szaladgál közöttünk: magamutogató, csinos, felfújt szájú és mellű lányok is, akik arra büszkék. Joguk van, ahogy neked, vagy bki másnak is.

Joga van fenn lenni a lapon, feltölteni oda olyan fotót, ami neki tetszik és úgy kommentelni, feliratozni, ahogy neki tetszik.
Persze ebből következik, hogy ilyen s ehhez hasonló "mindennapi mocsok" oldalakon (Istenem, mennyire találó az alcim) mások kifigurázhatják, ha ő nyilvánossá tette ezt.
Ez mind igaz.
De, mint ember, joga van ahhoz is, hogy ne cincálják idegenek széjjel, ne alázzák, és hagyják meg emberi mivoltában (még akkor is, ha csak egy buta, vagy csúnya, vagy hiányos, vagy beteg ember).
Neked jogod van kikérni a kedves megszólitást, nekem jogom van megszólitani Téged igy.

Szóval a jogokkal csak az a baj, túl sok van belőlük.

Attól, hogy egy szőke lány büszke a műmellére, és a műszájára, és a műszempilláira (vagyis a külsőségeire) attól még bőségében lehet az észnek, ezt valljuk be, nem tudhatjuk....

Attól még hogy valaki transzi vagy ahhoz hasonló, lehet nagyon jó barát, vagy okos, becsületes ember.

Ezért, ezekért nem tartom tisztességesnek, hogy egy-egy kiragadott kép, szó, cim, komment alapján valakit megitélnek. (igen, most mondhatod, hogy én is megitéltem itt embereket a kommentjeik alapján...)
De ha figyeltél, nem azt irtam, hogy mindenki, aki hozzászólt, hanem hogy a többségnek....és merem vállalni érte a felelősséget.

És az utolsó, amivel nem értek egyet..nem jó hozzáállás az, hogy hagyjuk elülni a dolgokat, minden csoda három napig tart alapon.
Az a baj ezzel az országgal többek közt, hogy vannak a nagyszájú, nagymellényű senkik, akik veszik a bátorságot, és mindegy neki fakereszt, ki az, mi az, de jól kivesézi, és a másik fele pedig, aki szépen befogja a száját és hagyja, hogy elfeledkezzenek róla.
Én nem vagyok egy nagy lázadó, de azt hiszem a saját igazamért kiállhatok, és ki is fogok állni, mig világ a világ és mig net a net.
Mint irtam túl fejlett az igazságérzetem.
De egy biztos: soha, de soha nem fogok plénum elé irni másokról, ismeretlenekről lesajnáló és botrányos megjegyzéseket....
Mert ezt a legutolsó csöves sem érdemli meg.
Bennem van a hiba, ,tudom, mert sajnos a mai világban megbocsájthatatlan az emberekbe vetett hitem és az ősbizalom...(amiért pl. fel merek tenni képet az iwiwre), mert sajnos ezt várhatom csak el viszonzásul: azt hogy kifiguráznak, megaláznak és fájdalmat okoznak.

Aki ezt nem érti meg annak már bizonyára megfásult a szive-lelke ebben a szuper gigamegaszeressükegymástgyerekekéljenazinternet világban...
Amit nagyon sajnálok.

Minden jót!
keletimi
4kerMami Fuck off Városliget... 2010.08.22 00:56:00
Ma ismét szenvedő alanyai voltunk egy méltánytalan, méltatlan, érthetetlenül ostoba és rosszindulatú szituációnak. Rosszul esett, nagyon rosszul, pedig többször megfogadtam, hogy ebben az országban már semmi nem fog meglepni.3 éve voltunk utoljára az Állatkertben, a kisember meg…..