Regisztráció Blogot indítok
Adatok
fasz-ommm

0 bejegyzést írt és 23 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Így adta ki. Ez az univerzális válasz minden miérttel kezdődő kérdésre, ami kommentekben érkezett, és bizonyára érkezni fog az ötszáz dolláros autóvásárlás történetére. Ha nem azon az augusztusi napon érkezünk, nem az a hirdető veszi fel hamarabb a telefont, nem haverkodunk már telefonon össze…..
fasz-ommm 2010.09.03 12:59:05
@bobbafet:
na az a okádék üvegtigris is egy kurva nagy szégyenfoltja lehetne ennek az országnak.
Befordulok az egyirányú utcába, és jön szembe az Átlag család, bringán. A két gyerek teker az út közepén, a szülők meg néznek rám felháborodottan, hogy mit csinálok én, az állat. Ők is elhitték, hogy mehetnek a forgalommal szemben. Vélemények az azonos című írásunkról...
Kocsma- és amperszag a levegőben. De hová tegyük a villanymotort? És mégis mekkorát? Vélemények az azonos című írásunkról...
fasz-ommm 2010.09.01 07:34:21
@Shadowbull:
Nem, az eladott szám elég jó érv az eszement monokultúra mellett, és a kiépítetlen szervízhálózat mellett, nagyokos.
fasz-ommm 2010.09.01 07:37:04
@no_holy_shit:
sörkollektorral fűtök, meg biogázzal. Az így is úgy is termelődik.
fasz-ommm 2010.09.01 07:40:59
@Shadowbull:
javíthatatlanul beszűkült csőlátású olajosfaszú mintapéldány vagy. Villanymotor meg asszed csak a flexben van amivel metéles otthon a vasat, mi? Halgass meg egy nagy aszinkront és élvezd a csöndet.
Volt ám egy második felvonása is a világjáró Subaru 360-kipróbálásának, ugye ez az az autó és esemény, amiről a múlt héten írtam, olvassák el kérem, ha akkor nem sikerült, szerintem nagyon érdekes, bárkinek. Imrével ugyanis a riport kötelező témáin kívül - hogy készült…..
fasz-ommm 2010.08.31 14:43:43
@Garp:
Talán az ilyenre nem pár idióta összekuporgatott pénze és az alamizsna a megoldás hanem eleve meg se szbadott volna történnie, de ha már képtelenek az illetékesek a megelőzésre akkor már a megtaláláson utána meg a példás büntetésen kéne járatniuk az eszüket.
A jenkiknél laza 15 évvel honorálják a kocsilopást. Nemrég még lazán kötél vagy golyó járt a lótolvajnak, és jogosan.
Az ilyet én is nyilvánosan akasztanám minden további nélkül.
fasz-ommm 2010.08.31 18:46:39
@Garp:
Most ez idehaza is érvényes hogy normál esetben a kocsia a személy 2. legértékesebb hazsnálati tárgy a a lakás után. De azt ugye nem lehet el max kirabolni.
Leszámítva h nekem nincs saját ingatlanom, ami van rokontól bérelt, a kocsi lenne a legnagyobbértékű egyösszegben, ha leszámítom h pár kéziszerszámom újonnan drágább lenne ma mint amennyit el tudok kérni jelenleg a kocsiért.
Ha pedig hozzáteszed hogy valakivel a jenkiknél nagyon ki tudsz baszni ha ellopod a járművét mert 500 km távban nincs lakott település és ezzel gyakorlatilag halálra ítélted a tulajt.

@Csikós Zsolt:
Én nem konkrétan rád céloztam, hanem arra hogy ilyen ostoba sztereotípiát emlegetsz fel sokadszorra hogy "idehaza az átlag manyus azt hiszi hogy japánban a 90-es években tanultak meg autót gyártani" nos akinek volt már akár 30 éves japán kocsija annak megváltozik az egész keleti járműgyártással szembeni nézete.
Csak számolnia kell azzal hogy a kopó cuccok vadászata is kész élmény lesz minden évben.
A lámpádnak meg nem a foncsor a baja (az az egyik komponens) hanem az eleve vicckategória elektromos rendszer, mert ahogy elnézem abban a Subaruban egy elég korrekt nagy generátor van, 12V-os olyan min 40A-es, de ahogy hallottam ez nem az eredeti. Nekem sincs a közel se midi kategóriás kocsimban ennél nagyobb, és az elbírja az összes fogyasztót egyszerre.
Szóval arra a generátor cseréje jelent csak megoldást és modern H4-es izzókat, mert a megvilágítás Lux értéke nem egyenesarányosan nő a izzó teljesítményével hanem annál jobban.
Ez a 2 autó olyan mintha egy 6V-os Simson sárgás pislákolását akarnád össezvetni egy modern robi 12V-os projektoros fényágyújával. Az Imre báttya felkészítette a várható körülményekre ezt a gépet.
fasz-ommm 2010.09.01 07:11:01
@Jabozeo:
Csak nem te vagy az Imre? Ha igen akkor welcome on the Board! Örülök hogy egy atyafi japánban is meg tudja mutatni hogy mit érünk!

@Csikós Zsolt:
Okszi, valami magától értetődő dolgot hónaljtájban éreztem a cikkedben én is, csak én úgy fogalmaztam volna hogy SOKAN MÁSOK úgy vélik hogy a japán autó ekkortól az igazi, pedig itt a bizonyíték rá hogy nagyon nem.
Elvégre elmondhatod az 50 éve kifejlesztett Hondáról is hogy egy műalkotás, mivel te belenéztél a blokkjába tehát tapasztaltad. Márpedig ha van amit el lehet bagatelizálni egy 50-es gyösz az az lenne, de ezt is komolyan vették. Mert több millió embernek gyakorlatilag a CUB jelenti az egyetlen motorizáltságot.
Amúgy ha lett volna az előző cikk után blogablak, megjegyeztem volna hogy ilyen elképesztően rendezett és tiszta vizsgaközpontot akkora szervezettséggel mint azon a japán videón még nem láttam. Nálunk a kórházban nincs akkora higiénia.
És mellette az a szalagos rendszer minden fázisban más inspektorral valami marha hatékony, szerintem óránként 15 kocsit úgy le lehet zavarni mint az állat. Na azt lehetne etalonnak tekinteni itthon is, csak minek, akkor nem lenne kit megkenni, meg kivel ordibálni mikor előtted barmolják el a kocsidat.
Becsüljük azokat az elvetemült motorosokat, akik kontinenseket szelnek át, hogy két keréken fedezzék fel a világot. Ma egy japán srácról szereztünk tudomást, aki Suzuki Djebellel indult el. Átvágott Szibérián, Ukrajnán, míg boldogan megérkezett Magyarországra. Lelkesedése nem…..